Familiereiser til Island

Familiereiser med barn til Island 2024

Dine valg: Familiereiser x <% slider.settings.value[0] %> to <% slider.settings.value[1] %> nights x <% monthsNames[item] %> x <% filterRanger.regions[item] %> x <% filterRanger.types[item] %> x <% filterRanger.interests[item] %> x
Fjern filtre

<% tempItems %> reiser funnet reise funnet

Sortering:
Loading

Heste-riding er moro for barn, Island.

Familieferie til Island

Vulkanreiser har spesialisert seg på å skreddersy reiser for den aktive familien som ønsker å utforske, oppleve fantastiske eventyr, delta i utendørsaktiviteter og tilbringe kvalitetstid sammen. Vi legger vekt på at hele familien, uavhengig av alder skal kunne delta på denne gledesfylte reisen til Island.

Vi forstår at det kan være krevende å planlegge en familieferie. Med våre ferdige feriepakker overlater du ansvaret til oss og unngår stress. Vi tar oss av alt fra flyreiser, overnatting, transport og aktiviteter. I tillegg sender vi deg en grundig reiseplan som inneholder all nødvendig informasjon om turen, slik at du kun trenger å tenke på å nyte opplevelsen. 

Skreddersy din familieferie

Vi forstår at alle familier er unike og har forskjellige preferanser når det gjelder hva en bra ferie skal inneholde. Derfor har du muligheten til å skreddersy din reise til Island lik at den passer hele familien:

  • Overnatting: Velg det overnattingsstedet som passer dere best. Vi har et bredt utvalg, fra 4-stjerners hoteller til leilighetshoteller og hytter.  
  • Bil: Velg bilen som passer budsjettet og deres behov.
  • Aktiviteter: For de som ønsker, er det muligheter til å legge til ekstra aktiviteter som ridning på islandshester, bade i Den blå lagune og hvalsafari. 

*Vær oppmerksom på at noen av aktivitetene har aldersgrense, så sørg for å sjekke dette på forhånd.

Sykling med familien, Island.

Hva innebærer en familieferie på Island?

Den perfekte familieferien på Island kombinerer eventyr, natur og kultur. 

Noen av de fantastiske opplevelsene du og familien kan oppleve er:

Naturlige underverk med barn på Island.

Naturfenomener

Ta med barna og let etter fosser, utforsk isbrehuler, bad i varme kilder eller ta en titt på de mektige geysirer. En av de beste tingene med å reise til Island med barna dine er at du kan oppleve denne magiske øya gjennom deres øyne. Vi garanterer at barna vil oppdage detaljer som du ellers hadde gått glipp av.

Jakt på nordlys med familien på Island.

Jakten på nordlys

Å oppleve nordlys er noe som både du og barnet ditt vil huske livet ut. For den beste mulige opplevelsen uten sure miner, tenk på å kle dere varmt og ta med en termos med varm sjokolade. Da det ikke er noen garanti for å se nordlyset, er det lurt å forberede barna på at det kan bli litt venting.

Barn som ser på en isbre på Island.

Utforsk isbreer

Å utforske isbreer er en spennende opplevelse for hele familien. Her kan du kombinere en actionfylt snøscootertur med å observere den ville skjønnheten til isbreene. Ved å studere klimaendringens innvirkning på Islands isbreer, kan du øke miljøbevisstheten hos både store og små.

Sky Lagoon på Island.

Slapp av i geotermiske kilder

På Island er det utallige geotermiske bassenger, og med litt research kan du finne en i nesten enhver by. Med et bredt utvalg av store, små,kunstige og naturlige bassenger, vil du garantert finne noe som passer hele familien. Disse geotermiske bassengene er også perfekte steder for å møte og bli kjent med lokalbefolkningen og øyas kultur. Lær noen setninger på islands for å gjøre opplevelsen enda hyggeligere.

Hvalsafari med familien på Island.

Hvalsafari

Hvalsafari er virkelig en opplevelse for livet. For å gjøre turen enda mer interessant, anbefaler vi at du besøker Whales of Iceland-museet, for å lære mer om disse skapningene før turen. Når du er om bord på båten, bør du benytte anledningen til å stille spørsmål til besetningen, og ta med kikkerter for barna slik at de kan være aktive deltakere i jakten på hvalene.

Islandshest på Island.

Ri på islandshester

Vil du oppleve Island fra nye perspektiver? Da er det perfekt å ta med barna på en ridetur og utforske vakre stier og de islandske underverkene på nært hold. Islandshesten er kjent for sitt milde temperament og er derfor en aktivitet som passer å nyte sammen med barna.

Gullfoss-fossen, Island.

Den gylne sirkel

Den gylne sirkelen er en av Islands mest populære turer. Her kan både barn og voksne fordype seg i geotermiske underverk som sprutende geysirer, tektoniske plater og brusende fossefall som Gullfoss. For å gjøre turen enda mer spennende, gi barna engangkamera eller mobiltelefon og en liste over ting de skal fotografere. Tilby en belønning for det beste bildet.

Skaftafell på Island.

Den ultimate fornøyelsesparken for hele familien

Forestill deg ansiktsuttrykkene til barna dine mens de står på toppen av en vulkan, nyter det varme vannet i en geotermisk kilde, ser islandshester løpe fritt i det ville, eller er vitne til den utrolige kraften til geysirene. Som en ekstra bonus er disse eventyrene ikke bare spennende og underholdende, men også lærerike og gir barna muligheten til å utvikle en dypere forbindelse med naturen. Uansett hvor på Island du velger å feriere, vil barna bli fascinert av alt de ser og opplever, og dette vil garantert bli en reise dere alle vil huske.

6 grunner til å besøke Island på neste familieferie

Memories icon

Minner for livet

Med en ferie på Island kan vi love at dere som en familie vil skape fine minner for resten av livet.

Brain Icon

Ny kunnskap

Barn lærer best ved å gjøre og gjennom erfaring.

Eye Icon

Bevissthet

Familieferier er en perfekt mulighet for voksne å åpne barnas øyne for en verden full av spennende opplevelser og eventyr.

Enjoy Icon

Nye opplevelser

Familieferier gir deg muligheten til å utforske nye ting og oppleve nye opplevelser sammen

Family Icon

Kvalitetstid

Tid borte fra hjemmet og hverdagen kan styrke båndene mellom familiemedlemmene.

Elves Icon

La fantasien flyte

Å ta med barna på en familieferie til Island er som å introdusere dem for et eventyrland av vikinger, alver og mysterium.

VI HJELPER DEG MED DIN FAMILIEFERIE