sydkusten, island, strand
reykjavik, solnedgång, sommar, island
gejser, island
gullfoss, gyllene cirkeln, island
thingvellir, island
fontana, wellness, spa, island
valskådning, valfena, reykjavik, island
vattenfall, seljalandsfoss, sydkusten, island
reynisfjara, strand, lava, sydkusten, island
blå lagunen, island
austurvollur, reykjavik, island
reykjavik, harpa, island
solfur, reykjavik, island

Klassiske sørkysten og Reykjavik

5-7 Netter fra 13 800,-

Året rundt
5-7 Netter
fra 13 800,-

jan - mar   fra -

apr - jun   fra 14 100,-

jul - sep   fra 14 800,-

okt - dec  fra 13 800,-

Søk reise

Denne reisen er perfekt for dere som ønsker å oppleve det beste Reykjavik og Sørkysten av Island har å by på. Vi har satt sammen en detaljert reiseplan som tar dere med til de mest populære naturfenomenene langs Sørkysten samt Den Gyldne Sirkel. På turen vil dere oppleve fascinerende natur, dra på hvalsafari, og nyte avslappende bad i to geotermiske laguner: Fontana Bath og Sky Lagoon. Avslutt reisen i Reykjavik, hvor dere kan besøke museer, gallerier, butikker, og oppleve det livlige nattelivet. Les mer om reisen nedenfor.

Avganger 2024: Året rundt; daglig.

Direktefly: Oslo (alle dager) og fra Bergen på utvalgte dager og perioder. Korresponderende fly kan bestilles fra andre steder i Norge.

 

Inkludert og tilvalg

Inkludert i pakken:

Fly t/r Island inkl. skatter och bagasje.
5, 6 eller 7 netter på valgt hotell i Reykjavík.
Frokost er inkludert på hotellne der det er angitt.
Transfer fra flyplassen til hotellet i Reykjavík (1 timer).
Den Blå Lagune, inkl. inngang, håndklån og eventuell drikke (4,5 timer).
Hvalsafari fra Reykjavík hamn (3,5 timer, engelsk).
Gylne Sirkelen med bad i Fontana Geothermal bath (8 timer, engelsk).
Sørkysten (9 timer, engelsk).
Transfer fra hotellet til flyglassen ved hjemreise (1 timer, engelsk)
Personlig service fra vårt kunnskapsrike personale.
Reisen beskyttes av den statlige reisegarantien.
Bussturer med guide til de inkluderte severdighetene.

Tilvalg:

Ekstra utflukter, dag 6 og 7.
Leiebil.
Avbestillingsforsikring.

Om våre priser:

Om våre priser Prisene våre gjelder per person, og går ut ifra overnatting som en del av et dobbeltrom. Vår pakkepriser settes alltid sammen av de beste tilgjengelige prisene på flybilletter (hvor det er oppgitt), hotell og aktiviteter.
Ettersom prisene varierer med sesong og i hvor stor grad våre tilbud er bestilt, kan det ofte være lønnsomt å sammenligne priser på forskjellige datoer.

høydepunkter:

Den gylne sirkelen Bad i Den blå lagune Fossefallet Seljalandsfoss Hvalsafari

DEL EVENTYRET DITT MED OSS!

Del dine opplevelser av reisen til Island med oss!
@vulkantravelgroup | #vulkantravelgroup

 

Beskrivelse dag for dag

Day Dag 1

Ankomst til Island!

reykjavik, solnedgång, sommar, island

Flyturen til Island tar 3 timer. Ved ankomst tar dere transferbussen fra Keflavik flyplass til hotellet i Reykjavik for å sjekke inn. 
Avhengig av hvilken tid dere lander, kan dere bruke dagen/kvelden til å bli kjent med Reykjavik. Hovedstaden er full av interessante severdigheter og fine restauranter. Det islandske kjøkkenet holder en høy standard og er inspirert av landets vakre natur. Avslutt gjerne dagen med en utsøkt middag på en av Reykjaviks mange restauranter. 

Day Dag 2

Gylne Sirkelen og Fontana Geothermal Spa

gullfoss, gyllene cirkeln, island

I dag går turen fra Reykjavik til majestetiske Gullfoss, "det gylne fossefallet", som av mange regnes som Islands aller vakreste. Fossen faller i to etapper og det er mulig å komme svært tett på de enorme vannmassene som kaster seg over stupet og ned i ravinen. I nærheten av Gullfoss finner dere det geotermiske Geysir-området med sine varme kilder og Islands mest aktive geysir, Strokkur. Med regelmessige utbrudd omkring hvert femte minutt vil dere få flere muligheter til å oppleve øyeblikket når Strokkur majestetisk slynger damp og kokende varmt vann opp mot himmelen. På området kan dere også vandre rundt blant boblende gjørmehull og dampende underjordiske kilder mens dere føler jordens indre krefter rett under føttene.
 
