Anmeldelser og erfaringer Vulkanreiser

Anmeldelser - Vulkanreiser

ERFARINGER FRA VULKANREISERS KUNDER

Vi vil gjerne dele denne informasjonen med kunder som fremdeles lurer på om de skal reise til Island. Derfor har vi publisert noen av e-postene og sitatene vi har fått fra kundene våre nedenfor, med tillatelse. Kundevurderingene viser vurderinger som er skrevet av våre reisende. Alle kundevurderinger som skrives av våre reisende, publiseres på nettstedet vårt (vi skjuler altså ingen vurderinger). De nyeste vurderingene og omtalene finner du i beskrivelsen av reisen, hotellet eller utflukten.

 

Fantastiske Island

Vi hadde en fantastisk flott tur til Island i Mai 2019.
Veldig bra tilrettelagt med tanke på organisering av fly/buss og utflukter.
Alle tingene var veldig punktlige og bra gjennomført.
Det eneste som dro litt ned var at vi fikk et fly av eldre type på reisen til Island, dette var utrolig trangt.
Men det overlevde vi med tanke på at turen bare er på ca 2,5 time.

Geir, Fly og Hotell, 06 mai 19

Kjempeflott tur!

Vi har vært på Island i 3 dager og har hatt en super tur. Den første dagen besøkte vi den blå lagune som var helt fantastisk. Dag to tok vi en busstur som het den gylne sirkel. Her fikk vi sett mye av det islandske landskapet inkludert geysir. Guiden var kjempeflink og veldig hjelpsom. Vi bodde på Hotel Fron midt i sentrum. Hotellrommet hadde veldig god standard og betjening var veldig hyggelige. Vi hadde en flott tur og det kan virkelig anbefales å bestille gjennom vulkanreiser dersom du skal til Island! :)

Annie, Klassisk Weekend, 15 mar 19

Island rundt, et eventyr

Hotellene var bra og servicen var på topp.Vi kunne ha ønsket oss at hotellene lå i små byer/tettsteder slik at det var mulig å rusle litt rundt i områder der folk bor. Fosshotel i Stykkisholmur var et perfekt hotell med perfekte omgivelser. Rusle rundt i en liten by omgitt av fantastisk natur. Det dårligste stedet var Klausturhof Guesthouse, der var lite å se i området så det ble til at vi gikk en tur langs veien. Selve guesthouset var reint,men vi ble litt skuffet da vi hadde bestilt hotell overnatting alle netter, det var også liten plass til å oppholde seg på utover kvelden.
Det har vært gode frokoster og middagene som vi har kjøpt har vært gode og smakfulle.
Det har vært et veldig bra opplegg.
Naturen og opplevelsene på Island har vært helt fantastiske, rett og slett et eventyr.

Marit, Island rundt 10n, 30 jul 19

Søndre Island 14-18. august

Både standard og service var litt variabelt, men vi var stort sett fornøyd.
Noe av det fineste med å reise rundt på egenhånd, er at man ikke trenger å være låst til et fast opplegg, men kan legge inn noen egenvalgte destinasjoner uten å fravike reiseruten nevneverdig.
For vår del kan vi nevne:
Dag1 (Hveragerdi): Vi tok turen (ca 7 km t/r) opp til Reykjadalur, med varme kilder og bad i elven (40-45 grader). Kan anbefales! Men middels krevende spasertur.
Dag2: Vi hadde booket ferge til Vestmannaeyjar og hadde 3 timer der. Dette stedet har en interessant historie med bl.a.vulkanutbrudd i 1973.
Dag3: På anbefaling fra det hyggelige personalet på Hunkubakkar Guesthouse, startet vi dagen med en liten avstikker til den spektakulære canyonen 'Fjadrarglufur'. Vi rakk allikevel å besøke Skaftafell og isbrelagunen, samt Dyrholaey, som vi hoppet over dagen før.
Dag4: Vi tok en liten omvei via vei 35, og så på det intakte krateret Kerid, før vi fortsatte på den gylne sirkel.
Ved å bruke Google var det alltid enkelt å finne steder å besøke, og å lokalisere hotellene.
Alt i alt er vi veldig fornøyd!

SteinF, Sør Island 4-5n, 19 aug 19

Fantastiske Island

Turen til Island overgikk alle våre forventninger! Vi har gjennom årene reist mye, men Island imponerte på alle positive måter: Reiseleder og sjåfør Jon var fabelaktig. Han var en utrolig dyktig sjåfør, meget kunnskapsrik (brukte svensk og engelsk) og vi nøt hver enste dag i hans selskap og omsorg. He has got a place in our hearts!
Islands utrolig mange naturseverdigheter "tok oss med storm". Hver eneste dag var en ny, STOR opplevelse for oss.
Rundreisen inneholdt langt mer enn vi hadde forespeilt oss. Denne turen vil vi gjemme som en skatt i våre hjerter.
Selv om vi kjente til en del av Islands historie fra skolegang og bøker, ble vi begge imponert over hva Island har og hvor mye vi lærte på en uke. Vi er faktisk blitt Islands-frelste! Og vi er takknemlige for at vi fikk Jon som guide.

