Studiereise til Island

harpa, island, konsert, gruppresa
blå lagunen, island
hallgrimskirkja, island, kyrka
gullfoss, island

Studiereise til Island!

Dra til Island på studiereise! Besøk steder og bedrifter som er vesentlige for deres virksomhet. Samle informasjon, lær noe nytt og dra hjem med nye, kreative løsninger og motivasjon. Studiereisen tar dere også med på store naturopplevelser og aktiviteter. Studiebesøk med fokus på helse, energi og ulike institusjoner er bare noen eksempler på hva vi tidligere har arrangert for våre kunder.

Ta gjerne kontakt med oss for å få et uforpliktende tilbud.

Avganger:

Daglig direktfly fra Oslo.
Korresponderende fly kan bestilles fra andre steder i Norge.

Beskrivelse dag for dag

Day 1

Velkomstbad i den Blå lagune

grupp, avslappning, blå lagunen, island

Flyturen til Island tar tre timer. En transfer tar gruppen med til det berømte utendørsbadet, Den blå lagune, som ligger langs veien til Reykjavik. Slapp av i en klar blå oase omgitt av karrige lavafelt. Lagunen får sitt varme, mineralrike vann direkte fra underjordiske geotermiske kilder og det holder en herlig temperatur på 36-39 °C hele året.

Varme i kroppen drar dere videre til hovedstaden og sjekker inn på hotellet. Om kvelden anbefaler vi at dere spiser en felles middag på en av Reykjaviks utsøkte restauranter og deretter runder av kvelden med en rusletur i hyggelige Reykjavik eller et besøk på en trivelig pub.

Day 2

Spennende studiebesøk

harpa, island, konsert

Besøk steder og bedrifter som er vesentlige for deres virksomhet. Samle informasjon, lær noe nytt og dra hjem med ny motivasjon og kunnskap. Vi skreddersyr reisen etter deres ønsker og hjelper dere å spare tid og penger takket være vår erfaring og gode kontakter over hele verden. I tillegg til fly og overnatting tar vi hånd om bestilling av transfer, aktiviteter, restaurantbesøk og konferanserom m.m

Avslutt kvelden med middag sammen med kollegene etter dagens studiebesøk. Reykjavik har et bredt utvalg av restauranter og det islandske kjøkkenet holder en høy standard. Råvarene er ferske og ofte lokalproduserte. Islendingene spiser mye fisk og lam, men på restaurantene tilbys det foruten islandske spesialiteter mat fra alle verdenshjørner.

Day 3

Naturopplevelser og avslutningsmiddag

gullfoss, island

Utforsk noen av Islands klassiske severdigheter sammen. Turen går fra Reykjavik til en av landets vakreste fosser, Gullfoss. Fossen faller i to etapper, og man kan komme tett innpå de mektige vannmassene som kaster seg utfor stupet og ned i ravinen. Like ved Gullfoss ligger det geotermiske Geysir-området med sine varme kilder og Islands mest aktive geysir, Strokkur. Geysiren har regelmessige utbrudd hvert femte minutt, og dere får flere muligheter til å se de majestetiske kaskadene av vann bli slynget til værs. Dere får også besøke den vakre nasjonalparken Thingvellir, stedet der det islandske Alltinget holdt sine møter.

Avslutt islandsoppholdet med en felles middag i Reykjavik. Nyt det islandske kjøkkenet i godt selskap mens dere avrunder studiereisen. Etter middag er det muligheter for å utforske Reykjaviks natteliv. Midt i sentrum er det et godt utvalg av barer og nattklubber med noe for enhver smak.

Day 4

Hjemreise

Fly fra Island

På den fjerde dagen er det tid for hjemreise. Dere blir hentet av en buss på hotellet deres i forbindelse med flyavgangen

Andre populære aktiviteter 

Utforsk vårt brede utvalg av utflukter og aktiviteter

glaciärvandring, isklättring, island

Brevandring med isklatring

9 timer (hvorav 3 timer vandring/isklatring) | Året rundt
glaciärvandring, isklättring, island

