Firmatur Island & gruppereise Island

Kontakt oss
Firmatur til Island

Vi skreddersyr deres gruppereise til Island!

Arranger din neste gruppereise på Island. Med et nytt sted får organisasjonen din nye perspektiver og kreative ideer. Kombiner gruppereisen med spennende aktiviteter og nyt alt det gode som det islandske kjøkkenet har å by på. Nedenfor vises noen eksempler på programforslag for gruppereiser til Island. Selvsagt tilpasser vi arrangementer til dine unike forutsetninger og behov.

Anbefalte aktiviteter

Vi tilbyr et bredt utvalg dagsturer og aktiviteter. Nedenfor presenterer vi noen få utvalgte aktiviteter.

Valskådning

Hvalsafari

2-3 timer | Mai - September
Valskådning

Hvalsafari

Det er få steder der den ville naturen er mer tilgjengelig enn på Island. Langs hele Islands sørvestre kyst lever mange ulike arter av delfiner og hvaler, som med sine grasiøse bevegelser, hopp og spektakulære dykk kan beskues bare en kort båttur fra Reykjavik. Island er også et av de få stedene på jorden der man har sjansen til å oppleve verdens største dyr, blåhvalen, når forholdene ligger til rette. Utfluktens varighet er avhengig av hvor langt ute hvalene befinner seg. Regn med noen timer på leting ute på havet. De lengre utfluktene går bare i sommermånedene juni–august.

Sydkusten

Superjeepsafari

5-10 timer | Året rundt
Sydkusten

Superjeepsafari

Med superjeep blir naturens hindringer en utfordring og en opplevelse for passasjerene. Superjeep er en modifisert firehjulsdrevet jeep, som er spesielt utstyrt for å takle det ujevne terrenget som fører til mange av Islands mest spennende severdigheter. En superjeepsafari kan vare i alt fra noen timer til en hel dag og kan kombineres med andre aktiviteter, som snøscootertur, ridning, rafting og forskjellige lagbyggingsaktiviteter. Gruppen kan stoppe på interessante steder som de oppdager langs veien.

forsränning, gullfoss, island

Rafting

1-5 timer | Mai - Oktober
forsränning, gullfoss, island

Rafting

Utfordre den islandske naturen og jobb sammen for å overvinne strykene. Rafting gir gruppen en felles opplevelse som styrker lagfølelsen. Aktiviteten kan gjennomføres mange steder i landet. Noen av de mest populære strykene på Island ligger ved fossen Gullfoss og i breelven Hvítá med sine vakre omgivelser, som ligger i nærheten av Reykjavik. Rafting kombineres oftest med en annen aktivitet og gjennomføres i løpet av én til fem timer etter ønske. Transport direkte til og fra Reykjavik tar ca. to timer.

ridning, islandshäst, island

Ridning på Islandshester

2-8 timer | Året rundt
ridning, islandshäst, island

Ridning på Islandshester

Siden Island har hatt importforbud på hester siden 1100-tallet, har islandshesten fått en særegen karakter. Den er en trygg kamerat som bærer deg over det islandske terrenget og gjennom den fantastiske naturen uansett årstid eller værforhold. En ridetur kan gjennomføres som en del av et program eller en egen utflukt, på noen timer eller opptil en hel dag, i nærheten av Reykjavik eller andre steder på størstedelen av Island. Turene går langs fjellskråninger, bratte stup, i øde lavafelt og storslåtte raviner. Hestene fordeles i gruppen etter rytternes erfaring, og vi sørger for at deltakerne får det utstyret og de instruksjonene som trengs for turen.

Fornøyde kunder

Skandia         UDP - Logo          Trygghansa          Microsoft

forsränning, grupp, island
En veldig fin tur, hyggelig transport, flott og veldig sentralt hotell (Hotel Alda ★★★★) med hyggelig betjening.
Alle ansatte var imponert over maten på alle steder (Matarkjallarinn og Fish Company) så dette må sies å være en suksess.
UDP
Stor takk til Vulkan og Diana for all assistanse før vår Island-tur.
Alt gikk perfekt og alle 73 deltakere var svært fornøyd. Også lille Amund på 3 mnd syntes å stortrives med så mange nye tanter og onkler i alle aldre.

Vi vil anbefale Vulkan som samarbeidspartner.
Sagene Janitsjarkorps
Tusen takk for en fantastisk tur hvor alt fungerte optimalt og severdighetene sto i kø!
Vi hadde lunsj på sightseeing på Farmers Bistro med foredrag av en fantastisk engasjerende eier. Champignon suppen må du smake, den var utrolig god.

Bursdagsmiddagen var fantastisk! Mange gode måltider på Island!
Menyen på Geysir Bistro kan anbefales. Kjempe stemning. God vin.

31 oppglødde takknemlige gjester takker for flott opplegg og kommer gjerne igjen...
.....og vet du hva? VI HADDE SOL og fint vær i 3 dager.
Anne-Kathrine og Marit

GODE GRUNNER TIL Å REISE TIL ISLAND MED OSS!

 

 

350 HÅNDPLUKKEDE REISER, HOTELL OG AKTIVITETER

Vi har markedets største utvalg av reiser til Island. Du kan bestille reisen din her på nettstedet vårt, der vi alltid setter den sammen ut fra de beste tilgjengelige prisene på fly, hotell, leiebil og utflukter.

 

PERSONLIG RÅDGIVNING

Når du reiser med oss, får du en personlig kontakt som gir raske svar. Hun eller han har selv opplevd Island mange ganger og kan veilede deg i både stort og smått, så du får maksimalt utbytte av reisen.

 

HØY KVALITET TIL GODE PRISER

Vi vil selvfølgelig kunne holde høy kvalitet og gode priser samtidig. Derfor har vi håndplukket alle våre leverandører på Island. Det gjør at vi kan gi deg de beste opplevelsene til gode priser under trygge forhold.