Alma og Sveinung, Vår Klassiske Rundreise, 12 jul 19

Island 1. gang

Vi er svært fornøyd med vårt Islandopphold som var første gang på Øya. Vulkanreiser gav oss god informasjon om oppholdet og turene i forkant, og alle turer var interessante å se- og høre om og viste bredden av Øyas viktigste severdigheter.
Flinke guider:)
Voichers vi fikk tilsendt i forkant fungerte perfekt.
Alle turene/utfluktene var presise, og også veldig greit med fast/nært busstopp til- og fra.
Takk for ei flott uke på Island:)

Anne-Marie Schulz, Island på en uge, 04 jun 18

flott opplevelse

vi var et reisefølge på fire personer. Badet i den blå lagune var veldig fasinerende og deilig. Fredag var vi på tomatplantasjen, og det var muligens ikke all verden til sted for oss. Men vakre hester. Resten av turen med geysir og fossevall og tingvellir var imponerende. Og en fantastisk guide.

torgeir, Klassisk Weekend, 13 mai 19

Fin tur på Island

Stort sett uproblematisk tur Island rundt med leiebil. Fine opplevelser og godt tilrettelagt.
Turen ble gjennomført første uke i mai. Det var litt tidlig, deler av ringveien var stengt pga. snøforhold deler av dagene vi reiste, men det var åpent og ikke spesielt glatt akkurat da vi passerte. Litt nervepirrende likevel om reiseskjemaet kunne følges. Noen av de anbefalte severdighetene var heller ikke tilgjengelig pga. stengte veier. Vulkan reiser bør vurdere om reisen ikke skal tilbys så tidlig på året, og i hvert fall informere om mulige begrensninger.

Infomateriellet kan også med fordel oppdateres, for eksempel ser det fra materiellet ut som om ringveien går på sørsiden av Myvatn, mens den nå er skiltet på nordsiden. Likevel gikk det svært fint. Lett å finne fram, storslagne opplevelser, leiebil og hoteller var perfekt på plass.

Vidar, Island rundt 7n, 11 mai 16

Uforglemmelig tur til flotte Island

Lite visste vi at dette skulle bli så fantastisk flotte minner om dette lille men store landet langt der ute i havet.
Hadde hørt mange positive omtaler om Island men av erfaring vet man ikke før man selv har prøvd nye steder.
Alt gikk som forespeilet fra arrangør - ingen venting, godt med informasjon og vi var så heldig å ha en utrolig flink guide på vår heldagstur til Geysir/Gulfoss m.m...fortellergleden og hvordan han kunne formidle dette var lærerikt og utrolig flott! Stor takk til ham...
Sjåførene vi hadde var også veldig hyggelige...- superflott vær fikk vi også...
Arrangementet på selve Nyttårsaften var bare FLOTT! Hele opplegget med flott pyntete bord, utrolig god mat og en service fra personalet som man overhodet ikke kan si noe som helst negativt om...
Vi var alle (6) som var helt enige i at dette stod til terningkast 6!!!!
Så takk til turoperatør - skulle bare vært 2 dager til....
Ikke rart denne turen; - Nyttårsfeiring på Island er populær - drar gjerne tilbake...

En av de farende fanter, Nyttårstur til Reykjavik, 04 jan 16

Strålende reiseopplevelse

Island ga oss en fantastisk reiseopplevelse i strålende vintervær. Reykjavik viste seg som en moderne og turistvennlig by, opplevelsene sto i kø og landets historie er både mektig og interessant. Julebordsbuffet som bød på mye og velsmakende mat. Våre forventninger ble mer enn oppfylt denne førjulshelgen.
Julbordsrsa

Tove, Julebordstur til Reykjavik, 21 nov 17

Smertefritt

Herlig tur som gikk smertefritt uten noen form for problemer, laugurspa og blue lagoon,transfer med et presis og rent buss selskap. Er veldig fornøyd med Vulkan reiser! Frister til gjentagelse men overnatting på et annet hotell neste gang. Bodde på Fron denne gang.

HH, Spaweekend, 24 feb 16

En ukes rundreise

Vi reiste rundt hele Island. Naturopplevelsene var ubeskrivelige. Vi var utrolig heldig med været. Kun to ettermiddager med regn. Å bade i varme kilder i regnvær er eksotisk. Anbefales. Islands historie er selvsagt interessant og geologien selvfølgelig.

Islandsfan, Island rundt 7n, 06 sep 17

Superjeeptur

Turen med Montain Taxi ble en meget god opplevelse. Kunnskapsrik og interessert sjåfør som var passe gal på gassen :-)

Det hjalp jo selvfølgelig at det var fint vær og krystallklar sikt fra isbreen på 950moh

Så for en personlig opplevelse kan jeg absolutt anbefale en slik tur.

Kjetil, Superjeepweekend, 12 mar 19