gullfoss, island

Reiseinformasjon & Restriksjoner oppheves Island

Island er åpent. Alle restriksjoner oppheves fra og med 25. februar, både de som gjelder ved innreise og innenriks.

INFORMASJON OM VULKANUTBRUDDET PÅ ISLAND

Oppdatert: 26. august 2022

Etter at det ble registrert en rekke jordskjelv av varierende grad i Reykjavik & Reykjanes-området på Island, kom 3. august klokken 2 meldingen om at det igjen hadde åpnet seg en liten sprekk i Meradalir. Utbruddet anses foreløpig å være ufarlig for mennesker og bygninger. Utbruddet er relativt lite, produserer kun lava, og er en stor turistattraksjon for turister og islendinger.

Vi vil også oppfordre til forsiktighet, det tar flere timers vandring gjennom vanskelig terreng for å nå utbruddet, giftige gasser fra bakken og nye sprekker er alltid en risiko så det er viktig å lytte til lokale myndigheter og ansatte, lese alle skilt og være godt utstyrt i tilfelle du velger å besøke utbruddet.

Vi tilbyr nå guidede utflukter for de som ønsker å se og oppleve et vulkanutbrudd live!

Oppdatering 31. august 2022:
Akkurat nå har vulkanen ingen aktiv lavastrøm, ekskursjonen til vulkanen vil derfor om kort tid gå tilbake til en fottur til utbruddsstedet hvor man kan se den størknede lavaen og ettervirkningene av utbruddet til den eventuelt starter igjen og så holder vi du oppdaterte!

Geldingadalur

Informasjon om SAS-streikken

Oppdatert: 4. juli 2022

Våre selgere jobber fulltid med ombookinger for kunder hvis reiser har vært berørt av SAS-streiken. Vi tar bestillingene etter tur og kontakter berørte reisende så snart vi kan.

For hastespørsmål, send oss ​​en e-post på [email protected]

Alle restriksjoner oppheves på Island

Oppdatert: 25. februar 2022

Alle restriksjoner oppheves fra og med 25. februar, både de som gjelder ved innreise og innenriks. 

 

Iceland

OFTE SPØRSMÅL & SVAR

Her er svarene våre på noen av de hyppigste spørsmålene vi får som kan være nyttige å vite når du planlegger ferien til Island 2022.

Hvis UD fraråder reiser til Island og du har bestilt en pakkereise, gjelder fri ombooking til annen dato, eventuelt kan du bruke det innbetalte beløpet på en fremtidig reise eller få reisen refundert. 

Dette forutsetter at du bestilte før UDs fraråding kom, og at avreisedatoen er eller var planlagt i den perioden UD fraråder å reise.

På våre reiser til Island er gratis ombooking gyldig inntil 30 dager før avreise.

Les mer her om gjeldende avbestillingsvilkår og reisevilkår.

Erbjudande

OM VÅRE REISER I 2022

  • Flyavganger til Island. Oslo: Dagligen. 
  • Alle aktivitetsaktiviteter gjennomføres nå som vanlig igjen.
  • Restauranter, badehus, campingplasser og museer har nå lov til å ta inn så mange gjester som de har lov til.
  • Alle våre leverandører har iverksatt tiltak for å minimere smittespredning og kan noen ganger ha spesielle restriksjoner på grunn av koronaviruset.
  • Island er en eksklusiv destinasjon og med fantastiske landskap, åpne områder og et unikt utvalg av attraksjoner og aktiviteter, er Island den perfekte destinasjonen for 2022.

 

 

VÅRE REISER I 2022

Sjekk ut våre fantastiske reiser og bestill din drømmeferie til Island i dag!