superjeep, island, vinter
reykjavik
superjeep, vinter, glaciär, island, snöskoter
superjeep, vinter, glaciär, island
snöskoter, glaciär, island
gejser, island
gullfoss, island, vattenfall
blå lagunen, island
Harpa, Reykjavik
reykjavik, stad, island

Superjeepweekend

3-5 Netter fra 13 200,-

Avganger: Året rundt
3-5 Netter
fra 13 200,-

15. mai - 30. sep  fra 13 800,-

01. okt - 31. des   fra 13 200,-

Søk reise

Private tour

En weekend med base i Reykjavík og vekt på eventyr! Hovedgrunnen til reisen er en opplevelsesrik superjeepsafari på Den gylne sirkel, der du besøker noen av Islands mest klassiske severdigheter. Jeepen er spesielt modifisert for å takle det tøffe islandske terrenget, og sjåføren er også guide, noe som gir en personlig og engasjerende opplevelse! Med jeepen blir naturens hindringer bare en utfordring og opplevelse for passasjerene, og du får muligheten til å komme frem til spennende og utilgjengelige steder. Jeepen er spesielt modifisert for å takle det tøffe islandske terrenget, og sjåføren er også guide, noe som gir en personlig og engasjerende opplevelse! Superjeepturen er en privat guidet tur bare for dere. Dere får en personlig omvisning hvor dere, sammen med en erfaren guide, får oppleve noen av Islands største severdigheter. Mer informasjon om reisen finner du lenger ned på denne siden.

Avganger 2022-23: Året rundt; daglig. 

Direktefly fra Oslo (alle dager) og fra Bergen på utvalgte dager og perioder. Korresponderende fly kan bestilles fra andre steder i Norge. 


Akkurat nå! Gratis ombooking frem til 30 dager før avreise.

høydepunkter:

Superjeepsafari!
Geyserar, gylne fossefall og isbreer!
Bad i Den blå lagune!
Reykjavik's attraksjoner, restauranter og natteliv!

Inkludert og tilvalg

Inkludert i pakken:

Fly t/r Island inkl. skatter og bagasje
2, 3 eller 4 netter på hotell i Reykjavik
Frokost er inkludert hvor det er spesifisert
Transfer Keflavik flyplass - Den blå lagune - hotell i Reykjavik
Entré til Den blå lagune
Superjeepsafari til Den Gylne Sirkelen med sjåfør/guide som forteller om stedene som besøkes. 8 timer
Transfer fra hotellet til flyplassen, ved hjemreise
Personlig service fra vårt kunnskapsrike personale
Reisen beskyttes av den statlige reisegarantien

Tilvalg:

Superjeeptur dag 2 - Snøscooter kan velges mot et ekstra tillegg.
Utflukter dag 3-4 - Velg mellom rideturer, hvalsafari, superjeepturer, aktivitetsturer, havfiske, spa og dessuten utflukter med fly til Mývatn og Grønland. Les mer nedenfor.
Avbestillingsforsikring
Klimakompensasjon for flyreise

Om våre priser:

Prisene våre gjelder per person, og går ut ifra overnatting som en del av et dobbeltrom. Vår pakkepriser settes alltid sammen av de beste tilgjengelige prisene på flybilletter (hvor det er oppgitt), hotell og aktiviteter.
Ettersom prisene varierer med sesong og i hvor stor grad våre tilbud er bestilt, kan det ofte være lønnsomt å sammenligne priser på forskjellige datoer.
Prisene er basert på to personer, men reisen blir billigere hvis dere er flere, slik at kostnaden for superjeepen fordeles på flere personer. Man kan booke maksimum ti personer på nettstedet vårt.
Hvis dere skulle være enda flere, ta gjerne kontakt, så hjelper vi dere.

Beskrivelse dag for dag

Day
Dag 1

Ankomst til Island og en kveld i Reykjavik

solfar, reykjavik, iceland

Flyturen til Island tar tre timer. Ved ankomst venter en buss som frakter dere inn til Reykjavik, som dere kan utforske i ro og mak den første kvelden. Hvis været er fint og dere ønsker litt frisk luft etter reisen, anbefaler vi en spasertur eller sykkeltur langs havet. Eidissida er en populær rute, og på veien kan dere se presidentboligen Bessastadir og fjellet Keilir med sine karakteristiske fjelltopper. Etterpå kan dere lade opp før morgendagens rundtur - kanskje med en middag på en bedre restaurant? Spør oss hvis du trenger tips om hyggelige restauranter!

Day
Dag 2

Superjeepsafari til den Gylne Sirkel

superjeep, island, vinter

Frokost på hotellet. Henting på hotellet for utflukt til den Gylne Sirkel hvor dere får se noen av Islands mest kjente og spennende naturfenomener. Første stopp for dagen er Thingvellirs nasjonalpark, en av Islands mest betydningsfulle historiske plasser. Her ble det islandske parlamentet grunnlagt i år 930.

Fra Thingvellir følger vi smale fjellstier mot det verdensberømte geotermiske området Geysir. Med sine regelmessige utbrudd hvert femte minutt får dere flere sjanser for å oppleve kilden Strokkurs utbrudd hvor en majestetisk vannmasse blir kastet opp i luften.

