Under resan

Under reisen

Flybussen fra Keflavik flyplass til Reykjavik

Flybussen som går direkte inn til Reykjavik, går ca. 35–40 minutter etter hvert ankommende fly. Kupongen du fikk av oss, bytter du mot bussbilletter i Reykjavik Excursions-billettkontor som ligger i ankomsthallen. Du kjøres først til BSI Reykjavik bussterminal og derfra videre med minibusser til forskjellige hotell eller bussholdeplasser i nærheten av hotellene.
 

Flybussen fra Keflavik flyplass via Den blå lagunen og videre til Reykjavik.
Transfer fra Keflavik via Den blå lagunen tar ca. 20 min. Bussen, inngangsbillett til badet samt håndkle er inkludert i denne overføringen. Vel fremme kan du låse inn bagasjen i en betjent bagasjeoppbevaring mot en mindre avgift som betales med kort.

Når du føler deg ferdig med badet, kan du selv velge når du vil ta bussen videre til Reykjavik. Sjåføren vil spørre deg hvilket hotell du bor på. Du kjøres først til BSI (Reykjavik bussterminal) og derfra kjøres du videre med minibuss til forskjellige hotell eller bussholdeplasser i nærheten av hotellene.

Flybuss fra Reykjavik til Keflavik flyplass.

Kvelden før hjemreisen sier du fra i resepsjonen at du vil bli hentet av flybussen. Du velger selv hvilken av bussens avganger du vil ta. Vi anbefaler at du er på flyplassen minst to timer før avreise.

 

Flybuss fra Reykjavik via Den blå lagunen til Keflavik flyplass.

Hvis du har Den blå lagunen på avreisedagen, blir du hentet på hotellet eller en bussholdeplass i nærheten av hotellet på et spesifisert tidspunkt. Du kjøres først til BSI (Reykjavik bussterminal) for å bytte til en større buss til Den blå lagunen. Når du er ferdig med å bade, drar du videre med buss til Keflavik flyplass. Vi anbefaler at du er på flyplassen minst to timer før flyavgang.

Mange gater i sentrum av Reykjavik er stengt for motortrafikk. Derfor kan henting og avstigning skje på bussholdeplasser rundt om i Reykjavik i stedet for direkte på hotellet. Spør derfor resepsjonen i god tid før avgang om hvor du blir hentet. Hvis du er usikker på hvor du blir hentet eller satt av, er det bare å kontakte oss på Vulkanreiser, så hjelper vi deg.

Vi refunderer det betalte beløpet hvis en utflukt blir avlyst. Det er svært uvanlig, men det hender av og til at en utflukt ikke kan gjennomføres på grunn av dårlig vær (hvis det skjer, er det oftest en hvalsafari eller en nordlystur som avlyses). Du får tilbud om å ta turen en annen dag, og hvis det ikke passer, refunderer vi det betalte beløpet omgående.

Ved lengre forsinkelser skal flyselskapet tilby gratis mat og drikke i rimelig forhold til ventetiden. Hvis du forsinkes med en eller flere netter må flyselskapet også betale for overnatting på hotell for deg. Flyselskapet skal alltid tilby endring av flybilletten, enten slik at du kommer frem til destinasjonen så snart som mulig, eller ved et senere tidspunkt som passer deg.

Hvis du har kjøpt en pakkereise av oss der flybilletten er inkludert og flyselskapet har innstilt avgangen, hjelper vi deg. Vi kan enten gjøre om reisen din til en senere dato, eller så refunderer vi prisen på reisen. Vær klar over at for at du skal ha rett til gratis endring av billett eller full refusjon, må flyselskapet ha innstilt reisen. Det er altså ikke nok med varsel om streik eller risiko for innstilt fly for å få gratis endring/refusjon.

Finner du ikke svaret på spørsmålene dine?

Kontakt oss ved å fylle ut kontaktskjemaet nedenfor, eller ta kontakt med vår kunnskapsrike selger direkte på telefon.