Konferanse på Island

Konferens, Island, Reykjavik
blå lagunen, faciliteter, island
gullfoss, island, sommar
harpa, reykjavik, island
fishmarket, island

Konferansereise til Island!

Island er et perfekt sted for konferanser. Her flettes eventyrlig natur, konferanseøkter og kreative gruppeøvelser sammen med arrangementer som gir deltakerne en fantastisk opplevelse. Med effektiv informasjonsutveksling og med gode resultater i fokus, utformer dere et program sammen med våre prosjektledere som kombinerer gruppeaktiviteter, middager og andre avslappende arrangementer i løpet av konferansen.

Avganger:
Daglige direktefly fra Oslo.
Korresponderende fly kan bestilles fra andre steder i Norge.

Beskrivelse dag for dag

Day
1

Et dampende velkomstbad og Reykjavik

blå lagunen, island, faciliteter

Ved ankomst venter en transfer som tar dere med til et avslappende bad i Den blå lagune – en uforglemmelig start på konferansereisen! Transferen tar omtrent 20 minutter. Den blå lagune er et utendørsbad som får vannet sitt direkte fra geotermiske kilder på hele 2000 meters dyp, og vannet holder en innbydende temperatur på 36–39°C hele året.

Slapp av med kolleger i vakre omgivelser før dere, varme i kroppen, drar videre til hovedstaden for å sjekke inn på hotellet. Om kvelden spiser dere middag på en av Reykjaviks mange restauranter. Skulle det være tid og interesse for det, kan nattelivet utforskes senere på kvelden.

Day
2

Konferanse eller møter

blå lagunen, konferens, grupp

Diskuter bedriftens framtid med kollegene i et stimulerende og vakkert miljø. Dagen består av to konferanseøkter med lunsjpause. Flere hoteller tilbyr gode konferansemuligheter, men det finnes også andre alternativ, for eksempel konsert- og konferansebygningen Harpan eller anlegget ved den Blå lagune.

Kvelden avrundes med middag på en av Reykjaviks mange restauranter. Det islandske kjøkkenet holder en høy standard. Råvarene er ferske og ofte lokalprodusert. Islendingene spiser mye fisk og lam, men på restaurantene tilbys det foruten islandske spesialiteter mat fra alle verdenshjørner.

Day
3

Den gylne sirkel og avslutningsmiddag

geyser, gyllene cirkeln, island

En vellykket konferansereise kombinerer forretninger og fornøyelser! Dagen starter med en tur til noen av Islands naturlige vidunder. Turen går fra Reykjavik til den vakre nasjonalparken Thingvellir. Island ligger på sprekken mellom den europeiske og den amerikanske kontinentalplaten, og i Thingvellir er forskyvningen som oppstår når de to kontinentene sakte glir fra hverandre, svært tydelig.

Etter en lunsjpause drar dere videre til Islands mest aktive geysir, Strokkur. Geysiren har regelmessige utbrudd hvert femte minutt, og dere får flere muligheter til å se de majestetiske kaskadene av vann bli slynget til værs. Neste stopp på turen er Gullfoss. Fossen faller i to etapper, og man kan komme tett innpå de mektige vannmassene som kaster seg utfor stupet og ned i ravinen.

 

På vei tilbake til Reykjavík drar dere gjennom tettstedet Hveragerdi, hvor det dyrkes frukt og grønnsaker i drivhus som varmes opp av geotermiske kilder. Dere er tilbake på hotellet ved 17-tiden. Om kvelden nyter dere en utsøkt middag sammen på en av Reykjaviks mange restauranter.

Avslutt kvelden på en hyggelig pub eller et gyngende dansegulv. Islands natteliv er like hett som de varme kildene. De fleste barer og nattklubber ligger i sentrum av Reykjavik, så samle gjengen en siste gang og ta en pubrunde – en perfekt avslutning på islandsoppholdet og konferansen.

Day
4

Hjemreise

Transfer til flyplassen.

Utflukter og aktiviteter

valskådning

HVALSAFARI

2-3 timer | Mai - September
valskådning

HVALSAFARI

Det er få steder der den ville naturen er mer tilgjengelig enn på Island. Langs hele Islands sørvestre kyst lever mange ulike arter av delfiner og hvaler, som med sine grasiøse bevegelser, hopp og spektakulære dykk kan beskues bare en kort båttur fra Reykjavik. Island er også et av de få stedene på jorden der man har sjansen til å oppleve verdens største dyr, blåhvalen, når forholdene ligger til rette. Utfluktens varighet er avhengig av hvor langt ute hvalene befinner seg. Regn med noen timer på leting ute på havet. De lengre utfluktene går bare i sommermånedene juni–august.

Superjeep

SUPERJEEPSAFARI

5-10 timer | Året rundt
Superjeep

SUPERJEEPSAFARI

Med superjeep blir naturens hindringer en utfordring og en opplevelse for passasjerene. Superjeep er en modifisert firehjulsdrevet jeep, som er spesielt utstyrt for å takle det ujevne terrenget som fører til mange av Islands mest spennende severdigheter. En superjeepsafari kan vare i alt fra noen timer til en hel dag og kan kombineres med andre aktiviteter, som snøscootertur, ridning, rafting og forskjellige lagbyggingsaktiviteter. Gruppen kan stoppe på interessante steder som de oppdager langs veien.

Snorkling

Snorkling i Thingvallavatn

4 timer | Året rundt
Snorkling

Snorkling i Thingvallavatn

Silfra-sprekken er en av Islands best bevarte hemmeligheter med en overjordisk vakker scene som er verdenskjent for sine himmelblå nyanser. Det krystallklare vannet i den dype sprekken gir en følelse av å være vektløs når man sakte flyter nedover med strømmen. Snorklingen er en behagelig og eksotisk reise i omgivelser de fleste bare vil møte i drømmene sine.

ridning, islandshäst, island

RIDNING PÅ ISLANDSHESTER

2-8 timer | Året rundt
ridning, islandshäst, island

RIDNING PÅ ISLANDSHESTER

Siden Island har hatt importforbud på hester siden 1100-tallet, har islandshesten fått en særegen karakter. Den er en trygg kamerat som bærer deg over det islandske terrenget og gjennom den fantastiske naturen uansett årstid eller værforhold. En ridetur kan gjennomføres som en del av et program eller en egen utflukt, på noen timer eller opptil en hel dag, i nærheten av Reykjavik eller andre steder på størstedelen av Island. Turene går langs fjellskråninger, bratte stup, i øde lavafelt og storslåtte raviner. Hestene fordeles i gruppen etter rytternes erfaring, og vi sørger for at deltakerne får det utstyret og de instruksjonene som trengs for turen.

VI HJELPER DEG MED REISEN DIN