Bestill leiebil på Island

Island, natur, köra, på, bil

INFORMASJON OM VÅRE LEIEBILER PÅ ISLAND

 

Informasjon om leiebiler
Å reise Island rundt i en leiebil er en av de beste måtene å oppleve landet på. Kjøringen byr på imponerende utsikter og spektakulære landskap. Det er ikke vanskelig å kjøre på Island, men det innebærer en viss utfordring. Leiebilen leies gjennom en av våre samarbeidspartnere, Avis, Europcar eller Rás. Vi har valgt å samarbeide med disse leverandørene på grunn av deres gode biler og gode service.

Priser
I våre priser inngår fri kjørelengde og egenandelsreduksjon (CDW). Fri kjørelengde innebærer at ingen ekstra avgifter tilkommer per kjørelengde. Egenandelsreduksjon varierer mellom de ulike bilutleiefirmaene og biltype. Vennligst se respektive biltype for detaljert informasjon. Vær oppmerksom på at egenandelsreduksjon (CDW) ikke dekker alle skader, for eksempel skader på bilens understell. Samtlige bilutleiefirmaer tilbyr ekstra egenandelsredusering (SCDW) som reduserer egenandelen betydelig. Denne forsikringen kjøper du når du henter bilen på Island.

Biltyper
Kun biltype kan bestilles, ikke bilmerke/modell. De bilmerker/modeller som vi presenterer er kun ment som illustrasjon men er representativ for respektiv biltype. For en som planlegger å kjøre på det islandske høylandet kan vi tilby til sammen 16 ulike biltyper. Disse er markert med HL (høylandet)

Uflukter til høylandet (for eksempel Thorsmørk og Landmannalaugar) krever en bil som er godkjent for kjøring på F-merkede veier samt det islandske høylandet.

Bestillingsregler
Alle leiebiler bestilles per døgn, det vil si at hvis du henter bilen kl. 17:00 må den leveres tilbake senest kl. 17:00 på tilbakeleveringsdagen, ellers påløper ett døgns leie.


Alle leietakere må ha hatt gyldig sertifikat i minst ett år samt et kredittkort som garanti når de henter bilen. Minimumsalderen for leietaker varierer mellom de ulike bilutleiefirmaene og biltype. Vennligst se respektive biltyper for detaljert informasjon.

Sen ankomst til Island
Bobilutleveringen stenger kl. 18.30, og hvis du ankommer Island etter det, pålegges det et gebyr på 200 euro for å kjøre frem bobilen.

 

Läs mer om kjøring på Island