Före resan

Innfør reisen

Våre pakkereiser presenteres alltid med aktuelle og beste tilgjengelige priser fra flyselskaper og hoteller. På nettsiden viser vi såkalte ”fra-priser”. Våre ”fra priser” er helt enkelt de laveste prisene vi kan tilby for en reise i en gitt tidsperiode. Nedenfor finner du tips om hvordan du finner de beste prisene.

Du er alltid velkommen til å kontakte våre reisekonsulenter for å finne avganger med den beste prisen for en periode, og for å bestille din reise. Telefon: 22 41 69 10.

Søk på forskjellige avreise - og hjemreisedager
Torsdag - søndag er vanligvis de dyreste dagene å fly ettersom de er de mest populære. Dersom du velger å søke på en reise for eksempel på dagene fredag til mandag, lørdag til tirsdag eller søndag til onsdag, kan du ofte finne en lavere pris.

Prisene varierer avhengig av sesong
Prisene varierer sammen med reiseperioden (høy-, mellom- og lavsesong). Undersøk alltid prisene på forskjellige datoer rundt dagene du ønsker å reise, og se om det dukker opp en lavere pris. Hold et ekstra øye på månedsskiftet, da det har en tendens til å påvirke prisen.  

  • Høysesong: 1/5 - 30/9, og høytider som jul, nyttår, påske, etc.
  • Mellomsesong: 1/10- 31/10, 1/3 - 30/4.
  • Lavsesong: 1/11-19/12, 8/1-28/2.

Vi tilbyr en avbestillingsforsikring som gjelder ved sykdom og som krever legeerklæring. Kostnaden er 395 kroner per person. Avbestillingsforsikringen kan kun tegnes ved bestilling av reisen, og skal betales sammen med første betaling.

Avbestillingsforsikringen er personlig og refunderes ikke ved avbestilling av reisen. Avbestilling skal skje snarest mulig dersom det oppstår hinder for gjennomføringen av reisen.

Avbestillingsforsikringen innebærer at du får tilbake hele reisebeløpet med unntak av en egenandel på 500 NOK. Det betyr at du som reisende er beskyttet mot andre kostnader enn hva som oppgis ovenfor. Dette gjelder i forbindelse med sykdom, ulykke eller dødsfall hos deg eller nære pårørende, i henhold til hva som er oppgitt i punkt 3.2.1-3.2.3, i de alminnelige reisevilkårene.

Av legeerklæringen skal det fremgå undersøkelsesdato, resultat og diagnose, at sykdommen er akutt og at sykdommen eller ulykkeshendelsen utgjør et alvorlig hinder for at den reisende kan foreta reisen. Avbestillingen må skje før reisens begynnelse. Avbestilling som må gjennomføres etter kontorstid (hverdager 08.00-17.00) eller lørdag, søndag/helligdager skal meddeles per fax (22 41 69 11) eller e-mail

([email protected]). Avbestilling som mottas av Vulkan Reiser AS etter reisens begynnelse blir ikke akseptert. Reisende har ikke rett til å avbestille reisen med legeerklæring dersom det ikke klart fremgår at sykdommen er akutt. Legeerklæring som mottas senere enn 7 dager etter avbestilling blir ikke tatt hensyn til.

Du kan bestille reisen til Island hos oss på Vulkanreiser selv om du ikke bor i Norge, men i et av de andre nordiske landene.

Avreise fra Sverige

Hvis du bor i Sverige, kan du bestille gjennom oss på Vulkanresor.

Bestill reisen din her på www.vulkanresor.se

Avreise fra Danmark

Hvis du bor i Danmark, kan du bestille gjennom oss på Vulkanrejser.

Bestill reisen din her på www.vulkanrejser.dk

Selv om Island er med i Schengen-avtalen, anbefaler vi at du alltid reiser med pass. Hver passasjer er ansvarlig for å skaffe nødvendige identifikasjonspapirer. Har du spørsmål? Kontakt ambassaden.

Finner du ikke svaret på spørsmålene dine?

Kontakt oss ved å fylle ut kontaktskjemaet nedenfor, eller ta kontakt med vår kunnskapsrike selger direkte på telefon.