hallgrimskirkja, island, reykjavik, nyårsafton, julafton
blå lagunen, island
harpan, reykjavik, island
harpan
harpan, island, reykjavik
reykjanes, fyrverkerier, island, nyårsafton
nyårsresa, reykjavik, island
Gejser, island, sommar
gullfoss, island, vinter

Nyttårstur til Reykjavik

3-4 Netter fra 12 490,-

29 dec 2022
3-4 Netter
fra 12 490,-

Price 2023:

3 netter: Kommer snart

4 netter: Kommer snart

Søk reise

Reykjavík sies å være en av de beste byene i verden å feire nyttår i, og denne pakken er for deg som vil oppleve det beste. På denne reisen kan du og reisefølget ditt nyte et bad i den verdensberømte Blå Lagune, dere får en norsk guide på en tur i den mye omtalte Gylne Sirkelen, dere får oppleve en magisk nyttårsfeiring med gallamiddag i Reykjavíks mest spennende bygning, Harpa. Dessuten får dere god tid til å utforske Reykjavík og omegn på egen hånd!

29 des: Velkommen til Island og bad i den Blå lagune.
30 des: Guidet utflukt til den gylne sirkelen.
31 des: Dag til egne oppdagelser og nyttårsfeiring med gallamiddag.
1   jan: Hjemreise (3n) eller egne aktiviteter og utflukter.
2   jan: Hjemreise (4n).

Avganger 2022:
29 desember, 12:45 Gardermoen Airport, 14:45 Keflavik Int Airport.

høydepunkter:

Den Blå Lagune
Nyttårsmiddag på restaurant La Primavera
Den Gylne Sirkel

Inkludert og tilvalg

Inkludert i pakken:

Fly t/r Island inkl. skatter og bagasje.
3-4 netter på valgt hotell i Reykjavik, inkl. frokost.
Transfer til hotell i Reykjavik via Den blå lagune (3 timer) med skandinavisk talende guide.
Comfort entré til Den blå lagune.
Nyttårsmiddag i restauranten La Primavera i Reykjaviks spektakulære konserthus, Harpa.
Prosecco og kanapé, 3-retters gallamiddag, ½ flaske vin. (alkoholfritt alternativ tilgjengelig).
Nyttårsbolle på 12-takten ved et utkikkspunkt over Reykjaviks fyrverkeri.
Utflukt til Den Gyldne Sirkelen, inkl lunsj (8 timer) med skandinavisk talende guide.
Transfer til flyplassen ved hjemreise.
Guiding skjer på skandinavisk av en dyktig islandsk guide.
Personlig service fra vårt kunnskapsrike personale.
Reisen beskyttes av den statlige reisegarantien.

Tilvalg:

Den 31 des og 1. januar kan dere velge mellom hvalsafari, byrunde, nordlysturen, superjeeptur, kjøre firehjuling eller ta en ridetur på islandshest. Ytterligere informasjon finnes lenger ned på siden.
Avbestillingsforsikring.
Klimakompensasjon for flyreise.

Om våre priser:

Prisene våre gjelder per person, og går ut ifra overnatting som en del av et dobbeltrom. Vår pakkepriser settes alltid sammen av de beste tilgjengelige prisene på flybilletter, hotell og aktiviteter.

Flytid:

Avganger fra Oslo:
29 des: Avgang 12:45 - Ankomst 14:45.
Avganger fra Keflavik:
01 jan: Retur 16:25 - Ankomst 20:10.
02 jan: Retur 07:50 - Ankomst 11:30.

Beskrivelse dag for dag

Day
29 DES

Velkommen til Island og Bad i Den blå lagune

blå lagunen, island

Utreise fra Oslo med ankomst til Island på ettermiddagen, rundt kl. 16. Ved ankomst til Keflavik flyplass ønsker vår skandinavisktalende guide dere velkommen til Island. Vår transferbuss tar dere med på en uforglemmelig start på islandsoppholdet – et avslappende bad i den berømte Blå lagune. Lagunen ligger som en oase midt i et lavafelt på veien mellom Keflavik flyplass og Reykjavik. 

Den blå lagune er et utendørsbad som får vannet sitt direkte fra geotermiske kilder som er opp mot 2000 meter dype, og vannet holder den varme og innbydende temperaturen 36°-39°C hele året. Anlegget har også en innendørslagune og en geotermisk badstue. Etter badet skysses dere til hotellet i Reykjavik hvor dere har kvelden fri til egne aktiviteter.

