hallgrimskirkja, island, reykjavik, nyårsafton, julafton
blå lagunen, island
Gejser, island, sommar
gullfoss, island, vinter
harpan, reykjavik, island
harpan
harpan, island, reykjavik
reykjanes, fyrverkerier, island, nyårsafton
nyårsresa, reykjavik, island

Nyttårstur til Reykjavik

4 Netter fra 11 745,-

29 des 2019
4 Netter
fra 11 745,-

Pris 2020:

Kommer til våren

Søk reise

Utsolgt 2019!

Reykjavík sies å være en av de beste byene i verden å feire nyttår i, og denne pakken er for deg som vil oppleve det beste. På denne reisen kan du og reisefølget ditt nyte et bad i den verdensberømte Blå Lagune, dere får en norsk guide på en tur i den mye omtalte Gylne Sirkelen, dere får oppleve en magisk nyttårsfeiring med gallamiddag i Reykjavíks mest spennende bygning, Harpa, og til og med overvære et islandsk nyttårsbål. Dessuten får dere god tid til å utforske Reykjavík og omegn på egen hånd!

Avganger 2019: 29 desember. 

Direktefly fra Oslo kl. 13:00. 

høydepunkter:

Den Blå Lagune
Nyttårsmiddag på restaurant Kolabrautin
Den Gylne Sirkel

Inkludert og tilvalg

Inkludert i pakken:

Fly t/r Island inkl. skatter og bagasje.
4 netter på valgt hotell i Reykjavik, inkl. frokost.
Transfer til hotell i Reykjavik via Den blå lagune (3 timer) med skandinavisk talende guide.
Comfort entré til Den blå lagune.
Utflukt til Den Gyldne Sirkelen, inkl lunsj (8 timer) med skandinavisk talende guide.
Nyttårsmiddag i restauranten Kolabrautin, og utvalgte viner.
Musikkunderholdning før og etter midnatt.
Utflukt til Reykjavik nyttårs bål (2 timer).
Nyttårsbolle på 12-takten i Restaurant Kolabrautin.
Transfer til flyplassen ved hjemreise.
Guiding skjer på skandinavisk av en dyktig islandsk guide.
Personlig service fra vårt kunnskapsrike personale.
Reisen beskyttes av den statlige reisegarantien.

Tilvalg:

Den 1. januar kan dere velge mellom hvalsafari, byrunde, nordlysturen, superjeeptur, kjøre firehjuling eller ta en ridetur på islandshest. Ytterligere informasjon finnes lenger ned på siden.
Avbestillingsforsikring.
Klimakompensasjon for flyreise.

Om våre priser:

Prisene våre gjelder per person, og går ut ifra overnatting som en del av et dobbeltrom. Vår pakkepriser settes alltid sammen av de beste tilgjengelige prisene på flybilletter, hotell og aktiviteter.

Beskrivelse dag for dag

Day
29 DES

Velkommen til Island og Bad i Den blå lagune

blå lagunen, island

Utreise fra Oslo med ankomst til Island på ettermiddagen, rundt kl. 16. Ved ankomst til Keflavik flyplass ønsker vår skandinavisktalende guide dere velkommen til Island. Vår transferbuss tar dere med på en uforglemmelig start på islandsoppholdet – et avslappende bad i den berømte Blå lagune. Lagunen ligger som en oase midt i et lavafelt på veien mellom Keflavik flyplass og Reykjavik. 

Den blå lagune er et utendørsbad som får vannet sitt direkte fra geotermiske kilder som er opp mot 2000 meter dype, og vannet holder den varme og innbydende temperaturen 36°-39°C hele året. Anlegget har også en innendørslagune og en geotermisk badstue. Etter badet skysses dere til hotellet i Reykjavik hvor dere har kvelden fri til egne aktiviteter.

