superjeep, island, vinter
blå lagunen, island
superjeep, vinter, glaciär, island, snöskoter
superjeep, vinter, glaciär, island
snöskoter, glaciär, island
gejser, island
gullfoss, island, vattenfall
Harpa, Reykjavik
reykjavik
reykjavik, stad, island

Superjeepweekend

3-5 Netter fra 6.655,-
4.9/5 | 14 Anmeldelser

Avganger: Året rundt
3-5 Netter
fra 6.655,-

01. okt - 31. des   fra 6.655,-

01. jan - 31. mar   fra 7.100,-

01. apr - 14. mai   fra 7.230,-

15. mai - 31. aug  fra 6.685,-


En weekend med base i Reykjavík og vekt på eventyr! Hovedgrunnen til reisen er en opplevelsesrik superjeepsafari på Den gylne sirkel, der du besøker noen av Islands mest klassiske severdigheter. Jeepen er spesielt modifisert for å takle det tøffe islandske terrenget, og sjåføren er også guide, noe som gir en personlig og engasjerende opplevelse! Med jeepen blir naturens hindringer bare en utfordring og opplevelse for passasjerene, og du får muligheten til å komme frem til spennende og utilgjengelige steder. Jeepen er spesielt modifisert for å takle det tøffe islandske terrenget, og sjåføren er også guide, noe som gir en personlig og engasjerende opplevelse! 

Mer detaljert informasjon om reisen finner du under dagsbeskrivelsen lenger ned på siden.

Dag 1: Ankomst til Island og den Blå Lagune! 
Dag 2: Superjeepsafari langs den Gylne Sirkelen!
Dag 3: Egne aktiviteter og utflukter.
Dag 4-6: Hjemreise eller dag til egne opplevelser.

 

Avganger 2019 - 2020: Året rundt; daglig. 

Direktfly:  Oslo (alle dager) og fra Bergen på utvalgte dager og perioder. Korresponderende fly kan bestilles fra andre steder i Norge. 

høydepunkter:

Superjeepsafari!
Geyserar, gylne fossefall og isbreer!
Bad i den Blå Lagune!
Reykjavik's attraksjoner, restauranter og natteliv!

Inngår og tilvalg

Inkludert i pakken:

Fly t/r til Island inkl. skatter og bagasje.
2, 3 eller 4 netter på hotell i Reykjavik.
Frokost er inkludert hvor det er spesifisert.
Transfer Keflavik flyplass - Den blå lagune - hotell i Reykjavik.
Entré til Den blå lagune.
Superjeepsafari til Den Gylne Sirkelen med sjåfør/guide som forteller om stedene som besøkes. 8 timer.
Transfer fra hotellet til flyplassen, ved hjemreise.
Personlig service fra vårt kunnskapsrike personale.
Reisen beskyttes av den statlige reisegarantien.

Tilvalg:

Superjeeptur dag 2 - Snøscooter kan velges mot et ekstra tillegg.
Utflukter dag 3-4 - Velg mellom rideturer, hvalsafari, superjeepturer, aktivitetsturer, havfiske, spa og dessuten utflukter med fly til Mývatn og Grønland. Les mer nedenfor.
Avbestillingsforsikring.

Om våre priser:

Prisene våre gjelder per person, og går ut ifra overnatting som en del av et dobbeltrom. Vår pakkepriser settes alltid sammen av de beste tilgjengelige prisene på flybilletter (hvor det er oppgitt), hotell og aktiviteter.
Ettersom prisene varierer med sesong og i hvor stor grad våre tilbud er bestilt, kan det ofte være lønnsomt å sammenligne priser på forskjellige datoer.

Beskrivelse dag for dag

Day
Dag 1

Ankomst til Island og bad i Den blå lagune

blå lagunen, island

Ankomst til Island. Du får en uforglemmelig start på Islandsbesøket med et avkoblende bad i den berømte Blå lagune. Lagunen ligger som en oase midt i et lavaområde på veien mellom Keflavik flyplass og Reykjavik. 

Den blå lagune er et utendørs bad som får vannet direkte fra geotermiske kilder som er opp mot 2000 meter dype. Vannet er varmt og innbydende med en temperatur omkring 36-39° C året rundt. Det finnes også en innendørs lagune og en geotermisk badstue på området. Transport videre til hotellet i Reykjavik finner sted kl. 19.00 og 21.00, og dere velger selv hvilken avgang som passer dere. (Det er ikke nødvendig å si i fra i forveien hvilken avgang dere velger.) Kvelden er fri til egen disposisjon.

Day
Dag 2

Superjeepsafari til den Gylne Sirkel

superjeep, island, vinter

Frokost på hotellet. Henting på hotellet for utflukt til den Gylne Sirkel hvor dere får se noen av Islands mest kjente og spennende naturfenomener. Første stopp for dagen er Thingvellirs nasjonalpark, en av Islands mest betydningsfulle historiske plasser. Her ble det islandske parlamentet grunnlagt i år 930.

