Konferanse på Island

Konferens, Island, Reykjavik
Geysir på Island
harpa, reykjavik, island
Grupptur forsränning på Island

Konferansereise til Island!

Er dere på jakt etter den perfekte destinasjonen for deres neste konferanse? Island tilbyr den ideelle kombinasjonen av fantastisk natur, kreative og spennende teamaktiviteter, samt produktive samtaler. Gjennom nært samarbeid med våre Islands-eksperter utvikler vi sammen et skreddersydd program som passer perfekt for deres selskap

Velkommen til å bestille en uforpliktende prisvurdering for en konferanse som garantert vil imponere

Avganger:

Daglige direktefly fra Oslo.
Korresponderende fly kan bestilles fra andre steder i Norge.

Beskrivelse dag for dag

Day 1

Et dampende velkomstbad og Reykjavik

blå lagunen, island, faciliteter

Konferansereisen til Island starter med en 3-timers flytur. Etter ankomst tar en transfer deg til Den blå lagunen eller Sky Lagoon, hvor du kan slappe av i de geotermiske kildene.

Deretter går turen til Reykjavik for hotellinnsjekk og en herlig middag på en av byens restauranter. Nattelivsinteresserte har muligheten til å utforske Reykjaviks pulserende uteliv. En perfekt start på din konferanse!.

Day 2

Konferanse eller møter

blå lagunen, konferens, grupp

Dag to byr på to givende konferansesesjoner, hvor dere i inspirerende og naturskjønne omgivelser kan utforske fremtiden til bedriften. Mange av hotellene på Island har førsteklasses konferansefasiliteter. For en enda mer magisk opplevelse, anbefaler vi å holde konferansen i Harpa, en konsertsal og konferansesenter ved Reykjaviks havn, eller ved Den blå lagunen.

Kvelden avrundes med middag på en av Reykjaviks mange restauranter. Det islandske kjøkkenet holder en høy standard. Råvarene er ferske og ofte lokalprodusert. Islendingene spiser mye fisk og lam, men på restaurantene tilbys det foruten islandske spesialiteter mat fra alle verdenshjørner.

Day 3

Den gylne sirkel og avslutningsmiddag

geyser, gyllene cirkeln, island

På dag tre venter en uforglemmelig opplevelse med besøk til noen av Islands mest spektakulære underverk. Dere vil bli forbløffet av Gullfoss, det imponerende fossefallet, Islands mest aktive geysir, Strokkur, og Thingvellir nasjonalpark. Med utbrudd hver femte minutt, vil dere ha utallige muligheter til å være vitne til majestetiske vannkaskader som skyter mot himmelen fra Strokkur.

Denne turen vil ikke bare styrke teamet deres, men også gi dere en dypere forståelse for Islands natur og dens underverk.

På vei tilbake til Reykjavík, vil dere passere gjennom byen Hveragerdi, hvor frukt og grønnsaker dyrkes i drivhus oppvarmet av geotermiske kilder. Dere vil være tilbake på hotellet rundt klokken 17. Om kvelden kan dere nyte en herlig felles middag på en av Reykjaviks mange restauranter.

Day 4

Hjemreise

Flygplan från Island

På den fjerde dagen er det tid for å reise hjem. En buss vil plukke dere opp på hotellet i god tid før flyet avgår.

Andre populære aktiviteter

Oppdag vårt brede utvalg av utflukter og aktiviteter.

valskådning

HVALSAFARI

2-3 timer | Mai - September
valskådning

HVALSAFARI

Det er få steder der den ville naturen er mer tilgjengelig enn på Island. Langs hele Islands sørvestre kyst lever mange ulike arter av delfiner og hvaler, som med sine grasiøse bevegelser, hopp og spektakulære dykk kan beskues bare en kort båttur fra Reykjavik. Island er også et av de få stedene på jorden der man har sjansen til å oppleve verdens største dyr, blåhvalen, når forholdene ligger til rette. Utfluktens varighet er avhengig av hvor langt ute hvalene befinner seg. Regn med noen timer på leting ute på havet. De lengre utfluktene går bare i sommermånedene juni–august.

Superjeep

SUPERJEEPSAFARI

5-10 timer | Året rundt
Superjeep

SUPERJEEPSAFARI

Med superjeep blir naturens hindringer en utfordring og en opplevelse for passasjerene. Superjeep er en modifisert firehjulsdrevet jeep, som er spesielt utstyrt for å takle det ujevne terrenget som fører til mange av Islands mest spennende severdigheter. En superjeepsafari kan vare i alt fra noen timer til en hel dag og kan kombineres med andre aktiviteter, som snøscootertur, ridning, rafting og forskjellige lagbyggingsaktiviteter. Gruppen kan stoppe på interessante steder som de oppdager langs veien.

Snorkling

Snorkling i Thingvallavatn

4 timer | Året rundt
Snorkling

Snorkling i Thingvallavatn

Silfra-sprekken er en av Islands best bevarte hemmeligheter med en overjordisk vakker scene som er verdenskjent for sine himmelblå nyanser. Det krystallklare vannet i den dype sprekken gir en følelse av å være vektløs når man sakte flyter nedover med strømmen. Snorklingen er en behagelig og eksotisk reise i omgivelser de fleste bare vil møte i drømmene sine.

ridning, islandshäst, island

RIDNING PÅ ISLANDSHESTER

2-8 timer | Året rundt
ridning, islandshäst, island

RIDNING PÅ ISLANDSHESTER

Siden Island har hatt importforbud på hester siden 1100-tallet, har islandshesten fått en særegen karakter. Den er en trygg kamerat som bærer deg over det islandske terrenget og gjennom den fantastiske naturen uansett årstid eller værforhold. En ridetur kan gjennomføres som en del av et program eller en egen utflukt, på noen timer eller opptil en hel dag, i nærheten av Reykjavik eller andre steder på størstedelen av Island. Turene går langs fjellskråninger, bratte stup, i øde lavafelt og storslåtte raviner. Hestene fordeles i gruppen etter rytternes erfaring, og vi sørger for at deltakerne får det utstyret og de instruksjonene som trengs for turen.

Gruppreise-Island
En veldig fin tur, hyggelig transport, flott og veldig sentralt hotell (Hotel Alda ★★★★) med hyggelig betjening.
Alle ansatte var imponert over maten på alle steder (Matarkjallarinn og Fish Company) så dette må sies å være en suksess.
UDP
Stor takk til Vulkan og Diana for all assistanse før vår Island-tur.
Alt gikk perfekt og alle 73 deltakere var svært fornøyd. Også lille Amund på 3 mnd syntes å stortrives med så mange nye tanter og onkler i alle aldre.

Vi vil anbefale Vulkan som samarbeidspartner.
Sagene Janitsjarkorps
Tusen takk for en fantastisk tur hvor alt fungerte optimalt og severdighetene sto i kø!
Vi hadde lunsj på sightseeing på Farmers Bistro med foredrag av en fantastisk engasjerende eier. Champignon suppen må du smake, den var utrolig god.

Bursdagsmiddagen var fantastisk! Mange gode måltider på Island!
Menyen på Geysir Bistro kan anbefales. Kjempe stemning. God vin.

31 oppglødde takknemlige gjester takker for flott opplegg og kommer gjerne igjen...
.....og vet du hva? VI HADDE SOL og fint vær i 3 dager.
Anne-Kathrine og Marit

Vi hjelper deg med reisen din

Staff

Sara Kristinsson

[email protected]