Day
30 DES

Guidet utflukt til Den gylne sirkelen

geysir, island, vinter

Frokost på hotellet. Dere hentes på hotellet omtrent 09.30 for en guidet utflukt til Gullfoss og Geysir. Reisen går fra Reykjavik til majestetiske Gullfoss, «den gylne fossen», som ofte regnes som Islands vakreste. Fossen faller i to etapper, og det er mulig å komme tett innpå de voldsomme vannmassene som kaster seg utenfor stupet og ned i ravinen. 

I nærheten av Gullfoss ligger det geotermiske Geysir-området med sine varme kilder og Islands mest aktive geysir, Strokkur. Med sine regelmessige utbrudd hvert femte minutt, får dere flere muligheter til å oppleve kildens utbrudd hvor en majestetisk vannkaskade kastes opp mot himmelen. Dere kan også vandre rundt blant de boblende leirpølene og de dampende underjordiske kildene og kjenne jordens indre krefter rett under føttene. 

Hvis været tillater det, blir siste stopp på turen den vakre nasjonalparken Thingvellir. Her ble verdens eldste nasjonalforsamling, det islandske Alltinget, samlet allerede på 900-tallet. Island ligger midt på sprekken mellom de europeiske og amerikanske kontinentalplatene, og i Thingvellir blir forkastningen som dannes når de to kontinentene sakte sklir fra hverandre, svært tydelig.

Day
31 DES

Dag til egne oppdagelser og nyttårsfeiring med gallamiddag

reykjanes, fyrverkerier, island, nyårsafton

På årets siste dag har dere altså muligheten til å utforske Reykjavík på egen hånd, eller bli med på noen av de valgfrie opplevelsene, som en byrundtur eller en tur med en superjeep. Hvis du velger å bruke dagen på å oppdage Reykjavík, er det mye å se. Byen byr på overraskende gode shoppingmuligheter, til tross for størrelsen, og om shoppingsuget ikke strekker til, finnes det mange museer og koselige kafeer og roe ned tempoet på. Du kan også bruke årets siste dag på total avslapning på en av Reykjavíks spa, for eksempel Laugar Spa, som er Nordens største spaanlegg.

Om kvelden skal det gamle året ringes ut og det nye ringes inn. Klokken 17.00 blir dere hentet på hotellet, og klokken 17.30 ankommer dere byens mest spennende bygning, Harpa. Bygningen er et arkitektonisk mesterverk som fanger inn myten om Island med sin stadig foranderlige, gjennomsiktige krystallfasade. Harpa fanger opp og reflekterer byens lys, havet og himmelen og skaper en uimotståelig tiltrekningskraft på alle som passerer. Her inne vil nyttårsfeiringen finne sted, i restaurant Kolabrautin, der du og reisefølget ditt får en vakker utsikt mot havnen og førsteklasses mat.

Hver person får:

  • Prosecco og kanapé
  • Treretters gallamiddag
  • ½ flaske vin

Klokken 20.30 forlater dere restauranten for å se på et islandsk nyttårsbål som foregår i Kópavogur rett sør for Reykjavík. Nyttårsbålet tiltrekker seg islendinger som feirer og synger sammen i mørket – et syn som bare må oppleves. Etter bålet drar dere tilbake til restauranten for å nyte dessert med kaffe eller te.

Klokken 23.45 er det på tide å forberede seg til å skåle inn det nye året i prosecco! Når feiringen har roet seg, avsluttes kvelden med en behagelig overføring tilbake til hotellet og den første søvnen i det nye året.

 

Day
1 JAN

Egne aktiviteter og utflukter

hallgrimskirkja, island, reykjavik, nyårsafton, julafton

Dagen etter nyttårsfeiringen har du til egen rådighet. Hvis du bare vil ta det med ro, er det mye å se i Reykjavík. Gå en tur til de gamle bydelene, oppdag sentrum eller la tilfeldighetene styre hva du skal se. Fordøy alle inntrykkene og varm deg på en kopp kaffe på en av byens kafeer, besøk et termisk bad eller et spa-anlegg. 

Du kan også velge en utflukt. Utforsk lavafeltene rundt Reykjavík med en firhjuling eller en jeep. Ta en ridetur på islandshester eller dra ut på hvalsafari. Om kvelden kan du bestille en nordlysjakt, enten med båt eller på land – kanskje kombinert med et dampbad tidligere på dagen? Det finnes mange valgmuligheter for den som vil være aktiv. 

