Kick-off på Island

Superjeep, glaciär, island, gruppresa
blå lagunen, natur, island,  gruppresa
lavagrottor, island, lava, gruppresa

Skal dere arrangere kick-off?

Vi tilbyr spennende aktiviteter i et fantastisk miljø som gjør neste kick-off til en ny opplevelse for samtlige medarbeidere. Kick-off-reiser kan være starten på et prosjekt eller en ny virksomhet – dere fokuserer på både virksomheten og på å ha det gøy sammen. Vi skreddersyr et program etter deres ønsker og behov.

Ta gjerne kontakt med oss for å få et uforpliktende tilbud.

Avganger:


Daglig direktfly fra Oslo.
Korresponderende fly kan bestilles fra andre steder i Norge.

Beskrivelse dag for dag

Day 1

Ett varmt velkomstbad

blå lagunen, island, gruppresa

Ved ankomst venter en transfer som tar dere med til det berømte utendørsbadet, Den blå lagune – en uforglemmelig start på kick-offen! Transferen tar omtrent 20 minutter. Lagunen får sitt mineralrike vann direkte fra geotermiske kilder på hele 2000 meters dyp, og vannet holder en innbydende temperatur på 36–39°C hele året.

Få en pangstart på kick-offen med en velkomstdrink ved ankomst til Den blå lagune. Slapp av med kolleger i vakre omgivelser omgitt av karrige lavafelt før dere, varme i kroppen, drar videre til hovedstaden for å sjekke inn på hotellet. Om kvelden spiser dere middag på en av Reykjaviks mange restauranter. Skulle det være tid og interesse for det, er det senere mulig å utforske nattelivet.

Day 2

Teambygging og lavagrotter

lavagrottor, island, lava, gruppresa

Start dagen med spennende teambuildningsaktiviteter, perfekt for å skape lagånd og ha det gøy sammen. Etter noen kortere gruppekonkurranser tar dere en matbit før dere gir dere ut på en eksotisk og spennende reise gjennom 500 meter lange lavagrotter. Etter besøket under jorden avslutter dere dagen med å slappe av i geotermisk oppvarmede badestamper eller i badstue.

Om kvelden spiser dere middag sammen. Reykjavik har et stort utvalg av restauranter, og det islandske kjøkkenet holder en høy standard. Råvarene er ferske og ofte lokalprodusert. Islendingene spiser mye fisk og lam, men på restaurantene tilbys det foruten islandske spesialiteter mat fra alle verdenshjørner. Etter middag anbefaler vi at dere avslutter dagen med en pubrunde i verdens nordligste hovedstad.

Day 3

Naturfenomen med superjeep

superjeep, jökulsarlon, glaciär, island, gruppresa

Start dagen med frokost på hotellet før dere drar ut på eventyr. Med superjeeper besøker dere noen av landets mektigste severdigheter: Thingvellir, Geysir og Gullfoss. Kjør østover mot Thingvellir, stedet der verdens første nasjonalforsamling ble grunnlagt. Her kan man også se forkastningssprekken mellom Nord-Amerika og Europa. Reisen fortsetter langs innsjøen Thingvallavatn til det berømte Geysir-området. I det geotermiske Geysir-området får dere se den mye omtalte geysiren Strokkur, som med 5 minutters mellomrom slenger store mengder vann høyt opp i luften.

Etter lunsj drar dere til Gullfoss, den «gylne fossen», og fortsetter deretter videre mot isbreen Langjökull. Dere gjør et stopp på isbreen og får utforske den nærmere. Før det er på tide å dra hjem, får dere se eksplosjonskrateret Kerid og det tas et stopp ved tettstedet Hveragerdi med alle drivhusene før dere kjører tilbake til Reykjavik.

Day 4

Hjemreise

Fly fra Island

Transfer til flyplassen.

Andre populære aktiviteter 

Utforsk vårt brede utvalg av utflukter og aktiviteter.

valskådning, island

HVALSAFARI

2-3 timer | Mai - September
valskådning, island

HVALSAFARI

Det er få steder der den ville naturen er mer tilgjengelig enn på Island. Langs hele Islands sørvestre kyst lever mange ulike arter av delfiner og hvaler, som med sine grasiøse bevegelser, hopp og spektakulære dykk kan beskues bare en kort båttur fra Reykjavik. Island er også et av de få stedene på jorden der man har sjansen til å oppleve verdens største dyr, blåhvalen, når forholdene ligger til rette. Utfluktens varighet er avhengig av hvor langt ute hvalene befinner seg. Regn med noen timer på leting ute på havet. De lengre utfluktene går bare i sommermånedene juni–august.

