Om Vulkanreiser AS

Om oss - Vulkanreiser AS

VI JOBBER MED OPPLEVELSEN AV ISLAND

Vi er spesialisert på turer til Island, og tilbyr markedets største utvalg. Gjennom å møysommelig velge ut og sette sammen reisene, jobber vi for å optimere opplevelsen av Island for privatpersoner, grupper og bedrifter. Våre reisende kan velge fra et bredt utvalg av turer, som de selv kan tilpasse etter sine egne behov på vår nettside eller sammen med våre ansatte.

 

Å REISE MED VULKANREISER

Mange av våre reisende liker å planlegge og bestille reisen selv på vår nettside. Andre liker å ha personlig kontakt med våre ansatte som selv har vært med på reisene, overnattet på hotellene og gjerne prater om Island i timevis. Uansett hva du foretrekker så har vi gjort det enkelt å oppdage Island fra både nettsiden og gjennom kontakt med vårt personale. Vi tar et helhetsansvar for våre reiser, for alt fra fly, hotell og transfers til leiebiler og aktiviteter. Ettersom vi jobber direkte med håndplukkede leverandører på Island, kan våre reisende nyte opplevelsen uten å bekymre seg over noe. Dessuten gjør dette at vi kan tilby konkurransedyktige priser.

 

 

Å REISE SOM GRUPPE MED VULKANREISER

Vi har i lang tid hjulpet grupper til å oppleve Island. Vi arrangerer komplette løsninger for konferanser, kick-off eller andre gruppereiser. Underveis har vi utviklet en teft for å tilpasse turene til hver gruppes unike ønsker og behov. Vi gir våre grupper en personlig kontakt under planleggingen, som sikrer at alle får så mye som mulig ut av turen.

 

 

VI ER IATA-SERTIFISERT

At vi er IATA-sertifisert innebærer at vi selv kan utstede flybilletter. For våre reisende betyr dette at vi kan tilby en raskere og bedre service.

 

VI ER MEDLEM I REISEGARANTIFONDET

Reisegarantiordningen gjør at du er sikret pengene tilbake dersom pakkereisen (en garantipliktig reise) kanselleres som følge av en konkurs. Denne linken til Reisegarantifondet viser at vi stiller lovpålagt garanti ved bestilling av flybilletter.

 

OM SELSKAPET

Vulkanreiser AS ble stiftet i år 2000 og er en del av Vulkan Travel Group. Vi er tilsammen 12 ansatte som i fjor hjalp rundt 7 000 reisende til å oppleve Island. Vi er den største reiseoperatøren til Island fra Skandinavia.

Kontakt oss

 

PRIVATREISER

Tel: 22 41 69 10
E-post: [email protected] 
 

FIRMATURER OG GRUPPEREISER

Tel: 22 41 69 10
E-post: [email protected]

 

Vulkanreiser AS

Org.nr: 983 041 337
Postboks 57 Sentrum 
0101 Oslo

Mer om oss