Day
2 JAN

Hjemreise til Norge

Formiddagen er fri til egne aktiviteter hvis du flyr hjem om ettermiddagen. En overføringsbuss henter deg på hotellet når det er på tide å dra til flyplassen. Vi håper du har fått en fantastisk start på det nye året.

Overnatting

Klettur

Hotel Klettur ★★★

Klettur

Hotel Klettur ★★★

Med beliggenhet rett øst for sentrum er Hotel Klettur et fint utgangspunkt for utflukter, med mange severdigheter i gangavstand. Hotellbaren har et stort utvalg av islandsk øl. «Klettur» betyr flyttblokk eller klippe, og steintemaet går igjen i hotellet.

Laugavegur, Reykjaviks største handlegate, ligger bare noen minutters gange unna, og litt lengre borte ligger kirken Hallgrímskirkja.

Midgardur

Centerhotel Midgardur ★★★+

Midgardur

Centerhotel Midgardur ★★★+

Et lyst og moderne hotell i den rolige østlige utkanten av sentrum. Her kan du nyte fred og ro samtidig som Reykjavik sentrum og byens attraksjoner, som Hallgrimskirken, kun er en kort spasertur unna.

Dersom du liker moderne hotell med innbydende fellesarealer vil du trives her. Centerhotel Midgardur ligger i den østlige utkanten av sentrum. Det ligger i handlegaten Laugavegur og Reykjaviks attraksjoner ligger innen gangavstand.
 

Arnarhvoll

CenterHotel Arnarhvoll ★★★

Arnarhvoll

CenterHotel Arnarhvoll ★★★

Et moderne hotell med perfekt beliggenhet. Fra restauranten har du en flott panoramautsikt over byen, havet og de omkringliggende fjellene. Hotellet ligger i hjertet av Reykjavik, men i et rolig område. Tvers over gaten ligger det berømte konserthuset Harpa. 

CenterHotel Arnarhvoll ligger i hjertet av Reykjavik og er et 3-stjerners hotell som gir mersmak. Utsikten fra Sky bar og relaxavdelingen er eksempler på aspekter ved hotellet som skiller det fra andre overnattingssteder. Restaurantetasjen er også noe for seg selv. Her kan du nyte en ekstra lang frokost eller middag for å virkelig ta inn inntrykkene fra flotte omgivelser.

Fosshotel Reykjavik

Fosshotel Reykjavik ★★★★

Fosshotel Reykjavik

Fosshotel Reykjavik ★★★★

 Et stort og moderne førsteklasses hotell med rolig beliggenhet og gangavstand til sentrum. Hotellets 16 etasjer sørger for at noen av rommene har en praktfull utsikt over byen og bukten.

Fosshotel Reykjavik er et av Islands største hotell og ble bygget så sent som i 2015. Hotellet er plassert i utkanten av bykjernen, i Reykjaviks forretningsstrøk.

Vurderinger om reisen

lavagrottor, island
(…)Arrangementet på selve Nyttårsaften var bare FLOTT! Hele opplegget med flott pyntete bord, utrolig god mat og en service fra personalet som man overhodet ikke kan si noe som helst negativt om...
Vi var alle (6) som var helt enige i at dette stod til terningkast 6!!!!
Så takk til turoperatør - skulle bare vært 2 dager til....
Ikke rart denne turen; - Nyttårsfeiring på Island er populær - drar gjerne tilbake...
En av de farende fanter

Tilvalg

Her finner du tilvalgene du kan gjøre for denne reisen. Vi har håndplukket dem for deg, så du kan være sikker på at reisen passer perfekt for deg og reisefølget ditt. Du finner alt fra fartsfylte eventyr til roligere utflukter. Se nærmere på det du er interessert i, og legg det til som tilvalg når du bestiller reisen. 

<% totalFilter %> filter applicerade

VI HJELPER DEG MED REISEN DIN