Etter lunsj bærer det videre mot Gullfoss, “det gylne fossefallet”. Fra Gullfoss fortsetter turen mot det islandske høylandet, med mulighet for å ta en snøscootertur (inngår for de som velger pakken med snøscooter).

Etter en eventyrlig dag kjører vi gjennom landsbygda og passerer gjennom ”drivhusbyen” Hveragerdi, hvor mange av Islands grønnsaker dyrkes. Det blir også tid til et kort stopp ved vulkankratert Kerid, innen turen fortstetter tilbake til Reykjavik.

Day
Dag 3

Egne aktiviteter og blå lagune på kvelden

blue lagoon, reykjavik, iceland

I dag er du fri til å gjøre det som passer deg best. Bruk en hel dag i Reykjavík for å utforske byen på egen hånd eller ta en utflukt i nærområdet. Et tips er å leie en bil for å komme seg til noen av Islands mange høydepunkter som ligger i dagsturavstand. 

Hovedstaden kryr av interessante museer, designbutikker og restauranter. Gå en tur gjennom Reykjavik for å kjenne på byens puls. Fordøy alle inntrykkene med en kopp kaffe på en av byens mange kafeer. Du kan også slappe av i noen av de mange varme utendørsbadene rundt om i Reykjavík, noe som er populært blant islendingene selv. Disse dagene kan du også velge å legge til noen av våre utvalgte aktiviteter og utflukter. Nedenfor ser du en liste over alle de valgfrie aktivitetene vi anbefaler for denne pakken.

Etter dagens eventyr vil det om kvelden være tid for å dyppe tærne i den sagnomsuste Blå Lagune, som ligger som en oase midt i et lavalandskap. Dere blir hentet kl. 17.30, og det tar ca. 50 minutter fra Reykjavik. Den Blå Lagune er et utendørs svømmebasseng som får vannet sitt direkte fra geotermiske kilder med dybde på hele 2000 meter. Vannet holder den varme og innbydende temperaturen på 36–39 °C året rundt. På samme sted er det også en innendørs lagune og en geotermisk badstue. Om du ønsker, kan du bestille en kortere massasjebehandling som prikken over i-en, og vende tilbake til hotellet i fullstendig nyrenovert tilstand, både på innsiden og på utsiden.

Day
Dag 4

HJEMREISE (3N) ELLER EN EKSTRA DAG TIL EGNE OPPLEVELSER

Valskådning, island

Hvis du har valgt en reise på tre netter, drar du hjem i dag. Du hentes på hotellet i forbindelse med flyavgangen.

Hvis du har valgt å forlenge reisen, venter det deg enda en dag med egne oppdagelser. Hvis du tilbrakte dagen på spa eller i byen i går, kan vi kanskje lokke med litt mer spenning i dag – eller hva med å starte dagen med en hvalsafari? Reykjavík er utgangspunktet for mange flotte hvalsafarier med daglige avganger. Den beste perioden for dette er juni–august, men utflukten er populær hele året. Vi kan love at det er en spesiell følelse å se havets giganter på nært hold.

En annen mulighet denne dagen er å begi seg ut på en brevandring. Fra Reykjavík kan du leie en bil og kjøre selv eller bli hentet til en vandring på bretungen Solheimajökull. I tillegg til en spennende fottur med storslagen utsikt og dype issprekker å utforske byr reiseruten på svarte lavastrender, dramatiske fjelltopper og noen av landets mektigste fossefall. Under tilvalg lenger nede på denne siden vil du finne flere av aktivitetene vi anbefaler for denne turen.

Day
Dag 5

HJEMREISE (4N) ELLER EN SISTE BEGIVENHETSRIK HELDAG PÅ ISLAND

ATV, Quad Mad, Island

Hvis du har valgt en reise på fire netter, er dette dagen for hjemreise.  Du hentes på hotellet i forbindelse med flyavgangen.

Hvis du har valgt å forlenge reisen, har du nok en fabelaktig dag foran deg på fantastiske Island. Hva sier du til å benytte anledningen til å gjøre noe som mange drømmer om, nemlig en tur med islandshester? Reykjavik er et godt utgangspunkt for en rekke forskjellige rideturer med henting i byen. Du kan velge mellom alt fra korte, enkle turer til litt lengre og mer krevende for erfarne ryttere.

Hvis du vil bytte ut hesten med noe med litt mer kraft, er kanskje en tur med ATV en erfaring å få med seg denne siste dagen før hjemreisen? Under tilvalg lenger nede på denne siden vil du finne flere av aktivitetene vi anbefaler for denne turen.

Day
Dag 6

Hjemreise (5n)

Frokost på hotellet. Dere hentes av flybussen på hoteller i forbindelse med flyavgang.

Anmeldelser om reisen

lavagrottor, island
Vi er kjempe fornøyd med superjeeputflukten. Det har vært en utrolig opplevelse mye takket være vår guid, Omar.
Dere må hilse han fra oss og takke han han for den utrolige turen. Turen på isbreen har vært helt fantastisk.
Moen

Tilvalg

Her finner du tilvalgene du kan gjøre for denne reisen. Vi har håndplukket dem for deg, så du kan være sikker på at reisen passer perfekt for deg og reisefølget ditt. Du finner alt fra fartsfylte eventyr til roligere utflukter. Se nærmere på det du er interessert i, og legg det til som tilvalg når du bestiller reisen. 

<% totalFilter %> filter applicerade

Vi hjelper deg med reisen din