Island åpner opp 2020

Island akkurat nå!

Oppdatert 14.09.2020

Nye regler for innreise til Island 

Fra og med onsdag 19. august gjelder det nye regler for innreise til Island.

Alle passasjerer vil bli testet 2 ganger, først ved ankomst til Island, for deretter å gå i 5-6 dagers karantene frem til resultat fra test nr. 2 foreligger.
Dette kommer som et resultat av utviklingen i Covid-19 med økt smitte både på Island og flere nærliggende land den siste tiden.
Som tidligere vil det bli tatt nye vurderinger etter som situasjonen for Covid-19 endrer seg. Dette gjelder frem til 3. september.

 

KORONAUTBRUDDET PÅ ISLAND

Iceland

Oppdatert 14.09.2020

Infeksjonen på Island er fortsatt lav til tross for omfattende tester, og nå er bare 63 personer holdt isolert siden de testet positivt for covid-19. 15. juni åpnet Island sine grenser for reisende fra EES. 

30. juli innførte islandske myndigheter forebyggende tiltak som gjelder de neste 2 ukene. Blant annet er det obligatorisk å bruke maske på busser og en begrensning av folkemengder på maksimalt 100 personer. Les mere her.

Island er et land som er godt forberedt på å håndtere kriser, og er nå nevnt som en forbilde i den internasjonale pressen for sin håndtering av å redusere spredningen av coronavirus.

På sykehus: 1
På intensivavdeling: 0
I isolasjon: 63

Nyt Island i 2020 – nesten helt for deg selv​

Nyt Island i 2020 – nesten helt for deg selv​

Med fantastisk natur, åpne landskap, helsetjenester i verdensklasse, unike naturopplevelser og et stort utvalg av aktiviteter er Island den perfekte destinasjonen for din neste ferie. Nå har du og reisefølget ditt en unik mulighet til å nyte Islands fantastiske natur – nesten helt for dere selv. Myndighetene på Island forventer 90 % færre turister enn i 2019, en sjanse du trolig aldri får igjen.

Praktisk informasjon - reiser til Island 

Iceland

  • Regjeringen har nå gitt tillatelse til å reise til Island igjen. Dette trådte i kraft 15. juni da Island gjenåpnet sine grenser.
  • Fly til Island 2020 med Icelandair. Oslo: Daglig.
  • Reisende som reiser til Island fra Norge, Danmark, Finland eller Tyskland behøver ikke lenger gå i karantene eller ta en test på flyplassen. 

Her finner du spesialpriser

Det kommer ikke bare til å være færre turister enn vanlig på Island i 2020, men vi kan også tilby knallpriser på våre reiser takket være spesialrabatter fra våre islandske samarbeidspartnere. Dermed blir 2020 året da du kan gjøre drømmen til virkelighet og utforske Island nesten helt for deg selv.

 

Akkurat nå!

  • 5-20% lavere hotellpriser i 2020
  • Bilferie Island rundt 7 og 10 netter med privat dusj/wc har redusert prisene med 1900 – 2800 NOK p.p i 2020.
  • Hvis du bestillen en leiebiltur i 2020, blir du også kompensert for Covid-19-testen på Island (11 000 ISK p.p.)
  • 5% rabatt på leiebil i løpet av 2020 via Europcar.
  • Spesialtilbud fra Icelandair, som gjelder avganger fra Oslo, Stockholm og København. Gyldig for bestillinger 17. juli - 24. aug og avgang: 17. juli - 15. desember. Gyldig for bookingklasse: X / O-klasse, avhengig av tilgjengelighet.
  • Disse spesialprisene er inkludert i våre reiser.