Gruppereise til Island

Grupptur på Islandshästar
Forsränning Island
jul, island, vinter, hallgrimskirkja
Grupptur vattenfall Island

Legg neste gruppereise på Island!

Island er en eksotisk destinasjon bare noen timers flytur fra Oslo, Bergen og Trondheim. Med spektakulær natur og storslagne utsikter tilbyr Island de perfekte omgivelsene for en vellykket firmatur eller konferanse ispedd spennende aktiviteter. Hvorfor ikke prøve å kjøre superjeep, bade i varme kilder eller ri på islandshest? 

Ta gjerne kontakt med oss for å få et uforpliktende tilbud.

Avganger:

Daglig direktfly fra Oslo.
Korresponderende fly kan bestilles fra andre steder i Norge.

Populære aktiviteter

Vi tilbyr et bredt utvalg av utflukter og aktiviteter. Under finner du noen av de mest populære aktivitetene.

blå lagunen, island

Den Blå Lagune

3-6 timer | Året rundt
blå lagunen, island

Den Blå Lagune

Den berømte Blå Lagune ligger som en oase midt i et lavafelt utenfor Reykjavik. Her nyter dere det varme (36-39 grader) og mineralrike vannet uansett årstid.
Den Blå Lagune er et utebad, som får vann direkte fra geotermiske kilder så dype som 2000 meter, og vannet holder den varme og innbydende temperaturen 36-39 grader året rundt. Opplev dette fantastiske spa anlegget med alle fasiliteter.
Det varme vannet i lagunen inneholder naturlig aktive ingredienser så som velgjørende mineralsalter og grønne alger som hjelper deg å koble av fra stresset og presset i hverdagen. Den hvite kiselleiren, som skånsomt rengjør og skrubber huden, har en vitaliserende effekt, mens de blågrønne algene gir huden din næring. Mineralsaltene har en balanserende og avkoblende innvirkning på både kropp og sjel.

gejser, island

Den gylne sirkel

6-8 timer | Året rundt
gejser, island

Den gylne sirkel

Turen rundt ”Den gylne sirkel” er en islandsk klassiker der dere på en og samme gang opplever noen av Islands mest kjente attraksjoner. Møt landets naturfenomen ved de varme kildene ved Geysir og det mektige fossefallet Gullfoss, den særegne geologien.

valskådning, island

HVALSAFARI

2-3 timer | Mai - September
valskådning, island

HVALSAFARI

Det er få steder der den ville naturen er mer tilgjengelig enn på Island. Langs hele Islands sørvestre kyst lever mange ulike arter av delfiner og hvaler, som med sine grasiøse bevegelser, hopp og spektakulære dykk kan beskues bare en kort båttur fra Reykjavik. Island er også et av de få stedene på jorden der man har sjansen til å oppleve verdens største dyr, blåhvalen, når forholdene ligger til rette. Utfluktens varighet er avhengig av hvor langt ute hvalene befinner seg. Regn med noen timer på leting ute på havet. De lengre utfluktene går bare i sommermånedene juni–august.

ridning, islandshäst, island

RIDNING PÅ ISLANDSHESTER

2-8 timer | Året rundt
ridning, islandshäst, island

RIDNING PÅ ISLANDSHESTER

Siden Island har hatt importforbud på hester siden 1100-tallet, har islandshesten fått en særegen karakter. Den er en trygg kamerat som bærer deg over det islandske terrenget og gjennom den fantastiske naturen uansett årstid eller værforhold. En ridetur kan gjennomføres som en del av et program eller en egen utflukt, på noen timer eller opptil en hel dag, i nærheten av Reykjavik eller andre steder på størstedelen av Island. Turene går langs fjellskråninger, bratte stup, i øde lavafelt og storslåtte raviner. Hestene fordeles i gruppen etter rytternes erfaring, og vi sørger for at deltakerne får det utstyret og de instruksjonene som trengs for turen.

Gruppreise-Island
En veldig fin tur, hyggelig transport, flott og veldig sentralt hotell (Hotel Alda ★★★★) med hyggelig betjening.
Alle ansatte var imponert over maten på alle steder (Matarkjallarinn og Fish Company) så dette må sies å være en suksess.
UDP
Stor takk til Vulkan og Diana for all assistanse før vår Island-tur.
Alt gikk perfekt og alle 73 deltakere var svært fornøyd. Også lille Amund på 3 mnd syntes å stortrives med så mange nye tanter og onkler i alle aldre.

Vi vil anbefale Vulkan som samarbeidspartner.
Sagene Janitsjarkorps
Tusen takk for en fantastisk tur hvor alt fungerte optimalt og severdighetene sto i kø!
Vi hadde lunsj på sightseeing på Farmers Bistro med foredrag av en fantastisk engasjerende eier. Champignon suppen må du smake, den var utrolig god.

Bursdagsmiddagen var fantastisk! Mange gode måltider på Island!
Menyen på Geysir Bistro kan anbefales. Kjempe stemning. God vin.

31 oppglødde takknemlige gjester takker for flott opplegg og kommer gjerne igjen...
.....og vet du hva? VI HADDE SOL og fint vær i 3 dager.
Anne-Kathrine og Marit

Vi hjelper deg med reisen din

Staff

Sara Kristinsson

[email protected]