Iceland, nature

Aktuell informasjon om Koronaviruset

Reiser til Island fra Norge fra 14. mars - gjelder inntil videre

Oppdatert 04.04.2020

Utenriksdepartementet har i dag, 14. mars kunngjort at de inntil videre fraråder alle reiser som ikke er nødvendige. Frarådingen gjelder reiser til hele verden. Som en direkte effekt av dette, kansellerer eller ombooker vi alle avreiser gjelder inntil videre

Dette er en ekstraordinær situasjon både for deg som reisende og oss som turoperatør. Vi kommer til å kontakte alle kunder som berøres av dette i tur og orden ut fra avreisedato. Du trenger ikke kontakte oss – vi tar kontakt med deg.

 

Reiser til Island fra Norge fra og med lørdag 15. april

Vi forholder oss alltid til Utenriksdepartementets reiseråd, og vi følger utviklingen av disse fra dag til dag. Pr. nå er det ingen endring i reiserådene fra UD, og det er derfor vanlige avbestillings- og endringsregler som gjelder. Dette kan forandre seg, og vi ber deg derfor forholde deg til informasjonen vi fortløpende legger ut på denne siden.

Les mer her:

 

VIKTIG INFORMASJON FOR TURISTER PÅ ISLAND

  • Turister er velkomne til Island, og vi håper du får et hyggelig besøk.
  • Det er viktig at alle reisende tenker på helsen sin, vasker hendene nøye og er bevisste på renslighet. Unngå å berøre nese, munn og øyne.
  • Spredningen på Island er begrenset, og turister som reiser til Island behøver ikke å settes i karantene.

Informasjon fra den islandske regjeringen (engelsk):

 

TILTAK FRA ISLANDSKE MYNDIGHETER

Islandske myndigheter har vedtatt forebyggende tiltak for å redusere spredningen av koronaviruset i landet. De har vært raske med å identifisere og om nødvendig sette islandske innbyggere i karantene når de befinner seg i høyrisikoområder. Man oppfordres til å sette seg selv i karantene i 14 dager hvis man har kommet fra et høyrisikoområde, eller om man har vært i kontakt med smittede personer. Det er ingen restriksjoner på reiser til Island, ettersom reisende mest sannsynlig ikke kommer i kontakt med utsatte grupper.

Mer informasjon (engelsk):

 

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål om situasjonen på Island, om bestilling av reisen din eller en kommende reise til Island, er det bare å ringe eller sende en e-post til oss.
Telefon: 22 41 69 10
E-mail: [email protected]