gullfoss, iceland

Sightseeing

OPPLEV ISLAND PÅ EN LITT MER KOMFORTABEL MÅTE

For den som er sugen på eventyr, er det selvfølgelig forlokkende å begi seg ut i villmarken til fots eller til hest, å sove i telt og ta dagen som den kommer. Hvis du vil oppleve Islands underverk på en litt mer komfortabel måte, finnes det en overflod av sightseeingturer å velge mellom, med eller uten en kunnskapsrik lokalguide.

Selvfølgelig er ikke bussturer det eneste Island har å by på når det gjelder sightseeing. Noen turer foregår på snøscooter, i superjeep, firhjuling eller helikopter. Mange av disse turene dreier seg ikke bare om sightseeing heller; du finner også utflukter hvor det inngår dager fylt med rafting, ridning eller brevandring.

Før du drar, anbefaler vi at du bestemmer hvor du vil ha base på reisen. Reykjavík med sitt byliv er for mange førstevalget, og bare i nærheten av hovedstaden er det massevis av utflukter å være med på. Ute på landet er det også mange litt mindre arrangører, ofte lokale mennesker som er vokst opp med naturen rundt seg. Derfor finnes det ikke et spørsmål de ikke kan svare på; de hjelper deg med å oppleve Island på en virkelig ekte måte.

Opplev sightseeing, du også

Nedenfor kan du se nærmere på og bestille noen av våre håndplukkede utflukter.

<% totalFilter %> filter applicerade