forsränning, gullfoss, island

Rafting

GI DEG I KAST MED ISLANDS VILLE BREVANN

Hvis du vil ha adrenalin og eventyr og samtidig oppleve Islands natur på mildt sagt nært hold, er rafting et godt alternativ. På Island er det en rekke valgmuligheter, og du vil finne både familievennlige og utfordrende stryk.

Ved Reykjavík renner breelven Hvítá ned fra den turkisblå bresjøen Hvítárvatn. For den som vil starte fra hovedstaden, er denne elven perfekt for rafting både på grunn av den nære beliggenheten og det vakre landskapet..

De fleste som rafter i Hvítá, starter i Reykholt, som ligger knapt 11 mils kjøring nord for Reykjavík, et stykke inn fra østkysten. Dette er kanskje det mest populære stedet på det sørlige Island å rafte på. Mange stopper her på vei hjem fra en tur rundt Den gylne sirkelen. Et annet alternativ hvis du vil hit, er å bestille henting i Reykjavík. Selskapene som tilbyr rafting i Reykholt, har dessuten turer der du kan kombinere raftingen med for eksempel hesteridning og firhjulingsturer. Så hvis du drar til Reykholt, gjør det til en skikkelig fullpakket aktivitetsdag!

På det nordlige Island finner du den beste raftingen i området rundt Varmahlíð. Raftingsesongen er fra mai til september. Vanskelighetsgraden varierer avhengig av hvilken rute du velger. Hvis du vil ha det rolig og familievennlig, kan du ta den vestre breelven, Vestari-Jökulsá. Hvis du ser etter utfordring og mer adrenalin, kan du ta den østre breelven, Austari-Jökulsá.

PRØV RAFTING PÅ ISLAND, DU OGSÅ

Nedenfor kan du se nærmere på og bestille noen av våre håndplukkede utflukter med rafting på Island. Velg om du vil ha en lengre raftingtur eller en kortere raftingtur i kombinasjon med andre aktiviteter. Ikke glem å ta med tørre klær når du skal gi deg i kast med Islands ville stryk!

<% totalFilter %> filter applicerade