Julbordsreise til Island 2024

jul, island, reykjavik
Blå lagunen på Island i vinterlandskap
Norrsken på Island

Ta med kollegene på julebordsreise til Island!

Hvorfor ikke legge firmaets julebord til Island i år? I uformelle omgivelser får dere sammen oppleve mektig natur, spennende aktiviteter og førsteklasses mat. Rund av året og samle ny energi til året som kommer i vintervakre Reykjavik sammen med dine medarbeidere. Restaurant Reykjavík byr på et utsøkt julebord hvor de beste tradisjonelle islandske julerettene serveres side om side med skandinavisk julemat.

Ta gjerne kontakt med oss for å få et uforpliktende tilbud.

Avganger:

16. nov - 20. dec. Direktefly fra Oslo.

Korresponderende fly kan bestilles fra andre steder i Norge.

Beskrivelse dag for dag

Day 1

Velkommen til Island og et bad i Den blå lagune!

blå lagunen, island

Flyturen til Island tar 3 timer. Vår transer tar dere med til Den blå Lagune for å nyte et avslappende bad og gi dere en minneverdig start på julebordsreisen. Turen hit tar omtrent 20 minutter.
Den blå lagune er et utendørsbad som får vannet sitt direkte fra geotermiske kilder som er opp mot 2000 meter dype, og vannet holder den varme og lokkende temperaturen 36-39°C hele året. Få varmen i kroppen før reisen går videre til hovedstaden for innsjekk på hotellet. Kvelden brukes til middag med kollegene på en av Reykjaviks fine restauranter, før dere har tid til å utforske Reykjaviks yrende og berømte natteliv.

Day 2

Islandsk julebord på Restaurant Reykjavík

Jul i Reykjavik

Du står fritt til å fylle dagen med egne opplevelser i Reykjavik. Etter dagens eventyr spaserer dere til Restaurant Reykjavík som ligger i sentrum. Her er det duket opp til et lekkert julebord som byr på både islandsk og internasjonal julemat. På menyen står tradisjonell islandsk julemat som lam og fisk, men også amerikanske og skandinaviske juleretter.

De islandske restaurantene og den islandske maten holder en svært høy standard og det brukes i stor grad lokale råvarer i tilberedningen. Etter middag kan dere i uformelle omgivelser bli bedre kjent med hverandre. Koble av på en hyggelig pub eller tilbring natten på et gyngende dansegulv. Reykjavik byr på mange alternativer, og har noe for enhver smak.

Day 3

Den gylne sirkelen

Vattenfall Gullfoss i vinterlandskap

I dag får dere oppdage noen av Islands største attraksjoner. Dere hentes ved hotellet før turen går til fossefallet Gullfoss og Islands mest aktive geysir, Strokkur. Strokkur har faste utbrudd omtrent hvert femte minutt og dere vil få flere muligheter til å oppleve det majestetiske øyeblikket når kilden slenger kokende vann høyt opp mot himmelen. Dere kan kjenne jordens indre krefter rett under bena når dere går rundt blant boblende leirgroper og dampende underjordiske kilder.

I nærheten av Geysir ligger det imponerende fossefallet Gullfoss som ofte regnes som Islands vakreste. Fossen faller i to etapper og det er mulig å komme tett innpå de voldsomme vannmassene som kaster seg over stupet og ned i ravinen.

Day 4

Hjemreise

Fly fra Island

Spis en solid frokost sammen på hotellet før det er tid for hjemreise. Dere blir plukket opp av en buss på hotellet i passende tid før flyets avgang.

Andre populære aktiviteter

Utforsk vårt brede utvalg av utflukter og aktiviteter

ATV

ATV - FJELLTOPPER

3,5 timer | Året rundt
ATV

ATV - FJELLTOPPER

Turen byr på en komplett naturopplevelse på firehjuling!

Denne turen er en utvidet versjon av fjellsafari, hvor vi har lagt til en ekstra fjelltopp. Litt mer teknisk og definitivt en mer komplett ATV-opplevelse, som kombinerer grusveier, fjellstier, steinete stier og bratte motbakker. Ta en tur i den naturskjønne villmarken og opplev en fantastisk utsikt over Reykjavik fra hele to fjelltopper. Eventyret starter med at dere drar fra basecamp på en asfaltert vei. Senere svinger dere inn på en grusvei som går langs den vakre innsjøen Hafravatn. Etterpå går turen inn på en fjellsti som tar dere helt til toppen av Hafrafell. Fra toppen har du en fantastisk utsikt over hele Reykjavik og fjellkjeden rundt.