Brevandring med isklatring

Benytt sjansen til å oppleve en isbre, og ikke en hvilken som helst isbre! Utflukten går til bretungen Solheimajökull. En storslått opplevelse, en rå og mildt sagt ujevn isoverflate, et område i stadig forandring. Vi utforsker bresprekkenes hemmeligheter og de fantastiske isformasjonene. Vi kommer til en isvegg, og forsøker å klatre i den. På hjemvei passerer vi den vakre fossen Skógafoss. En opplevelse av de sjeldne, noe mange drømmer om, men som det er få forunt å oppleve.

ridning, islandshäst, island

RIDNING PÅ ISLANDSHESTER

2-8 timer | Året rundt
ridning, islandshäst, island

RIDNING PÅ ISLANDSHESTER

Siden Island har hatt importforbud på hester siden 1100-tallet, har islandshesten fått en særegen karakter. Den er en trygg kamerat som bærer deg over det islandske terrenget og gjennom den fantastiske naturen uansett årstid eller værforhold. En ridetur kan gjennomføres som en del av et program eller en egen utflukt, på noen timer eller opptil en hel dag, i nærheten av Reykjavik eller andre steder på størstedelen av Island. Turene går langs fjellskråninger, bratte stup, i øde lavafelt og storslåtte raviner. Hestene fordeles i gruppen etter rytternes erfaring, og vi sørger for at deltakerne får det utstyret og de instruksjonene som trengs for turen.

valskådning, island

HVALSAFARI

2-3 timer | Mai - September
valskådning, island

HVALSAFARI

Det er få steder der den ville naturen er mer tilgjengelig enn på Island. Langs hele Islands sørvestre kyst lever mange ulike arter av delfiner og hvaler, som med sine grasiøse bevegelser, hopp og spektakulære dykk kan beskues bare en kort båttur fra Reykjavik. Island er også et av de få stedene på jorden der man har sjansen til å oppleve verdens største dyr, blåhvalen, når forholdene ligger til rette. Utfluktens varighet er avhengig av hvor langt ute hvalene befinner seg. Regn med noen timer på leting ute på havet. De lengre utfluktene går bare i sommermånedene juni–august.

lavagrottor, island

Utforsk lavagrotter

2-3 timer | Året rundt
lavagrottor, island

Utforsk lavagrotter

Oppdag og utforsk den skjulte verdenen i og under lavafeltet ved Bláfjöll, bare 25 minutters biltur fra Reykjavik.

Å gå ned i lavagrottene og tunnelene for å oppleve verden under bakkenivå er en opplevelse utenom det vanlige.
Her får vi se magiske klippeformasjoner etter de siste vulkanutbruddene.
Om vinteren fylles grottene av glitrende istapper i alle mulige størrelser og fasonger – et uforglemmelig syn. Vi kryper og går ned under jorden, så ta med solide sko og hansker. Denne underjordiske reisen er en annerledes opplevelse for deg som ikke er redd for mørket, og som vil ha et innblikk i hvordan Island ble skapt.

Gruppreise-Island
En veldig fin tur, hyggelig transport, flott og veldig sentralt hotell (Hotel Alda ★★★★) med hyggelig betjening.
Alle ansatte var imponert over maten på alle steder (Matarkjallarinn og Fish Company) så dette må sies å være en suksess.
UDP
Stor takk til Vulkan og Diana for all assistanse før vår Island-tur.
Alt gikk perfekt og alle 73 deltakere var svært fornøyd. Også lille Amund på 3 mnd syntes å stortrives med så mange nye tanter og onkler i alle aldre.

Vi vil anbefale Vulkan som samarbeidspartner.
Sagene Janitsjarkorps
Tusen takk for en fantastisk tur hvor alt fungerte optimalt og severdighetene sto i kø!
Vi hadde lunsj på sightseeing på Farmers Bistro med foredrag av en fantastisk engasjerende eier. Champignon suppen må du smake, den var utrolig god.

Bursdagsmiddagen var fantastisk! Mange gode måltider på Island!
Menyen på Geysir Bistro kan anbefales. Kjempe stemning. God vin.

31 oppglødde takknemlige gjester takker for flott opplegg og kommer gjerne igjen...
.....og vet du hva? VI HADDE SOL og fint vær i 3 dager.
Anne-Kathrine og Marit

Vi hjelper deg med reisen din

Staff

Sara Kristinsson

[email protected]