 

Fra Thingvellir følger vi smale fjellstier mot det verdensberømte geotermiske området Geysir. Med sine regelmessige utbrudd hvert femte minutt får dere flere sjanser for å oppleve kilden Strokkurs utbrudd hvor en majestetisk vannmasse blir kastet opp i luften.

Etter lunsj bærer det videre mot Gullfoss, “det gylne fossefallet”. Fra Gullfoss fortsetter turen mot det islandske høylandet, med mulighet for å ta en snøscootertur (inngår for de som velger pakken med snøscooter).

 

Etter en eventyrlig dag kjører vi gjennom landsbygda og passerer gjennom ”drivhusbyen” Hveragerdi, hvor mange av Islands grønnsaker dyrkes. Det blir også tid til et kort stopp ved vulkankratert Kerid, innen turen fortstetter tilbake til Reykjavik.

Day
Dag 3

Egne aktiviteter. Eller hjemreise i henhold til ditt valg.

reykjavik, stad, island

I dag er du fri til å gjøre det som passer deg best. Bruk en hel dag i Reykjavík for å utforske byen på egen hånd eller ta en utflukt i nærområdet. Et tips er å leie en bil for å komme seg til noen av Islands mange høydepunkter som ligger i dagsturavstand. 

Hovedstaden kryr av interessante museer, designbutikker og restauranter. Gå en tur gjennom Reykjavik for å kjenne på byens puls. Fordøy alle inntrykkene med en kopp kaffe på en av byens mange kafeer. Du kan også slappe av i noen av de mange varme utendørsbadene rundt om i Reykjavík, noe som er populært blant islendingene selv. Disse dagene kan du også velge å legge til noen av våre utvalgte aktiviteter og utflukter. Nedenfor ser du en liste over alle de valgfrie aktivitetene vi anbefaler for denne pakken.

Day
Dag 4

HJEMREISE (3N) ELLER EN EKSTRA DAG TIL EGNE OPPLEVELSER

Valskådning, island

Hvis du har valgt en reise på tre netter, drar du hjem i dag. Du hentes på hotellet i forbindelse med flyavgangen.

Hvis du har valgt å forlenge reisen, venter det deg enda en dag med egne oppdagelser. Hvis du tilbrakte dagen på spa eller i byen i går, kan vi kanskje lokke med litt mer spenning i dag – eller hva med å starte dagen med en hvalsafari? Reykjavík er utgangspunktet for mange flotte hvalsafarier med daglige avganger. Den beste perioden for dette er juni–august, men utflukten er populær hele året. Vi kan love at det er en spesiell følelse å se havets giganter på nært hold.

En annen mulighet denne dagen er å begi seg ut på en brevandring. Fra Reykjavík kan du leie en bil og kjøre selv eller bli hentet til en vandring på bretungen Solheimajökull. I tillegg til en spennende fottur med storslagen utsikt og dype issprekker å utforske byr reiseruten på svarte lavastrender, dramatiske fjelltopper og noen av landets mektigste fossefall. Under tilvalg lenger nede på denne siden vil du finne flere av aktivitetene vi anbefaler for denne turen.

Day
Dag 5

HJEMREISE (4N) ELLER EN SISTE BEGIVENHETSRIK HELDAG PÅ ISLAND

ATV, Quad Mad, Island

Hvis du har valgt en reise på fire netter, er dette dagen for hjemreise.  Du hentes på hotellet i forbindelse med flyavgangen.

Hvis du har valgt å forlenge reisen, har du nok en fabelaktig dag foran deg på fantastiske Island. Hva sier du til å benytte anledningen til å gjøre noe som mange drømmer om, nemlig en tur med islandshester? Reykjavik er et godt utgangspunkt for en rekke forskjellige rideturer med henting i byen. Du kan velge mellom alt fra korte, enkle turer til litt lengre og mer krevende for erfarne ryttere.

Hvis du vil bytte ut hesten med noe med litt mer kraft, er kanskje en tur med ATV en erfaring å få med seg denne siste dagen før hjemreisen? Under tilvalg lenger nede på denne siden vil du finne flere av aktivitetene vi anbefaler for denne turen.

Day
Dag 6

Hjemreise (5n)

Frokost på hotellet. Dere hentes av flybussen på hoteller i forbindelse med flyavgang.

Anmeldelser om reisen

lavagrottor, island
Vi er kjempe fornøyd med superjeeputflukten. Det har vært en utrolig opplevelse mye takket være vår guid, Omar.
Dere må hilse han fra oss og takke han han for den utrolige turen. Turen på isbreen har vært helt fantastisk.
Moen
4.9 | 14 Anmeldelser | Vis alle anmeldelser

Tilleggsvalg

Her finner du tilvalgene du kan gjøre før denne reisen. Vi har håndplukket dem for deg, så du kan være sikker på at reisen passer deg og reisefølget ditt så godt som mulig. Du finner alt fra fartsfylte eventyr til roligere utflukter. Se nærmere på det du er interessert i og legg det til som tilvalg når du bestiller reisen.

<% totalFilter %> filter applicerade

Vi hjelper deg med reisen din