Bilferie på Island

Bilferie på Island 2023

Dine valg: Bilferie x <% slider.settings.value[0] %> to <% slider.settings.value[1] %> nights x <% monthsNames[item] %> x <% filterRanger.regions[item] %> x <% filterRanger.types[item] %> x <% filterRanger.interests[item] %> x
Fjern filtre

<% tempItems %> reiser funnet reise funnet

Sortering:
Loading

OM VÅRE BILTURER TIL ISLAND

Vi har bygget opp vår bilrundreiser nøye ved å velge både strekninger og steder som vil maksimere din opplevelse av Island og som fungerer så godt som mulig med lengden på turen du velger. Ved å la oss ordne alle de praktiske tingene på forhånd, kan du og ditt reisefølge konsentrere dere om å oppleve og oppdage den fantastiske øya fullt ut.

Det er alltid spennende å kjøre i et nytt land, særlig et der været kan endre seg i løpet av kort tid, og hvor noen veier krever firehjulstrekk og høy bakkeklaring. Men de fleste reisende velger en helt vanlig bil og holder seg til Islands hovedvei, ringvei 1, som med sine 139 mil fører dere til de viktigste byene og severdighetene på en behagelig måte. Uansett hva slags biltur du har i tankene, hjelper vi deg med både riktig transportmiddel og kunnskap.

Island er med sin dramatiske natur og sine godt planlagte veier som skapt for å oppleves i egen bil. Med en roadtrip på Island kan du og reisefølget ta dere enkelt rundt i det fascinerende landskapet.