Weekendresa Island
reykjavik, solfur, island
geyser, gyllene cirkeln, island
gullfoss, gyllene cirkeln, island
thingvellir, island
reykjavik, sommar, island
harpa, reykjavik
blå lagunen, island

Klassisk weekend

3-5 Netter fra 9 400,-

Året rundt
3-5 Netter
fra 9 400,-

jan - mar  

apr - jun   fra 9 400,-

jul - sep   fra 10 300,-

okt - des   fra 9 700-

Søk reise

En variert reise på egen hånd som tar dere med til Islands største og mest klassiske severdigheter. Den første kvelden tilbringer dere i koselige Reykjavik, før dere neste dag får oppleve landets naturfenomener, inkludert de varme kildene ved Geysir og det imponerende fossefallet Gullfoss. Den tredje dagen starter med ledig tid for egne eventyr, og om ettermiddagen nyter dere et forfriskende bad i Sky Lagoons varme og mineralrike vann. De påfølgende dagene kan dere bestille noen av våre spennende aktiviteter eller slappe av i Reykjavik på egen hånd. På turen er utfluktene guidet på engelsk av en islandsk guide.

Avganger 2024: hele året; daglig.

Direktefly fra Oslo (alle dager) og fra Bergen på utvalgte dager. Korresponderende fly kan bestilles fra andre steder i Norge.

 

Inkludert og tilvalg

Inkludert i pakken:

Fly t/r Island inkl. skatter og bagasje.
3, 4 eller 5 netter på hotell i Reykjavik.
Frokost er inkludert dersom det er spesifisert.
Transfer fra flyplassen til hotellet. (1 time).
Utflukt til Den gylne sirkel (8 timer).
Utflukt til Den blå lagune (4 timer).
Inngangsbillett, lån av håndkle og valgfri drikke.
Transfer fra hotellet til flyplassen, ved hjemreise (1 time).
Personlig service fra vårt kunnskapsrike personale.
Reisen er beskyttet av den statlige reisegarantien.

Tilvalg:

Ekstra utflukter på dag 3, 4 eller 5.
Avbestillingsforsikring.

Om våre priser:

Prisene våre gjelder per person, og ar utgangspunkt i overnatting i dobbeltrom. Våre pakkepriser settes alltid sammen av de beste tilgjengelige prisene på flybilletter (dersom det er oppgitt), hotell og aktiviteter.
Ettersom prisene varierer ut fra sesong og i hvor stor grad tilbudene våre er bestilt, kan det ofte lønne seg å sammenligne priser på forskjellige datoer.

høydepunkter:

Bad i Den blå lagune! Geysirer, Gullfoss og Thingvellir!  Reykjaviks attraksjoner, restauranter og uteliv!
Loader

Anmeldelser

Overall opinion
<% Summary.Rating | roundRating %> <% Summary.RatingCount %> anmeldelser

Shows <% reviewsToDisplay.length %> of <% TotalNrReviews %> comments

<% review.Title %>

<% review.Body | truncate %>

<% review.ScoreList.Score[0].Rating %> out of <% review.ScoreList.Score[0].RatingMax %>

"<% review.Body %>"

Recommended by <% review.Signature %> anonymous Not recommended by <% review.Signature %> anonymous
Created <% review.Completed | toLocaleDate %>

DEL EVENTYRET DITT MED OSS!

Del dine opplevelser av reisen til Island med oss!
@vulkantravelgroup | #vulkantravelgroup

 

Beskrivelse dag for dag

Day Dag 1

Ankomst til Island og en kveld i Reykjavik

Reykjavik, solfur, island

Avreise fra Norge om morgenen eller ettermiddagen. Flyturen til Island tar ca 2,5 timer. Ved ankomst venter en buss som kjører deg inn til Reykjavik, der du kan bruke den første kvelden til å utforske byen på egen hånd.

Hvis været er bra og du har lyst på litt frisk luft etter reisen, anbefaler vi en spasertur eller sykkeltur langs strandpromenaden. Eidissidastrøket er populært, og underveis vil du se presidentboligen Bessastadir og fjellet Keilir, med sine karakteristiske topper. Et annet populært område for fotturer er langs Sæbraut, hvor du har utsikt over fjellet Esja i nord og sentrum av Reykjavik i sør. Hvis du er heldig, kan du på en klar vinternatt se det spektakulære nordlyset. Det synes godt når du er et stykke unna byens lys.

Etterpå kan du lade opp til morgendagens tur, kanskje med et luksuriøst restaurantbesøk om kvelden? Spør oss hvis du ønsker tips om fine restauranter!

Day Dag 2

Geysirer, Gullfoss og Thingvellir!

geysir, gyllene cirkeln, island

Start dagen med en solid frokost på hotellet. Du blir hentet ca. kl. 08.30 fra hotellet for en tur til Den gylne sirkel. Den gylne sirkel byr på noen av Islands mest fantastiske severdigheter. Du får blant annet se geysiren Strokkur sprute sin glovarme vannsøyle hele 30 meter opp i luften hvert 4. til 8. minutt – en spennende og uforglemmelig opplevelse. 