Neste stopp er vakre Thingvellir nasjonalpark. Island ligger midt på sprekken mellom den europeiske og den amerikanske kontinentalplaten og i Thingvellir dannes den tydelige forkastningen som er resultatet av to kontinenter som sakte driver fra hverandre. Dagen avsluttes med et stopp på Laugarvatn Fontana, et anlegg som består av bad og dampbad som henger sammen og kompletterer hverandre på en måte som skaper en både naturlig og unik spa-opplevelse. Etterpå fortsetter du tilbake til Reykjavík som du kommer klokka 18. Kveld til egen disposisjon.

Day Dag 3

Egna upptäckter av Reykjavík & Valskådning

valskådning, valfena, reykjavik, island

Formiddagen er åpen for egne aktiviteter i hovedstaden. Etter lunsj er det tid for å borde katamaran Hafsulan i Reykjavik og en imponerende naturopplevelse venter. Det er få steder hvor dyrelivet er mer tilgjengelig enn på Island og langs hele Islands sørvestkyst lever det mange forskjellige arter av både delfiner og hvaler. Utfluktens mål er å komme nært innpå delfiner, vågehval, knølhval og til og med spekkhoggere. Dersom forholdene ligger til rette, er det også mulig å møte verdens største dyr, blåhvalen. 
På kveldstid har Reykjavik mye å by på og dersom dere liker å danse blir det ikke skuffet. Reykjavik har et bredt utvalg av barer og nattklubber hvor dansen fortsette inn i de små timer. 

Day Dag 4

Sørkystens vakre natur

reynisfjara, strand, lava, sydkusten, island

Turen tar deg til naturlige perler og områder med stor betydelse for Islands historie. I lavlandet på Sør-Island finner dere frodige jordbruksområder, høye fossefall, strender som åler seg langs kysten, isbreer og hyggelige små landsbyer. I dag får dere muligheten til å bli kjent med mange av landets imponerende naturfenomener på en dag. Fra Reykjavik kjører vi sørover mot Hvolsvöllur og deretter videre til Seljalandsfoss, hvor du kan ta deg inn bak selve fossefallet. Turen fortsetter videre til Skógafoss som er en størrelse større. Her er det også mulig å komme tett på vannmassene som om sommeren ligger omgitt av et frodig og grønt landskap. Dersom veiforholdene tillater det, passerer vi isbreen Sólheimajökull på veien og får på nært hold oppleve dens overveldende størrelse. 
Utflukten fortsetter deretter til landsbyen Vík på sørkysten hvor vi tar dagens lunsjpause. Vík omgis av mektige svarte strender av vulkansk sand og et rikt fugleliv langs kystens klipper og underlige lavaformasjoner. Dette blir en variert og opplevelsesrik dag fylt av Islands kontraster. Etterpå fortsetter du tilbake til Reykjavík som du kommer klokka 18. Kveld til egen disposisjon.

Day Dag 5

EGNE OPPDAGELSER I REYKJAVÍK & SKY LAGOON

blå lagunen, island

Kickstart dagen med en næringsrik frokost før dere setter kursen mot Sky Lagoon. Dette spektakulære geotermiske spaet, kun en kort reise fra Reykjavík, tilbyr en unik opplevelse som skiller seg fra andre geotermiske bad på Island. Med sitt imponerende 75 meter lange infinitybasseng, omkranset av dramatiske klipper og med direkte tilgang til Atlanterhavet, fremstår Sky Lagoon som en fredfull oase. Opplevelsen er komplett med et syvtrinns velværeritual. Forestill dere å flyte i det 38°C varme, mineralrike vannet, omfavnet av en beroligende atmosfære med storslagen utsikt over havet.

Etter tiden ved Sky Lagoon, går turen tilbake til Reykjavik hvor dere kan utforske byen på egen hånd. Reykjavik er rik på kulturelle attraksjoner, alt fra fascinerende museer til unike designbutikker og sjarmerende restauranter.

Day Dag 6

Egne aktiviteter og utflukter eller Hjemreise

reykjavik, harpa, island

På egen hånd og i ditt eget tempo kan du spasere rundt i byen. Hovedstaden er full av interessante museer, designerbutikker og restauranter. Gå en tur gjennom Reykjavik å føl byens puls. Samle gjerne ukens inntrykk over en kopp kaffe på en av byens kafeer. Island er en øy med en lang historie og mye å oppdage. 
For de av dere som ønsker å bli med på flere av våre spektakulære aktiviteter så har vi mye å velge mellom. Noen forslag er ridning, bytur eller turer med superjeep, osv. 

Day Dag 7

Egne aktiviteter og utflukter eller Hjemreise (6n)

reykjavik, iceland
Day Dag 8

Hjemreise (7n)

 

Frokost på hotellet. I forbindelse med flyets avgangstid, hentes dere ved hotellet av en transferbuss som tar dere til Keflavik flyplass.

Tilvalg

Her finner du tilvalgene du kan gjøre for denne reisen. Vi har håndplukket dem for deg, så du kan være sikker på at reisen passer perfekt for deg og reisefølget ditt. Du finner alt fra fartsfylte eventyr til roligere utflukter. Se nærmere på det du er interessert i, og legg det til som tilvalg når du bestiller reisen. 

<% totalFilter %> filter applicerade

Vi hjelper deg med reisen din

Staff

Sara Kristinsson

[email protected]