Gruppereise til Island

geyser, island, sommar
island, reykjavik, austurvollur, sommar
jul, island, vinter, hallgrimskirkja
fishmarket, restaurang, island

Legg neste gruppereisen til Island!

Island er en eksotisk destinasjon bare noen timers flytur fra Oslo, Bergen og Trondheim. Med spektakulær natur og storslagne utsikter tilbyr Island de perfekte omgivelsene for en vellykket firmatur eller konferanse ispedd spennende aktiviteter. Hvorfor ikke prøve å kjøre superjeep, bade i varme kilder eller ri på islandshest?

Avganger:
Daglig direktfly fra Oslo.
Korresponderende fly kan bestilles fra andre steder i Norge.

I paketet ingår:

 • Flyg t/r till Island, inkl. flygskatter. 
 • 2 nätter på Hotell Cabin ★★ i Reykjavik, del i dubbelrum inkl. frukost.
 • Incheckad väska + handbagage

  Tillval:

  • Transfer från flygplats - via Blå Lagunen inkl. entré, handduk och en valfri drink från 1205:- per person
  • Transfer från/till flygplatsen, enkelresa från 255:- per person
  • Valbara aktiviteter: Vi erbjuder ett brett utbud av dagsturer och aktiviteter. Nedan presenteras några utvalda.

  Utflukter og aktiviteter

  blå lagunen, island

  Den Blå Lagune

  3-6 timer | Året rundt
  blå lagunen, island

  Den Blå Lagune

  Den berømte Blå Lagune ligger som en oase midt i et lavafelt utenfor Reykjavik. Her nyter dere det varme (36-39 grader) og mineralrike vannet uansett årstid.
  Den Blå Lagune er et utebad, som får vann direkte fra geotermiske kilder så dype som 2000 meter, og vannet holder den varme og innbydende temperaturen 36-39 grader året rundt. Opplev dette fantastiske spa anlegget med alle fasiliteter.
  Det varme vannet i lagunen inneholder naturlig aktive ingredienser så som velgjørende mineralsalter og grønne alger som hjelper deg å koble av fra stresset og presset i hverdagen. Den hvite kiselleiren, som skånsomt rengjør og skrubber huden, har en vitaliserende effekt, mens de blågrønne algene gir huden din næring. Mineralsaltene har en balanserende og avkoblende innvirkning på både kropp og sjel.

  gejser, island

  Den gylne sirkel

  6-8 timer | Året rundt
  gejser, island

  Den gylne sirkel

  Turen rundt ”Den gylne sirkel” er en islandsk klassiker der dere på en og samme gang opplever noen av Islands mest kjente attraksjoner. Møt landets naturfenomen ved de varme kildene ved Geysir og det mektige fossefallet Gullfoss, den særegne geologien.

  valskådning, island

  HVALSAFARI

  2-3 timer | Mai - September
  valskådning, island

  HVALSAFARI

  Det er få steder der den ville naturen er mer tilgjengelig enn på Island. Langs hele Islands sørvestre kyst lever mange ulike arter av delfiner og hvaler, som med sine grasiøse bevegelser, hopp og spektakulære dykk kan beskues bare en kort båttur fra Reykjavik. Island er også et av de få stedene på jorden der man har sjansen til å oppleve verdens største dyr, blåhvalen, når forholdene ligger til rette. Utfluktens varighet er avhengig av hvor langt ute hvalene befinner seg. Regn med noen timer på leting ute på havet. De lengre utfluktene går bare i sommermånedene juni–august.

  ridning, islandshäst, island

  RIDNING PÅ ISLANDSHESTER

  2-8 timer | Året rundt
  ridning, islandshäst, island

  RIDNING PÅ ISLANDSHESTER

  Siden Island har hatt importforbud på hester siden 1100-tallet, har islandshesten fått en særegen karakter. Den er en trygg kamerat som bærer deg over det islandske terrenget og gjennom den fantastiske naturen uansett årstid eller værforhold. En ridetur kan gjennomføres som en del av et program eller en egen utflukt, på noen timer eller opptil en hel dag, i nærheten av Reykjavik eller andre steder på størstedelen av Island. Turene går langs fjellskråninger, bratte stup, i øde lavafelt og storslåtte raviner. Hestene fordeles i gruppen etter rytternes erfaring, og vi sørger for at deltakerne får det utstyret og de instruksjonene som trengs for turen.

  VI HJELPER DEG MED REISEN DIN