Island åpner opp juni 2020

Island åpner opp 15. juni 2020

Oppdatert 25.06.2020

ISLAND ÅPNER OPP FOR REISER FRA 15. JUNI 2020

Vi er glade for å kunngjøre at regjeringen nå har gitt tillatelse til å reise til Island igjen. Dette trer i kraft 15. juni når Island åpner sine grenser.

Det regnes nå i hovedsak som risikofritt å besøke Island, da antall smittede er nede på nesten 0 (for øyeblikket 8 smittede, som er i isolasjon). Island har nå bestemt at grensene åpnes igjen fra og med 15. juni. Personer som reiser til Island fra Norge, Danmark, Finland eller Tyskland behøver ikke lenger gå i karantene eller ta en test på flyplassen. 

 

KORONAUTBRUDDET PÅ ISLAND  – NÅ BARE 8 SMITTEDE

Til tross for omfattende testing. Det er nå bare 8 personer som er i isolasjon etter å ha testet positivt for covid-19.

Innlagte: 0 
På intensiven: 0 
I isolasjon: 8 

Islandske myndigheter var raskt ute med forebyggende tiltak for å redusere spredningen av koronaviruset i landet. Island har dessuten god kriseberedskap, og trekkes nå frem som et forbilde i internasjonal presse på grunn av sin innsats for å redusere spredningen av koronaviruset. Det er ingen restriksjoner på reiser til Island, ettersom det er svært lite sannsynlig at reisende vil komme i kontakt med utsatte grupper.

 

 

Opplev Island på en helt ny måte i 2020

Nå har du og reisefølget ditt en unik mulighet til å nyte Islands fantastiske natur – nesten helt for dere selv. Myndighetene på Island forventer 90 % færre turister enn i 2019, en sjanse du trolig aldri får igjen.

Les mer her