Day
30 DES

Guidet utflukt til Den gylne sirkelen

geysir, island, vinter

Frokost på hotellet. Dere hentes på hotellet omtrent 09.30 for en guidet utflukt til Gullfoss og Geysir. Reisen går fra Reykjavik til majestetiske Gullfoss, «den gylne fossen», som ofte regnes som Islands vakreste. Fossen faller i to etapper, og det er mulig å komme tett innpå de voldsomme vannmassene som kaster seg utenfor stupet og ned i ravinen. 

I nærheten av Gullfoss ligger det geotermiske Geysir-området med sine varme kilder og Islands mest aktive geysir, Strokkur. Med sine regelmessige utbrudd hvert femte minutt, får dere flere muligheter til å oppleve kildens utbrudd hvor en majestetisk vannkaskade kastes opp mot himmelen. Dere kan også vandre rundt blant de boblende leirpølene og de dampende underjordiske kildene og kjenne jordens indre krefter rett under føttene. 

Hvis været tillater det, blir siste stopp på turen den vakre nasjonalparken Thingvellir. Her ble verdens eldste nasjonalforsamling, det islandske Alltinget, samlet allerede på 900-tallet. Island ligger midt på sprekken mellom de europeiske og amerikanske kontinentalplatene, og i Thingvellir blir forkastningen som dannes når de to kontinentene sakte sklir fra hverandre, svært tydelig.

Day
31 DES

Dag til egne oppdagelser og nyttårsfeiring med gallamiddag

reykjanes, fyrverkerier, island, nyårsafton

På årets siste dag har dere altså muligheten til å utforske Reykjavík på egen hånd, eller bli med på noen av de valgfrie opplevelsene, som en byrundtur eller en tur med en superjeep. Hvis du velger å bruke dagen på å oppdage Reykjavík, er det mye å se. Byen byr på overraskende gode shoppingmuligheter, til tross for størrelsen, og om shoppingsuget ikke strekker til, finnes det mange museer og koselige kafeer og roe ned tempoet på. Du kan også bruke årets siste dag på total avslapning på en av Reykjavíks spa, for eksempel Laugar Spa, som er Nordens største spaanlegg.

Om kvelden skal det gamle året ringes ut og det nye ringes inn. Klokken 19.15 blir dere hentet på hotellet, og klokken 19.45 ankommer dere byens mest spennende bygning, Harpa. Bygningen er et arkitektonisk mesterverk som fanger inn myten om Island med sin stadig foranderlige, gjennomsiktige krystallfasade. Harpa fanger opp og reflekterer byens lys, havet og himmelen og skaper en uimotståelig tiltrekningskraft på alle som passerer. Her inne vil nyttårsfeiringen finne sted, i restaurant Kolabrautin, der du og reisefølget ditt får en vakker utsikt mot havnen og førsteklasses mat.

Hver person får:

  • Prosecco og kanapé
  • Treretters gallamiddag
  • ½ flaske vin

Klokken 23.00 kjører vi til et utkikkspunkt over Reykjaviks fyrverkeri og det er på tide å forberede seg til å skåle inn det nye året i prosecco! Når feiringen har roet seg, avsluttes kvelden med en behagelig overføring tilbake til hotellet og den første søvnen i det nye året.

Day
1 JAN

Hjemreise (3n) eller egne aktiviteter og utflukter

hallgrimskirkja, island, reykjavik, nyårsafton, julafton

Du som har valgt en tur på 3 netter drar hjem i dag. Formiddagen er fri til egne aktiviteter hvis du flyr hjem om ettermiddagen. En overføringsbuss henter deg på hotellet når det er på tide å dra til flyplassen. Vi håper du har fått en fantastisk start på det nye året!

Dagen etter nyttårsfeiringen har du til egen rådighet. Hvis du bare vil ta det med ro, er det mye å se i Reykjavík. Gå en tur til de gamle bydelene, oppdag sentrum eller la tilfeldighetene styre hva du skal se. Fordøy alle inntrykkene og varm deg på en kopp kaffe på en av byens kafeer, besøk et termisk bad eller et spa-anlegg. 