Bergstoppar

ATV - Fjelltopper

3,5 timer | Året rundt
Bergstoppar

ATV - Fjelltopper

Turen byr på en komplett naturopplevelse på firehjuling!


Denne turen er en utvidet versjon av fjellsafari, hvor vi har lagt til en ekstra fjelltopp. Litt mer teknisk og definitivt en mer komplett ATV-opplevelse, som kombinerer grusveier, fjellstier, steinete stier og bratte motbakker. Ta en tur i den naturskjønne villmarken og opplev en fantastisk utsikt over Reykjavik fra hele to fjelltopper. Eventyret starter med at dere drar fra basecamp på en asfaltert vei. Senere svinger dere inn på en grusvei som går langs den vakre innsjøen Hafravatn. Etterpå går turen inn på en fjellsti som tar dere helt til toppen av Hafrafell. Fra toppen har du en fantastisk utsikt over hele Reykjavik og fjellkjeden rundt.

forsränning, gullfoss, island

RAFTING

1-5 timer | Mai - Oktober
forsränning, gullfoss, island

RAFTING

Utfordre den islandske naturen og jobb sammen for å overvinne strykene. Rafting gir gruppen en felles opplevelse som styrker lagfølelsen. Aktiviteten kan gjennomføres mange steder i landet. Noen av de mest populære strykene på Island ligger ved fossen Gullfoss og i breelven Hvítá med sine vakre omgivelser, som ligger i nærheten av Reykjavik. Rafting kombineres oftest med en annen aktivitet og gjennomføres i løpet av én til fem timer etter ønske. Transport direkte til og fra Reykjavik tar ca. to timer.

ridning, islandshäst, island

RIDNING PÅ ISLANDSHESTER

2-8 timer | Året rundt
ridning, islandshäst, island

RIDNING PÅ ISLANDSHESTER

Siden Island har hatt importforbud på hester siden 1100-tallet, har islandshesten fått en særegen karakter. Den er en trygg kamerat som bærer deg over det islandske terrenget og gjennom den fantastiske naturen uansett årstid eller værforhold. En ridetur kan gjennomføres som en del av et program eller en egen utflukt, på noen timer eller opptil en hel dag, i nærheten av Reykjavik eller andre steder på størstedelen av Island. Turene går langs fjellskråninger, bratte stup, i øde lavafelt og storslåtte raviner. Hestene fordeles i gruppen etter rytternes erfaring, og vi sørger for at deltakerne får det utstyret og de instruksjonene som trengs for turen.

Gruppreise-Island
En veldig fin tur, hyggelig transport, flott og veldig sentralt hotell (Hotel Alda ★★★★) med hyggelig betjening.
Alle ansatte var imponert over maten på alle steder (Matarkjallarinn og Fish Company) så dette må sies å være en suksess.
UDP
Stor takk til Vulkan og Diana for all assistanse før vår Island-tur.
Alt gikk perfekt og alle 73 deltakere var svært fornøyd. Også lille Amund på 3 mnd syntes å stortrives med så mange nye tanter og onkler i alle aldre.

Vi vil anbefale Vulkan som samarbeidspartner.
Sagene Janitsjarkorps
Tusen takk for en fantastisk tur hvor alt fungerte optimalt og severdighetene sto i kø!
Vi hadde lunsj på sightseeing på Farmers Bistro med foredrag av en fantastisk engasjerende eier. Champignon suppen må du smake, den var utrolig god.

Bursdagsmiddagen var fantastisk! Mange gode måltider på Island!
Menyen på Geysir Bistro kan anbefales. Kjempe stemning. God vin.

31 oppglødde takknemlige gjester takker for flott opplegg og kommer gjerne igjen...
.....og vet du hva? VI HADDE SOL og fint vær i 3 dager.
Anne-Kathrine og Marit

Vi hjelper deg med reisen din

Staff

Sara Kristinsson

[email protected]