Vi besøker også majestetiske Gullfoss, som regnes som Islands aller vakreste foss. Gullfoss oppstår der elven Hvítá styrter ned i en ca. 32 m dyp kløft. Gullfoss har to fall, og det går an å komme tett innpå de voldsomme vannmassene som kaster seg utfor stupet og ned i ravinen. Turen omfatter også et besøk til den vakre nasjonalparken Thingvellir. Her ble det islandske Alltinget, verdens eldste parlament, samlet allerede på 900-tallet. Island ligger midt over sprekken mellom den europeiske og den amerikanske kontinentalplaten, og i Thingvellir blir forkastningen som dannes når de to kontinentene glir sakte fra hverandre, svært tydelig. 

Ravinen som har oppstått, kalles «tingmennenes ravine», Almannagjá. Dessuten besøker du det idylliske Friðheimar Cultivation Centre, der du får oppleve magien bak dyrkingen av saftige tomater og agurker. Grønnsakene dyrkes uten sprøytemidler, og nyter godt av den geotermiske varmen som Island har i overflod. Etterpå går turen tilbake til Reykjavik, med ankomst ca. kl. 17.00. Kvelden har du til egen rådighet. 
 

Day Dag 3

EGNE AKTIVITETER OG SKY LAGOON

blå lagunen, island

Nyt en deilig frokostbuffé på hotellet, med alt fra ferskbakt brød til islandske spesialiteter. Formiddagen gir dere friheten til å tilpasse dagen etter egne ønsker. Bruk tiden i Reykjavik til å utforske byen på egen hånd, eller legg ut på en utflukt i nærområdet. Om dere velger å bli i Reykjavik, kan dere besøke Hallgrímskirkja, Islands høyeste bygning, som tilbyr en fantastisk utsikt over byen. Alternativt, hva med en spennende hvalsafari fra Reykjaviks havn? Hvis dere foretrekker kortere aktiviteter, finnes det mange alternativer, som en ridetur eller en tur ned i en vulkans dyp.

Etter en innholdsrik dag med sightseeing og naturopplevelser, hva er vel bedre enn å slappe av i Sky Lagoons geotermiske spa med panoramautsikt over Atlanterhavet? Sky Lagoon tilbyr en mer intim atmosfære enn den Blå Lagune og en unik 7-trinns ritual som inkluderer geotermisk bad, kaldtvannsdypp, dampbad, saunabesøk, og hudskrubb. Dere vil føle dere som nye etterpå!

  • Ta med badetøy og badesko.
  • Håndkle og 7-trinns ritualet er inkludert i pakken.
  • Husk å dusje uten såpe før dere går i lagunen.
  • Sky Lagoon ønsker barn over 12 år velkommen.
     
Day Dag 4

Hjemreise (3 netter) eller egne aktiviteter

Whale

Hvis du har valgt en reise på tre netter, drar du hjem i dag. Du blir hentet på hotellet i forbindelse med flyavgangen. 

Hvis du har valgt å forlenge reisen, venter det deg enda en dag med egne oppdagelser. Hvis du tilbrakte dagen på spa eller i byen i går, kan vi kanskje friste med litt mer spenning i dag – eller hva med å starte dagen med en hvalsafari? Reykjavik er utgangspunktet for mange flotte hvalsafarier med daglige avganger. Den beste perioden for hvalsafari er juni–august, men utflukten er populær hele året. Vi kan love at det er en spesiell følelse å se havets giganter på nært hold. 

En annen mulighet denne dagen er brevandring. Fra Reykjavik kan du leie bil og kjøre selv, eller bli hentet til en vandring på bretungen Solheimajökull. I tillegg til en spennende fottur med storslagen utsikt og dype issprekker byr reiseruten på svarte lavastrender, dramatiske fjelltopper og noen av landets mektigste fossefall. Under tilvalg lenger nede på denne siden finner du flere av aktivitetene vi anbefaler for denne turen. 
 

Day Dag 5

Hjemreise (4 netter) eller en siste begivenhetsrik heldag på Island

Horse

Hvis du har valgt en reise på fire netter, er dette dagen for hjemreise. Du blir hentet på hotellet i forbindelse med flyavgangen. 

Hvorfor ikke benytte anledningen til å prøve noe mange drømmer om, nemlig en tur med islandshest? Reykjavik er et godt utgangspunkt for en rekke forskjellige rideturer med henting i byen. Du kan velge mellom alt fra korte, enkle turer til litt lengre og mer krevende turer for erfarne ryttere. 

Hvis du foretrekker flere hestekrefter, kan en tur med superjeep være midt i blinken denne siste dagen før hjemreise. Under tilvalg lenger nede på denne siden finner du flere av aktivitetene vi anbefaler for denne turen. 
 

Day Dag 6

Hjemreise (5 netter)

I dag er det tid for hjemreise, også for deg som har valgt å bli i fem netter. Du blir hentet på hotellet i forbindelse med flyavgangen. 

Bestill nå for en unik opplevelse med FlyOver Iceland

Oppdag Islands betagande skjønnhet som aldri før – svev over storslåtte isbreer, imponerende fossefall, kraftige elver og majestetiske fjell. En uforglemmelig flytur venter på deg

Pause video
Youtube video image

Tilvalg

Her finner du tilvalgene du kan gjøre for denne reisen. Vi har håndplukket dem for deg, så du kan være sikker på at reisen passer perfekt for deg og reisefølget ditt. Du finner alt fra fartsfylte eventyr til roligere utflukter. Se nærmere på det du er interessert i, og legg det til som tilvalg når du bestiller reisen.

<% totalFilter %> filter applicerade

Vi hjelper deg med reisen din

Staff

Sara Kristinsson

[email protected]