Island

Ridning på Islandshester

OPPLEV ISLAND SLIK DET ER MENT Å SKULLE OPPLEVES

Den sterke, stabile islandshesten er en sentral del av livet på Island og en selvskreven aktivitet å få med i planleggingen for den som skal være her lenger enn bare noen dager. Du kan ri året rundt, og det er få måter å oppleve den islandske naturen på enn med det naturligste fremkomstmiddelet av alle, islandshesten. Hesten bærer deg opp fjell, gjennom snø og over elver, og på veien stopper dere kanskje for en dukkert i en varm kilde.

Noen av de beste regionene å ri i er søndre Snæfellsnes, Skagafjördur (den islandske kommunen der det bor flere islandshester enn mennesker!) og Hella (på slettene i Heklas skygge ligger det flere gårder som byr på lange og korte turer).

Det finnes et bredt utvalg av turer. Velg mellom å være ute i alt fra 90 minutter til hele ti dager. De lengre turene tar deg dypere inn i den islandske villmarken og lar deg oppleve landet på samme måte som islendingene selv har gjort i hundrevis av år. På de lange turene følger det med en hesteflokk, slik at deltakerne kan bytte, og hestene kan bytte på å hvile.

Et annet aspekt er vanskelighetsgraden. Noen ritt er roligere og passer den som ikke har så mye erfaring med å ri, andre er tøffere og krever mer erfaring. Takket være islandshestenes unike gangart, tølt, som er myk og smidig, blir selv lange turer til behagelige ritt.

Generell informasjon om rideturer
Informasjon om vanskelighetsgrader på rideturene, hva du må pakke og mye annen nødvendig informasjon finner du her: Mer informasjon

Ri på Island, du også

Nedenfor kan du se nærmere på og bestille noen av våre håndplukkede utflukter eller pakketurer som gir deg muligheten til å ri på Island. Hvis du ønsker å finne et sted å ri på egen hånd, er det enkelt. Gårder overalt på Island tilbyr aktiviteten, så det er ikke noe problem å få muligheten til å ri.

Lengre ridreiser

Ridning, Island, Islandshäst, Häst
4.7

Southern Comfort

Rideferie

Du rir spennende dagsturer i området rundt Eldhestar gård og oppdager fantastiske kontraster i den islandske naturen – fra brevannet i den strie elven Ölfusá, over vidstrakte sletter og fjell til de varme, geotermiske bekkene i Reykjadalur. Turene går på naturskjønne veier i variert terreng, og du bor komfortabelt på Hótel Eldhestar eller på et hotell i nærheten. På slutten av hver dag kan du nyte en dukkert i det varme villmarksbadet, en god middag og en komfortabel overnatting. Dagsturene kombineres på forskjellige måter ut fra rådende værforhold og gruppens rideferdigheter. Mer detaljert informasjon om reisen finner du under dagsbeskrivelsen lenger ned på siden. Dag 1: Ankomst til Keflavík - transfer til Reykjavík - Hveragerdi Dag 2: Ridetur Ölfusá och varma bad. Dag 3: Ridetur til Reykjadalur og varme kilder. Dag 4: Ridetur langs Ingólfsleden. Dag 5: Hjemreise (4N) eller strandritt (5N). Dag 6: Hjemreise (5N). Avgångar 2020: Mai - september; daglig.  Direktfly: Oslo (alle dager) og fra Bergen på utvalgte dager og perioder. Korresponderende fly kan bestilles fra andre steder i Norge. Generell informasjon om rideturer Informasjon om vanskelighetsgrader på rideturene, hva du må pakke og mye annen nødvendig informasjon finner du her: Mer informasjon   Klimakompensasjon Når du reiser med oss, klimakompenserer du automatisk for flyreisene. Vi har nemlig inkludert klimakvoter i alle våre reiser. Les mer her

4-5
Netter
fra 11.300,-

 

Dagsturer

<% totalFilter %> filter applicerade