resa, julbord, island, reykjavik
blå lagunen, island, vinter
gullfoss, island, vinter
geysir, island, vinter
thingvellir, island, vinter
jul, reykjavik, island, hallgrimskirkja

Julebordstur til Reykjavik

2-4 Netter fra 9 500,-

18 nov - 18 dec
2-4 Netter
fra 9 500,-

18 nov - 27 nov  fra ,-

02 dec - 11 dec  fra ,-

16 dec -18 dec  fra ,-

 

Søk reise

En weekend i Reykjavik med utflukter, varme bad og islandsk julebord. Ved juletider er Reykjavik fascinerende vakker og stemningsfull med flotte juleutstillinger. Vi besøker Den blå lagune og tar et avslappende bad i det varme vannet. På Restaurant Reykjavíks utsøkte julebord kombineres de beste tradisjonelle islandske julerettene som lam og fisk med skandinavisk julemat. 

Avganger 2022: 18 november - 18 desember; daglig. 

Direktefly: Oslo (alle dager). Korresponderende fly kan bestilles fra andre steder i Norge. 


Akkurat nå! Gratis ombooking frem til 30 dager før avreise.

høydepunkter:

Den blå lagune
Den gylne sirkel
Julebordsbuffé i Reykjavik

Inkludert og tilvalg

Inkludert i pakken:

Fly t/r Island inkl. skatter og bagasje.
2, 3 eller 4 netter på valgt hotell i Reykjavik inkl. frokost.
Frokost er inkludert der det er angitt
Transfer til hotell i Reykjavik via Den blå lagune.
Entré til Den blå lagune.
Utflukt til den Gylne Sirkelen Ekspress (5,5 timer).
Julebordsbuffé på Restaurant Reykjavik (drikke er ikke inkludert).
Transfer til flyplassen ved hjemreise.
Personlig service fra vårt kunnskapsrike personale.
Reisen beskyttes av den statlige reisegarantien.

Tilvalg:

Ekstra utflukter under dag 3,4 eller 5
Avbestillingsforsikring.
Klimakompensasjon for flyreise.

Om våre priser:

Prisene våre gjelder per person, og går ut ifra overnatting som en del av et dobbeltrom. Vår pakkepriser settes alltid sammen av de beste tilgjengelige prisene på flybilletter, hotell og aktiviteter.
Ettersom prisene varierer med sesong og i hvor stor grad våre tilbud er bestilt, kan det ofte være lønnsomt å sammenligne priser på forskjellige datoer.

Beskrivelse dag for dag

Day
Dag 1

Ankomst til Island og bad i Den blå lagune

blå lagunen, island, vinter

Flyturen til Island tar tre timer. Ved ankomst venter en transfer som tar deg med til et avslappende bad i Den blå lagune – en uforglemmelig start på islandsoppholdet! Lagunen ligger som en oase midt i et lavafelt helt inntil veien mellom Keflavik flyplass og Reykjavik. Transferen tar omtrent 20 minutter. 
Den blå lagune er et utendørsbad som får vannet sitt direkte fra geotermiske kilder som er opp mot 2000 meter dype, og vannet holder en varm og innbydende temperatur på 36–39°C hele året. Etter badet går transferen videre til hotellet i Reykjavik. Fra Lagunen kan du velge blant flere avgangstider gjennom dagen. Den siste avgangen er kl. 21.00. Transfer til hotellet i Reykjavik tar omtrent 1 time. Kvelden er fri til egne aktiviteter.

Day
Dag 2

Guidad utflykt til Gullfoss och Geysir och islandskt julebord!

gullfoss, island, vinter

 

Frokost på hotellet. Formiddagen er fri til egne aktiviteter. Kl. 12.00 blir du hentet på hotellet for en tur til Gullfoss og Geysir, to av Islands mest spennende attraksjoner.

