flygplan, resa, till, island

Slik reiser du til Island

Fly

Det finnes i dag tre flyselskap som flyr til Island fra Skandinavia: Icelandair, SAS og Norwegian. Det går direkteflyvninger hver dag til Island fra Oslo, Stockholm og København hele året. I perioden mai–september flyr Icelandair også fra Bergen. Flyturen fra Skandinavia tar ca. tre timer.

TIL OG FRA FLYPLASSEN PÅ ISLAND

Islands internasjonale flyplass heter Keflavik og ligger ca. 45 kilometer sør for Reykjavík. Derfra og tilbake kommer du med flybusser som går i forbindelse med alle fly og tar ca. 45 minutter hver vei. Flybussene slipper deg av på bussterminalen BSI i Reykjavík, og derfra er det lett å ta seg videre til hotellene i Reykjavík.

Et tips når du lander på Keflavik er å ta en flybuss som går via Den blå lagunen. Lagunen ligger på veien mellom flyplassen og Reykjavík og er en perfekt start på reisen. Ulempen kan være at ved flyforsinkelser kan det hende at tiden i Den blå lagunen blir oppbrukt.

Når du skal tilbake til Keflavik, går det flybusser i forbindelse med alle fly. Dagen før du reiser hjem, kan du informere resepsjonen på overnattingsstedet at du vil bli hentet av flybussen. Bussene henter passasjerer fra alle hotell og gjestehus, men går også direkte fra bussterminalen BSI rett utenfor Reykjavík sentrum.

TIL ISLAND MED BÅT

Hvis du vil ta båt til Island, gjør du det fra Hirtshals i Danmark med Smyril Line. Fergen MS Norrøna frakter passasjerer og biler hele året. Fergen frakter deg til Seydisfjördur på østre Island via Tórshavn på Færøyene og går en gang i uken. Fergeselskapet heter Smyrilline.

Pakkereiser

Vulkanreiser har et stort utvalg pakketurer der fly alltid er inkludert til Reykjavik. Her er eksempler på hva vi tilbyr!

superjeep, island, vinter
4.9

Superjeepweekend

Weekendreiser

En weekend med base i Reykjavík og vekt på eventyr! Hovedgrunnen til reisen er en opplevelsesrik superjeepsafari på Den gylne sirkel, der du besøker noen av Islands mest klassiske severdigheter. Jeepen er spesielt modifisert for å takle det tøffe islandske terrenget, og sjåføren er også guide, noe som gir en personlig og engasjerende opplevelse! Med jeepen blir naturens hindringer bare en utfordring og opplevelse for passasjerene, og du får muligheten til å komme frem til spennende og utilgjengelige steder. Jeepen er spesielt modifisert for å takle det tøffe islandske terrenget, og sjåføren er også guide, noe som gir en personlig og engasjerende opplevelse!  Superjeepturen er en privat guidet tur bare for dere. Dere får en personlig omvisning hvor dere, sammen med en erfaren guide, får oppleve noen av Islands største severdigheter. Turen er beregnet på 2 til 10 personer. Mer informasjon om reisen finner du lenger ned på denne siden. Dag 1: Ankomst til Island og en kveld i Reykjavik. Dag 2: Superjeepsafari langs den Gylne Sirkelen! Dag 3: Egne aktiviteter og blå lagune på kvelden. Dag 4-6: Hjemreise eller dag til egne opplevelser. Avganger 2020: Året rundt; daglig.  Direktfly:  Oslo (alle dager) og fra Bergen på utvalgte dager og perioder. Korresponderende fly kan bestilles fra andre steder i Norge.    Klimakompensasjon Når du reiser med oss, klimakompenserer du automatisk for flyreisene. Vi har nemlig inkludert klimakvoter i alle våre reiser. Les mer her

3-5
Netter
fra 12.075,-