Du kan også velge en utflukt. Utforsk lavafeltene rundt Reykjavík med en firhjuling eller en jeep. Ta en ridetur på islandshester eller dra ut på hvalsafari. Om kvelden kan du bestille en nordlysjakt, enten med båt eller på land – kanskje kombinert med et dampbad tidligere på dagen? Det finnes mange valgmuligheter for den som vil være aktiv. 

Day
2 JAN

Hjemreise til Norge (4n)

Formiddagen er fri til egne aktiviteter hvis du flyr hjem om ettermiddagen. En overføringsbuss henter deg på hotellet når det er på tide å dra til flyplassen. Vi håper du har fått en fantastisk start på det nye året.

Overnatting

Centerhotel Grandi

Centerhotel Grandi ★★★

Centerhotel Grandi

Centerhotel Grandi ★★★

På dette hotellet bor du midt i Reykjavíks kreative kvarter, én gate fra sjøen i nærheten av havneområdet. Hotellet har lånt fra 70-tallet når det gjelder innredning og skapt et møtested der du kan treffe både andre gjester og lokalbefolkningen.

Hotellet ligger som de fleste andre hotellene i byen innen rimelig gangavstand fra det meste. Du og reisefølget ditt har for eksempel 5 minutter til havnen, 13 minutter til Laugavegur (byens største handlegate) og ca. 20 minutter til landemerket Hallgrímskirkja.

Arnarhvoll

CenterHotel Arnarhvoll ★★★

Arnarhvoll

CenterHotel Arnarhvoll ★★★

Et moderne hotell med perfekt beliggenhet. Fra restauranten har du en flott panoramautsikt over byen, havet og de omkringliggende fjellene. Hotellet ligger i hjertet av Reykjavik, men i et rolig område. Tvers over gaten ligger det berømte konserthuset Harpa. 

CenterHotel Arnarhvoll ligger i hjertet av Reykjavik og er et 3-stjerners hotell som gir mersmak. Utsikten fra Sky bar og relaxavdelingen er eksempler på aspekter ved hotellet som skiller det fra andre overnattingssteder. Restaurantetasjen er også noe for seg selv. Her kan du nyte en ekstra lang frokost eller middag for å virkelig ta inn inntrykkene fra flotte omgivelser.

Midgardur

Centerhotel Midgardur ★★★+

Midgardur

Centerhotel Midgardur ★★★+

Et lyst og moderne hotell i den rolige østlige utkanten av sentrum. Her kan du nyte fred og ro samtidig som Reykjavik sentrum og byens attraksjoner, som Hallgrimskirken, kun er en kort spasertur unna.

Dersom du liker moderne hotell med innbydende fellesarealer vil du trives her. Centerhotel Midgardur ligger i den østlige utkanten av sentrum. Det ligger i handlegaten Laugavegur og Reykjaviks attraksjoner ligger innen gangavstand.
 

Klettur

Hotel Klettur ★★★

Klettur

Hotel Klettur ★★★

Med beliggenhet rett øst for sentrum er Hotel Klettur et fint utgangspunkt for utflukter, med mange severdigheter i gangavstand. Hotellbaren har et stort utvalg av islandsk øl. «Klettur» betyr flyttblokk eller klippe, og steintemaet går igjen i hotellet.

Laugavegur, Reykjaviks største handlegate, ligger bare noen minutters gange unna, og litt lengre borte ligger kirken Hallgrímskirkja.

Vurderinger om reisen

lavagrottor, island
(…)Arrangementet på selve Nyttårsaften var bare FLOTT! Hele opplegget med flott pyntete bord, utrolig god mat og en service fra personalet som man overhodet ikke kan si noe som helst negativt om...
Vi var alle (6) som var helt enige i at dette stod til terningkast 6!!!! Så takk til turoperatør - skulle bare vært 2 dager til....
Ikke rart denne turen; - Nyttårsfeiring på Island er populær - drar gjerne tilbake...
En av de farende fanter

Tilvalg

Her finner du tilvalgene du kan gjøre for denne reisen. Vi har håndplukket dem for deg, så du kan være sikker på at reisen passer perfekt for deg og reisefølget ditt. Du finner alt fra fartsfylte eventyr til roligere utflukter. Se nærmere på det du er interessert i, og legg det til som tilvalg når du bestiller reisen. 

<% totalFilter %> filter applicerade

VI HJELPER DEG MED REISEN DIN