Ridning, Island, Islandshäst, Häst
Ridning, Lava, Islandshäst
Ridning, Islandshäst
Ridning, Skog, Islandshäst
Strand, Ridning, Islandshäst
Varm källa, Ridning, Island
Hästar, Flock

Southern Comfort

4-5 Netter fra 16 550,-

Mai - September
4-5 Netter
fra 16 550,-

mai - jul   fra 16 550,-

aug - sep   fra 18 100,-

Søk reise

Du rir spennende dagsturer i området rundt Eldhestar gård og oppdager fantastiske kontraster i den islandske naturen – fra brevannet i den strie elven Ölfusá, over vidstrakte sletter og fjell til de varme, geotermiske bekkene i Reykjadalur. Turene går på naturskjønne veier i variert terreng, og du bor komfortabelt på Hótel Eldhestar eller på et hotell i nærheten. På slutten av hver dag kan du nyte en dukkert i det varme villmarksbadet, en god middag og en komfortabel overnatting. Dagsturene kombineres på forskjellige måter ut fra rådende værforhold og gruppens rideferdigheter.

Avgångar 2024: Mai - september; søndager - onsdager.

Direktefly: Oslo (alle dager) og fra Bergen på utvalgte dager og perioder. Korresponderende fly kan bestilles fra andre steder i Norge.


Generell informasjon om rideturer
Informasjon om vanskelighetsgrader på rideturene, hva du må pakke og mye annen nødvendig informasjon finner du her: Mer informasjon

 

Inkludert og tilvalg

Inkludert i pakken:

Fly t/r Island inkl. skatter og bagasje.
Overnatting 3/4 netter på Hotell Eldhestar, 1 natt på hotell i Reykjavik.
Ridning 3/4 dager. Dagsetapper på 20 - 35 km (4 - 7 timers ridning).
Under rideturen inngår helpensjon (frokost, lunsj og middag), middag siste kvelden inngår ikke.
Transport til og fra Reykjavik, i forbindelse med rideturen.
Turene guides på engelsk/skandinavisk.
Personlig service fra vårt kunnskapsrike personale.
Reisen beskyttes av den statlige reisegarantien.

Tilvalg:

Transfer til/fra flyplassen til Reykjavik.
Avbestillingsforsikring.

Om våre priser:

Prisene våre gjelder per person, og går ut ifra overnatting som en del av et dobbeltrom. Vår pakkepriser settes alltid sammen av de beste tilgjengelige prisene på flybilletter (hvor det er oppgitt), hotell og aktiviteter.
Ettersom prisene varierer med sesong og i hvor stor grad våre tilbud er bestilt, kan det ofte være lønnsomt å sammenligne priser på forskjellige datoer.

høydepunkter:

Reykjadalur Ingólfsfjall Strandtur på naturskjønn svart strand
Loader

Anmeldelser

Overall opinion
<% Summary.Rating | roundRating %> <% Summary.RatingCount %> anmeldelser

Shows <% reviewsToDisplay.length %> of <% TotalNrReviews %> comments

<% review.Title %>

<% review.Body | truncate %>

<% review.ScoreList.Score[0].Rating %> out of <% review.ScoreList.Score[0].RatingMax %>

"<% review.Body %>"

Recommended by <% review.Signature %> anonymous Not recommended by <% review.Signature %> anonymous
Created <% review.Completed | toLocaleDate %>

Beskrivelse dag for dag

Day Dag 1

Ankomst til Keflavík - transfer til Reykjavík - Hveragerdi

Dag 1

Etter ankomsten til Keflavík flyplass tar du flybussen mot Reykjavík til BSÍ. Her venter en representant fra Eldhestar, og du blir transportert videre til Eldhestars gård Vellir, som ligger rett utenfor det lille samfunnet Hveragerði. Vi spiser velkomstmiddag sammen og går gjennom detaljene for de kommende dagene.

Day Dag 2

Ridetur Ölfusá og varme bad

Dag 2

Dagens ridetur viser hvordan det vakre landskapet åpner seg mellom fjellene og havet på det sørlige Island. Vi rir langs elven Ölfusá og ned til en øy i elvedeltaet. Etterpå vender vi opp mot fjellene og fortsetter langs Reykjafjall-fjellet, der både sauer og hester beiter om sommeren. Før middagen er det mulighet for å myke opp musklene i villmarksbadet på Hotel Eldhestar eller i det store, varme villmarksbadet i det berømte Hveragerði.

Day Dag 3

Ridetur til Reykjadalur og varme kilder

Dag 3

Denne dagen byr på fantastiske utsikter som viser den islandske naturens mange former. Vi rir gjennom lavafelt mot de grønne bakkene i dalen Reykjadalur. I dalen Reykjadalur får vi se varme kilder og ta et avslappende bad i en varm bekk. På vei tilbake til gården Vellir kan du nyte en fantastisk utsikt over fossen Djúpagilsfoss, og senere hele veien ned til kysten, der vi vil kunne se Västmannaøyene på en klar dag. Dette er en unik mulighet til å oppleve den islandske naturen i all sin mangfoldighet.

Day Dag 4

Ridetur langs Ingólfsleden

Dag 4

Du rir på flotte tølt-veier og på en naturskjønn sti i fotsporene til den første nybyggeren, Ingólfur Arnarsson, langs fjellet Ingólfsfjall, som er oppkalt etter ham. På veien vil du se en kopi av et viking-langhus. Når du er ferdig med ridningen for dagen, kan du varme deg med en kopp kaffe eller te og nyte et stykke hjemmelaget kake. Kvelden til egen rådighet.

Hvis du har valgt 4-nettersreisen, får du transport til hotellet i Reykjavik om kvelden. 

Day Dag 5

Hjemreise (4n) eller ridetur på strand (5n)

For fire-nettersreisen:  

Frokost på hotellet. Hvis du valgte å kjøpe flybussoverføring, hentes du på hotellet av en overføringsbuss som kjører deg til flyplassen. Eller du kan kjøpe flybussoverføring på stedet.   

For fem-nettersreisen:

I dag begynner vi med en ridetur på stranden ved det lille fiskeværet Þorlákshöfn. Vi følger stranden til der elven Ölfusá møter havet. Deretter fortsetter vi rideturen på de myke elvebankene tilbake til Vellir (turen kan også starte på Eldhestar gård og ende ved Þorlákshöfn, avhengig av tidevannet). Om kvelden får du transport til hotellet ditt i Reykjavik.

Day Dag 6

Hjemreise (5n)

Frokost på hotellet. Hvis du har valgt å kjøpe transfer, hentes du på hotellet av en transferbuss, som kjører deg til flyplassen. Ellers kan du kjøpe flyplasstransfer på stedet.

VI HJELPER DEG MED REISEN DIN

Staff

Sara Kristinsson

[email protected]