Far og sønn besøker fossen Skogafoss på Island
reykjavik, island
valskådning, island
valskådning, island
lunnefågel, lunnefåglar, island
island, sommar
ridning, islandshäst, island
blå lagunen, island
videy, reykjavik, island
gejser, island
thingvellir, island
gullfoss, island
seljalandsfoss, vattenfall, sydkusten, island
dyraholaey, sydkusten, island

Barnas Island

4-5 Netter fra 9 900,-

Året rundt
4-5 Netter
fra 9 900,-

jan - mar  

apr - jun   fra 11 200,-

jul - sep   fra 11 300,-

okt - des   fra 9 900,-

Søk reise

En opplevelse for hele familien! Ta med barna på en innholdsrik reise til Island. Opplev sagalandet med praktfulle fossefall, svarte lavastrender og en magisk natur som er som hentet ut av eventyrenes verden. Bad i varme utendørskilder, besøk Reykjaviks dyrepark, ri på islandshest og utforsk det unike landskapet. Denne reisen har noe for hele familien! 

Avganger 2024: Året rundt; daglig. 

Direktefly: Oslo (alle dager) og fra Bergen på utvalgte dager og perioder. Korresponderende fly kan bestilles fra andre steder i Norge.

Inkludert og tilvalg

Inkludert i pakken:

Fly t/r Island inkl. skatter og bagasje.
4 eller 5 netter på hotell i Reykjavik.
Frokost er inkludert dersom det er spesifisert.
Leiebil i 4-5 døgn, inkl. ubegrenset kilometerstrand og CDW.
Hvalsafari fra Reykjavik (3 timer).
Inngang til den Blå Lagune, lån av håndkle og valgfri drikke.
Personlig service fra vårt kunnskapsrike personale.
Reisen beskyttes av den statlige reisegarantien.

Tilvalg:

Leiebil - Pakken bygger på Hyundai l10 (5-dørs) eller tilsvarende. Ved bestilling finnes muligheter for oppgradering til andre biltyper mot et tillegg.
Avbestillingsforsikring.

Betales på stedet:

For henting av leiebil på Keflavik flyplass - flyplassgebyr på ca. 300 NOK (betales når bilen hentes).
Bensinprisen på Island er omtrent som i Norge.

Om våre priser:

Prisene våre gjelder per person, og går ut ifra overnatting som en del av et dobbeltrom. Vår pakkepriser settes alltid sammen av de beste tilgjengelige prisene på flybilletter (hvor det er oppgitt), hotell og aktiviteter.
Ettersom prisene varierer med sesong og i hvor stor grad våre tilbud er bestilt, kan det ofte være lønnsomt å sammenligne priser på forskjellige datoer.

høydepunkter:

Spennende hvalsafari utenfor Reykjavík. Magisk bad i den blå lagunen. Den buldrende fossen Seljalandsfoss
Loader

Anmeldelser

Overall opinion
<% Summary.Rating | roundRating %> <% Summary.RatingCount %> anmeldelser

Shows <% reviewsToDisplay.length %> of <% TotalNrReviews %> comments

<% review.Title %>

<% review.Body | truncate %>

<% review.ScoreList.Score[0].Rating %> out of <% review.ScoreList.Score[0].RatingMax %>

"<% review.Body %>"

Recommended by <% review.Signature %> anonymous Not recommended by <% review.Signature %> anonymous
Created <% review.Completed | toLocaleDate %>

DEL EVENTYRET DITT MED OSS!

Del dine opplevelser av reisen til Island med oss!
@vulkantravelgroup | #vulkantravelgroup

 

Beskrivelse dag for dag

Day Dag 1

LAND PÅ ISLAND OG EN KVELD I REYKJAVIK!

reykjavik, island

Avgang fra Sverige om morgenen eller ettermiddagen. Flyturen til Island tar 3 timer. Etter å ha kommet på Keflavik flyplass, står leiebilen og venter på dere på flyplassen. Hent bagasjen, finn utleier og begi deg deretter ut i det islandske månelandskapet! Det tar omtrent en time med bil tilbake til hotellet i Reykjavik.

Etter å ha sjekket inn på hotellet og om dere har lyst på litt frisk luft etter turen, anbefaler vi en spasertur eller sykkeltur langs strandpromenaden. Eidissidastrøket er populært, og underveis vil du se presidentboligen Bessastadir og fjellet Keilir, med sine karakteristiske topper. Et annet populært sted for fotturer er langs Sæbraut, hvor du har utsikt over fjellet Esja i nord og sentrale Reykjavík i sør. Hvis du er heldig, kan du på en klar vinternatt se det spektakulære nordlyset. Det er på sitt tydeligste når du er et stykke borte fra byens lys.

Day Dag 2

HVALSAFARI OG SPENNENDE DYR!

valskådning, island

Pass på at barna (og alle voksne) får i seg en god frokost på hotellet, for deretter venter et ekte eventyr på havet: hvalsafari! Dere tar dere til Reykjavik havn til fots eller med bil, og når dere kommer frem, går dere om bord i den komfortable båten for en imponerende naturopplevelse hvor målet er å se delfiner, vågehval, knølhval og til og med spekkhoggere på nært hold. Dersom forholdene ligger til rette, er det også en mulighet for at familien din vil stå øye til øye med verdens største dyr, blåhvalen.

Etter lunsj kan dere ta et besøk til friluftsområdet Laugardalur. I området er det mye å velge mellom: en lekeplass, en dyrehage med islandske dyr, en botanisk hage samt Islands største utendørs svømmeanlegg. Vi anbefaler at du tar en kaffepause på kafé Flora, som er sprengt inn i det grønne i den botaniske hagen. Adgang er inkludert i kortet Reykjavik Welcome Card. Hvis du besøker Reykjavik i vintermånedene, er det også en skøytebane for de som skulle ønske å stå på skøyter.

