Före resan

Før reisen

Det er passasjerens ansvar å være oppdatert på gjeldende innreiseregler på Island.
Vennligst les gjennom denne informasjonen før du reiser.

Før reisen med oss vil vi sende reisedokumentene dine til e-posten du har oppgitt i bestillingen din. Dette inkluderer alt fra kuponger for utflukter, hoteller og leiebiler, til flybilletter og annen informasjon om reisen din. Du vil motta all informasjonen du trenger for at reisen din skal gå så smidig som mulig, ca. 2 uker før avreise.

Vær oppmerksom på at du også kan laste ned dine egne kuponger når reisen din er fullt betalt, men vi anbefaler at du venter på e-posten vår. Slik kan vi garantere at du har mottatt den nyeste oppdaterte versjonen av reisedokumentene dine, hvis det skulle ha vært noen endringer i bestillingen din!

Alle navn i henhold til pass.

Har du flere etternavn og fornavn, skal disse føres i rekkefølgen i henhold til passet

Gode nyheter! Island opphevet alle innreiseregler og restriksjoner fra 25. februar 2022. Nå kan alle reise til Island enten de er vaksinert eller ikke. Det betyr at det ikke vil være kontroller av koronasertifikat, PCR-tester osv. ved grensen. 

Vi anbefaler at du alltid reiser med pass til Island.

For reiser til de fleste land utenfor Schengen må passet være gyldig i minst 6 måneder etter hjemkomstdato. Sjekk at passet ditt er gyldig før reisen. Bestill nytt pass i god tid. Vær oppmerksom på at et pass, for å være gyldig, ikke må være skadet. Hvis du har spørsmål, vennligst kontakt den islandske ambassaden.

Sjekk inn på en selvbetjent innsjekkingsmaskin på flyplassen. Skriv inn bestillingsreferansen som vises på din elektroniske flybillett.

 Du får boardingkortet og bagasjelappene dine i maskinen. Fest bagasjemerket til bagasjen. Fest lappen rundt håndtaket på posen med strekkoden vendt ut. La deretter baggen stå ved bagasjedråpedisken (Bag Drop)

Du kan også velge å sjekke inn ved skranken til flyselskapet du skal fly med.

Vi anbefaler at du er på flyplassen i god tid, 2,5-3 timer før avgang for større flyplasser. 

Merk! Køene til sikkerhetskontrollen og innsjekkingsskrankene kan være ekstremt lange i høysesongen og i ferier/ferier når mange reiser.

For forhåndsinnsjekking online, vennligst besøk flyselskapets nettside for mer informasjon

For å se hvor mye bagasje du har lov til å ta med deg, klikk på flyselskapet nedenfor:

Finner du ikke svaret på spørsmålene dine?

Kontakt oss ved å fylle ut kontaktskjemaet nedenfor, eller ta kontakt med vår kunnskapsrike selger direkte på telefon.

Staff

Sara Kristinsson

[email protected]