Pay

Bestilling og betaling

Du kan bestille din reise på to forskjellige måter, enten her på hjemmesiden, eller ved å kontakte en av våre reisekonsulenter, på telefon 22 41 69 10. Vi har samme priser og bestillingsgebyrer (NOK 79 pr. bestilling) uansett om bestillingen skjer via våre reisekonsulenter eller gjennom bestilling på vår hjemmeside.

De fleste av våre reiser kan bestilles via internett her på hjemmesiden. For disse reisene betyr det at du umiddelbart får se aktuelle priser og om det er ledige plasser.

  • Ved prissøk eller bestilling av en pakkereise vises den aktuelle og beste mulige pris på reisen.
  • Bestillingen kan betales mot faktura eller konto/kredittkort.
  • Etter bestillingen er gjennomført sender vi en bekreftelse direkte til din e-post.
  • Du kan ikke bestille en reise 7 dager før avreise. Hvis du vil bestille på kort varsel, må du kontakte oss.
  • Dersom noe har blitt feil i bestillingen, kan du endre/avbestille dersom du kontakter oss senest påfølgende hverdag.

Våre reisekonsulenter er spesialister på Island. De har utviklet teft for å sette sammen passende reiseopplegg med best mulig pris. De kan også hjelpe til med å skreddersy et spesialarrangement for en familie eller en gruppe. Du er velkommen til å kontakte oss!

Ved betaling mot faktura skal depositum betales senest en dag etter bestilling. Restbeløpet betales senest 30 dager før avreise. Ved bookinger mindre enn 30 dager innen avreise betales hele reisens pris omgående etter booking. Vennligst betale til bankkontonr (SEB, Skandinaviska Enskilda Banken): 9750.06.46458.

Vulkanreiser AS
Org.nr: 983 041 337
Postboks 57 Sentrum
0101 Oslo.

Ved betaling med kort betales depositum av reisens pris ved bestilling. Bestillingen er bindende fra dette tidspunkt. Restbeløpet, av reisens pris, skal betales senest 30 dager før avreise. Ved bestilling innen 30 dager før avreise skal hele reisens beløp betales i forbindelse med bestilling.

Ved kortbetaling behøver du å angi ditt navn, kortnummer, korttype, kortets gyldighetstid og CVC-kode (kontrollsiffer). CVC-koden er de tre siste sifrene som er trykt på kortets bakside i underskriftsfeltet. Godkjente kort er VISA og Mastercard/Eurocard. Vulkanreiser lagrer ingen kortinformasjon, alt håndteres av NETS.

En bestilling blir først bindende når depositum for reisen er betalt, eller dersom du betaler med kort; da er bestillingen bindende fra påfølgende hverdag etter bestillingstilfellet. Vær oppmerksom på at depositum skal betales senest første hverdag etter at du har lagt en bestilling.

Skulle betalingen ikke bli gjennomført innen fristen løper ut, forbeholder Vulkanreiser seg retten til å avbestille reisen.

Når du har bestilt reisen, får du i løpet av kort tid en bestillingsbekreftelse og faktura sendt til deg via e-post. Vennligst sjekk at alle opplysningene stemmer overens med bestillingen din. Hvis det er noe som ikke stemmer, eller hvis det er en feil ved bestillingen, bes du kontakte oss snarest på telefon eller e-post, så hjelper vi deg å rette på det!

Vi har også som rutine å kontrollere alle nettstedsbestillinger (men kunden er alltid ansvarlig for sin bestilling), og hvis vi oppdager noe som ser rart ut, kontakter vi kunden slik at vi kan gå gjennom bestillingen sammen.

Etter at siste innbetaling er fullført sendes reisedokumentene til deg. Vårt mål er at kunden skal ha sine reisedokumenter 14 dager før avreise.
Obs! Hvis du innen 7 dager før avreise ikke har mottatt flybillett og / eller voucher, skal du alltid kontakte Vulkan Reiser. Bestillingsbekreftelsen er ikke gyldig som reisedokument.

Dersom du reiser med SAS eller Icelandair 
Du kan selv på gå inn på nettstedet CheckMyTrip og skrive ut din e-billett hvis du har en skriver. Du finner billetten ved hjelp av ditt bekreftelsesnummer for flyreisen (bekreftelsesnummeret finner du på din bestillingsbekreftelse under fly informasjonen). Du får tillgang til billetten ved å følge denne linken

Oppgi ditt bestillingsnummer og etternavn i de to boksene øverst på siden for å få tilgang til dine billetter og reiserute.

Flyselskapene tillater ikke endringer i for- eller etternavn. Reglene er svært strenge, og gjelder også feilstavet navn. Noen flyselskaper tillater en navneendring til en avgift som varierer mellom flyselskapene. Vær oppmerksom og sjekk stavemåten to ganger. Navnet på billetten må være i overensstemmelse med navnet i passet ditt, ellers kan du bli nektet ombordstigning ved innsjekking.

En endring av booking som medfører annen avreisedag eller annet arrangement debiteres en endringsavgift med 200 kr per endring, forutsatt at arrangementet er mulig å endre. Med endring menes en endring av en og samme booking. I noen tilfeller tar flyselskapene endringsgebyr. Disse gebyrene blir da lagt til, noe vi selvfølgelig opplyser om i forveien.

Reiseforsikring kan tegnes både som et tillegg til hjemforsikring med reiseforsikring og hvis du ikke har hjemforsikring. Vi anbefaler at du kontakter forsikringsselskapet ditt. Reiseforsikring er den reisendes ansvar og ikke arrangørens. Helseforsikring fra folketrygden gjelder på Island. Ta med deg bevis på forsikring. Hvis du er gravid, må du være oppmerksom på at spesielle regler gjelder både for flyreise og forsikring.

Du kan avbooke muntlig (personlig) til noen av våre reisekonsulenter.

Avbestillingsregler - Pakkereiser

Gjeldende avbestillingsregler fremgår alltid tydelig under fly informasjonen, mens man er i handlekurven. Avbestillingsreglene fremgår også på bestillingsbekreftelsen og fakturaen.

Vi forholder oss alltid til UDs reiseråd og følger pakkereiseloven. Så lenge det ikke frarådes reiser til Island, så vil alle reiser gjennomføres som planlagt og vanlige avbestillings- og ombookingsregler gjelder. 

Les mer her om våre reisevilkår.

 

 

I samarbeid med NETS håndteres dine opplysninger kryptert etter internasjonal standard (SSL) slik at du kan kjenne deg trygg når du betaler med kontokort via vår hjemmeside. Vulkanreiser sparer ingen kortinformasjon. Beløpet reserveres omgående fra ditt kort ved betaling. Godkjente kontokort er VISA og Mastercard/Eurocard.

Verified By Visa og Mastercard SecureCode
Verified by Visa og Mastercard SecureCode er et produkt av 3D-Secure, standarden for sikker identifisering av kortkunde ved internettkjøp. Kortutgivere som har tilbudt sine kortkunder denne tjenesten har mulighet for å identifisere og verifisere kortkundens identitet på en sikker måte. Kortkunden linkes til sin kortutgiver og må angi sitt brukernavn og passord.

Samarbeid med Vist Technology Group
I samarbeid med Visit Technology Group tilgodeses online bestillingssystemet for bestilling av reiser til Island.

Finner du ikke svaret på spørsmålene dine?

Kontakt oss ved å fylle ut kontaktskjemaet nedenfor, eller ta kontakt med vår kunnskapsrike selger direkte på telefon.