 

Reisen går fra Reykjavik til det geotermiske Geysir-området med sine varme kilder og Islands mest aktive geysir, Strokkur. Geysiren har regelmessige utbrudd hvert femte minutt, og dere får flere muligheter til å se de majestetiske kaskadene av vann bli slynget til værs. Vi rusler rundt blant boblende leirpytter og dampende underjordiske kilder – og kjenner jordens indre krefter rett under føttene. Like i nærheten av Geysir ligger majestetiske Gullfoss, ”den gylne fossen”, som av mange regnes som Islands aller vakreste. Fossen faller i to etapper, og du kan komme tett innpå de mektige vannmassene som kaster seg utfor stupet og ned i ravinen.

 

Siste stopp på turen er et kort opphold i den vakre nasjonalparken Thingvellir. Her ble verdens eldste nasjonalforsamling, det islandske Alltinget, samlet allerede på 900-tallet. Island ligger på sprekken mellom den europeiske og den amerikanske kontinentalplaten, og i Thingvellir er forskyvningen som oppstår når de to kontinentene glir sakte fra hverandre, svært tydelig. Etterpå reiser vi tilbake til Reykjavik. Tilbake i Reykjavik kl. 18.00.

 

Om kvelden tar vi en spasertur til Restaurant Reykjavík, som ligger i Reykjavik sentrum. I restauranten er det dekket (fra 20.00) til et innbydende julebord med både islandsk og internasjonal julemat. Etter middagen kan du fritt utforske Reykjaviks natteliv på egen hånd.

Day
Dag 3

Egne aktiviteter (Hjemreise 2-netters pakke)

jul, reykjavik, island, hallgrimskirkja, vinter, hallgrimskyrkan

2-netters pakke 

Hjemreise denne dagen. Frokost på hotellet.
Du hentes av en buss på hotellet i forbindelse med flyavgangen.

3- och 4-netters pakke 

Du spiser frokost på hotellet. Dagen til egen rådighet. Velg en spennende dagsutflukt eller tilbring dagen i Reykjavík, en by med mange ansikter. Fordøy alle inntrykkene med en kopp kaffe på en av byens kafeer, besøk et av Reykjavíks mange museer, termiske bad eller spa-anlegg. Kjenn på byens puls, opplev det livlige utelivet og nyt den unike kulturen, der gammelt og nytt lever i skjønn symbiose.

Nedenfor har vi oppført de aktivitetene vi anbefaler etter perioder og dager som aktivitetene er gjennomførbare.

Day
Dag 4

Egne aktiviteter (Hjemreise 3-netters pakke)

jul, reykjavik, island, hallgrimskyrkan

3-netters pakke 

Hjemreise denne dagen. Frokost på hotellet.
Du hentes av en buss på hotellet i forbindelse med flyavgangen. 

 
4-netters pakke

Frokost på hotellet.
Egne aktiviteter eller noen av våre utvalgte aktiviteter og utflukter, se nedenfor.

Day
Dag 5

Hjemreise 4-netters pakke

Hjemreise. Frokost på hotellet. 
Du blir hentet av en buss på hotellet som korresponderer med flyavgangen.

Vurderinger om reisen

lavagrottor, island
Island ga oss en fantastisk reiseopplevelse i strålende vintervær. Reykjavik viste seg som en moderne og turistvennlig by, opplevelsene sto i kø og landets historie er både mektig og interessant. Julebordsbuffet som bød på mye og velsmakende mat. Våre forventninger ble mer enn oppfylt denne førjulshelgen.
Tove

Tilvalg

Her finner du tilvalgene du kan gjøre for denne reisen. Vi har håndplukket dem for deg, så du kan være sikker på at reisen passer perfekt for deg og reisefølget ditt. Du finner alt fra fartsfylte eventyr til roligere utflukter. Se nærmere på det du er interessert i, og legg det til som tilvalg når du bestiller reisen. 

<% totalFilter %> filter applicerade

VI HJELPER DEG MED REISEN DIN