Island

Ridning på Islandshester

OPPLEV ISLAND SLIK DET ER MENT Å SKULLE OPPLEVES

Den sterke, stabile islandshesten er en sentral del av livet på Island og en selvskreven aktivitet å få med i planleggingen for den som skal være her lenger enn bare noen dager. Du kan ri året rundt, og det er få måter å oppleve den islandske naturen på enn med det naturligste fremkomstmiddelet av alle, islandshesten. Hesten bærer deg opp fjell, gjennom snø og over elver, og på veien stopper dere kanskje for en dukkert i en varm kilde.

Noen av de beste regionene å ri i er søndre Snæfellsnes, Skagafjördur (den islandske kommunen der det bor flere islandshester enn mennesker!) og Hella (på slettene i Heklas skygge ligger det flere gårder som byr på lange og korte turer).

Det finnes et bredt utvalg av turer. Velg mellom å være ute i alt fra 90 minutter til hele ti dager. De lengre turene tar deg dypere inn i den islandske villmarken og lar deg oppleve landet på samme måte som islendingene selv har gjort i hundrevis av år. På de lange turene følger det med en hesteflokk, slik at deltakerne kan bytte, og hestene kan bytte på å hvile.

Et annet aspekt er vanskelighetsgraden. Noen ritt er roligere og passer den som ikke har så mye erfaring med å ri, andre er tøffere og krever mer erfaring. Takket være islandshestenes unike gangart, tølt, som er myk og smidig, blir selv lange turer til behagelige ritt.

Generell informasjon om rideturer
Informasjon om vanskelighetsgrader på rideturene, hva du må pakke og mye annen nødvendig informasjon finner du her: Mer informasjon

Ri på Island, du også

Nedenfor kan du se nærmere på og bestille noen av våre håndplukkede utflukter eller pakketurer som gir deg muligheten til å ri på Island. Hvis du ønsker å finne et sted å ri på egen hånd, er det enkelt. Gårder overalt på Island tilbyr aktiviteten, så det er ikke noe problem å få muligheten til å ri.

Lengre ridreiser

 

Dagsturer

<% totalFilter %> filter applicerade