Superjeep

SUPERJEEPSAFARI

5-10 timer | Året rundt
Superjeep

SUPERJEEPSAFARI

Med superjeep blir naturens hindringer en utfordring og en opplevelse for passasjerene. Superjeep er en modifisert firehjulsdrevet jeep, som er spesielt utstyrt for å takle det ujevne terrenget som fører til mange av Islands mest spennende severdigheter. En superjeepsafari kan vare i alt fra noen timer til en hel dag og kan kombineres med andre aktiviteter, som snøscootertur, ridning, rafting og forskjellige lagbyggingsaktiviteter. Gruppen kan stoppe på interessante steder som de oppdager langs veien.

Norrsken

Nordlystur

3 timer | 28. August - 14. April, daglig
Norrsken

Nordlystur

Nordlyset, Aurora Borealis, er et spektakulært naturfenomen som ofte danser som et farve-
gnistrende bånd over den arktiske himmelen. Under denne tur begir vi oss ut på landsbygden på jakt etter nordlyset.

Hvor hen turen går beror på hvor værforholdene er som mest lempelige for å se nordlys den aktuelle dagen. Nordlys har sin opprinnelse i solen, hvor store eksplosjoner og elektriske stormer fra solens indre slynger ut i verdensrommet varme gasser og elektronisk ladete partikler i veldige skyer. Disse skyer fanges inn ved polene av jordens magnetfelt. Når solpartiklene kolliderer med gassene i jordens atmosfære dannes dette mystiske og vakre lys. Nordlys kan man se ved spesielle værforhold, som regel når det er bitende kaldt under rolige kvelder. Hvis været ikke tillater det, gjennomføres ikke turen.

ridning, islandshäst, island

RIDNING PÅ ISLANDSHESTER

2-8 timer | Året rundt
ridning, islandshäst, island

RIDNING PÅ ISLANDSHESTER

Siden Island har hatt importforbud på hester siden 1100-tallet, har islandshesten fått en særegen karakter. Den er en trygg kamerat som bærer deg over det islandske terrenget og gjennom den fantastiske naturen uansett årstid eller værforhold. En ridetur kan gjennomføres som en del av et program eller en egen utflukt, på noen timer eller opptil en hel dag, i nærheten av Reykjavik eller andre steder på størstedelen av Island. Turene går langs fjellskråninger, bratte stup, i øde lavafelt og storslåtte raviner. Hestene fordeles i gruppen etter rytternes erfaring, og vi sørger for at deltakerne får det utstyret og de instruksjonene som trengs for turen.

Gruppreise-Island
En veldig fin tur, hyggelig transport, flott og veldig sentralt hotell (Hotel Alda ★★★★) med hyggelig betjening.
Alle ansatte var imponert over maten på alle steder (Matarkjallarinn og Fish Company) så dette må sies å være en suksess.
UDP
Stor takk til Vulkan og Diana for all assistanse før vår Island-tur.
Alt gikk perfekt og alle 73 deltakere var svært fornøyd. Også lille Amund på 3 mnd syntes å stortrives med så mange nye tanter og onkler i alle aldre.

Vi vil anbefale Vulkan som samarbeidspartner.
Sagene Janitsjarkorps
Tusen takk for en fantastisk tur hvor alt fungerte optimalt og severdighetene sto i kø!
Vi hadde lunsj på sightseeing på Farmers Bistro med foredrag av en fantastisk engasjerende eier. Champignon suppen må du smake, den var utrolig god.

Bursdagsmiddagen var fantastisk! Mange gode måltider på Island!
Menyen på Geysir Bistro kan anbefales. Kjempe stemning. God vin.

31 oppglødde takknemlige gjester takker for flott opplegg og kommer gjerne igjen...
.....og vet du hva? VI HADDE SOL og fint vær i 3 dager.
Anne-Kathrine og Marit

Vi hjelper deg med reisen din 

Staff

Sara Kristinsson

[email protected]