Day Dag 3

BAD I DEN MAGISKE BLÅ LAGUNEN OG KOSELIGE REYKJAVÍK

blå lagunen, island

Etter eventyrene på dag to, håper vi at alle familiemedlemmer har sovet godt, for i dag venter den eksotiske Blå lagune, en times kjøring fra Reykjavik. Denne berømte lagunen får sitt lyseblå, mineralrike vann direkte fra geotermiske brønner så dypt som 2000 meter, og har en innbydende temperatur på 36-39 grader året rundt. Mens de voksne slapper av i det beroligende vannet eller henger ved en av vannbarene, kan de yngre utforske tunneler og badstugrotter - Den blå lagunen er populær blant folk i alle aldre.

På ettermiddagen kan du redusere tempoet et hakk og utforske Reykjavik. I den kuppelformede bygningen Perlan litt utenfor byen ligger en roterende restaurant og museet Saga, som forteller Islands historie med voksdukker. Inne i sentrum vil barna garantert sette pris på et besøk til tårnet i Hallgrímskyrkan, Island høyeste bygning med sine 70 meter.

I løpet av sommeren, og hvis været er fint, kan du i stedet planlegge en tur til den rolige og koselige øya Viðey, som du når med en kort fergetur fra Reykjavik. På denne lille øya ligger blant annet Yoko Ono Imagine Peace Tower. Det er også kunst i form av skulpturer og malerier av både islandske og internasjonale kunstnere. Det er mulig å leie en sykkel, ta en pause på Viðeyjarstofa kafé - eller hvorfor ikke sette seg ned i gresset med en piknik?

Day Dag 4

OVERVELDENDE NATUROPPLEVELSER

gejser, island

Dagen byr på Islands mest kjente attraksjoner i den såkalte Gylne sirkelen! Du kjører mot nordvest fra Reykjavík til majestetiske Gullfoss, også kjent som "den gylne fossen", ansett som Islands vakreste. Vannet faller i to etapper, og det er mulig å komme tett innpå de voldsomme vannmassene som kaster seg utover stupet og ned i ravinen. Her ligger Gullfosskaffi, et perfekt sted for lunsj.  

Rett i nærheten av Gullfoss finner man det geotermiske Geysir-området med sine varme kilder og Islands mest aktive geysir Strokkur, som med fem minutters mellomrom spruter vann opptil 30 meter opp i luften. Du kan vandre rundt i de boblende gjørmehullene og dampende underjordiske vannkildene - og føle jordens indre krefter rett under føttene. En nesten utenomjordisk opplevelse.  

Deretter kan dere fortsette til vakre Thingvellir nasjonalpark. Her ble det islandske Alltinget, verdens eldste parlament, samlet allerede på 900-tallet. Island ligger midt på sprekken mellom den europeiske og den amerikanske kontinentalplaten, og i Thingvellir blir forkastningen som dannes når de to kontinentene sakte glir fra hverandre, svært tydelig.

Day Dag 5

HJEMREISE (4N) ELLER OPPDAG SØRLIGE ISLANDS UTROLIGE NATUR

dyraholaey, sydkusten, island

Hvis du har valgt en reise på fire netter, er dette dagen for hjemreise. Du kjører fra Reykjavik til Keflavik (ca 45 min.) og forlater bilen på Keflavik flyplass i forbindelse med hjemreisen.

Hvis du har valgt å forlenge reisen, har du nok en fabelaktig dag foran deg på fantastiske Island. Vi foreslår at dere i løpet av den femte dagen tar en heldags utflukt til det sørlige Island. Start ved å kjøre mot Hveragerði der dere kan hilse på islandshester på gården Eldhestar. Deretter fortsetter reisen til Seljandsfoss, en foss i eventyrlige omgivelser der dere, hvis været tillater det, kan gå bak fossen. Alternativt tar du nordøst og besøker «den hemmelige lagunen», Gamla Laugin, i småbyen Fludir. Dette er Islands eldste geotermiske basseng (bygget i 1891) og har i dag en natur-orientert design som sikrer en helt spesiell badeopplevelse.

Neste stopp vi anbefaler er Eyjafjallajökull sentrum, et lite besøkssenter hvor du får se en fascinerende film om vulkanutbruddet som lammet europeisk flytrafikk, og tiden som fulgte. Veldig interessant for alle aldre. Neste attraksjon langs veien er fossen Skógarfoss. Det er mulig å gå opp til toppen av fossen og se den ovenfra. Det er også mulig å kjøpe noe å spise i området. I nærheten ligger også et museum om Islands historie.

Siste stopp på turen er byen Vik, der vi foreslår en tur på de berømte svarte sandstrendene og en kopp kaffe på restauranten Sudur-Vik før retur tilbake til Reykjavík.

Day Dag 6

HJEMREISE (5N)

I dag er det tid for hjemreise, også for deg som har valgt å bli i fem netter. Du kjører fra Reykjavik til Keflavik (ca 45 min.) og forlater bilen på Keflavik flyplass i forbindelse med hjemreisen.

Tilvalg

Her finner du tilvalgene du kan gjøre for denne reisen. Vi har håndplukket dem for deg, så du kan være sikker på at reisen passer perfekt for deg og reisefølget ditt. Du finner alt fra fartsfylte eventyr til roligere utflukter. Se nærmere på det du er interessert i, og legg det til som tilvalg når du bestiller reisen. 

<% totalFilter %> filter applicerade

Vi hjelper deg med reisen din

Staff

Sara Kristinsson

[email protected]