spa, weekend, island, reykjavik
reykjavik, island
restaurang, reykjavik, island
laugar-spa-island
blå lagunen, island
reykjavik, island

Spaweekend i Reykjavik

3-4 Netter fra 8 210,-

Året rundt
3-4 Netter
fra 8 210,-

01. okt - 31. mar  fra 8 210,-

01. apr - 14. mai  fra 8 770,-

15. mai -  31. aug  fra 9 510,-

01. sep - 30. sep   fra 9 650,-

Søk reise

Det er vanskelig å tenke seg et bedre sted for avkobling enn Reykjavik, med flere spa, deilig atmosfære og varme bad under åpen himmel. Denne reisen har et program spesielt egnet for rekreasjon, med besøk og behandling på Laugar Spa, Nordens største spa. Du får også bade i Den blå lagune hvor vannet har en unik sammensetning av mineraler og alger med en velgjørende effekt på huden - men et besøk her er minst like velgjørende for sjelen.

Avganger 2023: Året rundt; daglig. 

Direktefly: Oslo (alle dager) og fra Bergen på utvalgte dager og perioder. Korresponderende fly kan bestilles fra andre steder i Norge.

 

høydepunkter:

Bad i Den blå lagune
Valgfri behandling på Laugar Spa
Middag på Sjavargrillid

Inkludert og tilvalg

Inkludert i pakken:

Fly tur/retur Island inkl. skatter og bagasje.
3 eller 4 netter på hotell i Reykjavik.
Frokost er inkludert hvor det er spesifisert.
Transfer Keflavik flyplass - hotell i Reykjavik.
Middag (2 retter) på Restaurant Sjávargrillid i sentrale Reykjavik.
Entré til Laugar Spa inklusive valgfri behandling - velg blant 10 forskjellige behandlinger.
Utflukt til Den blå lagune med bad (comfort inntrede. inkl. håndkle).
En gratis drink under bad.
Flybusstransfer fra hotellet til flyplassen ved hjemreise.
Personlig service fra vårt kunnskapsrike personale.
Reisen beskyttes av den statlige reisegarantien.

Tilvalg:

Utflukter dag 4 (4 netters pakke) - Velg mellom rideturer, hvalsafari, bussutflukt til Den gylne sirkelen og fotturer.
Avbestillingsforsikring.
Klimakompensasjon for flyreise.

Om våre priser:

Prisene våre gjelder per person, og går ut ifra overnatting som en del av et dobbeltrom. Vår pakkepriser settes alltid sammen av de beste tilgjengelige prisene på flybilletter (hvor det er oppgitt), hotell og aktiviteter.
Ettersom prisene varierer med sesong og i hvor stor grad våre tilbud er bestilt, kan det ofte være lønnsomt å sammenligne priser på forskjellige datoer.

Beskrivelse dag for dag

Day
Dag 1

Middag på Restaurant Sjavargrillid i Reykjavik

reykjavik, island

Utreise fra Oslo med ankomst til Island på ettermiddagen. 
Bruk noen timer på å bli kjent med byen eller hotellet før det er tid for middag på Restaurant Sjavargrillid. Restauranten er sjarmerende og maten holder en høy standard

Sjavargrillid gir deg en tradisjonell Islandsk matopplevelse, enten du foretrekker sjømat,kjøtt eller vegetariske retter. Under sommermånedene tilbys også en hyggelig uteservering.

Day
Dag 2

Oppdag Reykjavik og nyt Spabehandling på Laugar Spa

laugar, spa, island

På formiddagen har dere mulighet til å bli kjent med Reykjavik som passer utmerket for en hyggelig spasertur, besøk på et museum eller shopping. På ettermiddagen besøker dere Laugar Spa som ligger i hjertet av Reykjavíkiog er Nordens største spa. Her finnes skjønnhets- og massasjesalong, treningssenter, utendørs bassenger, innendørs basseng og en eksklusivt spa. 

På Laugar Spa får dere velge mellom 12 forskjellige behandlinger som er 60-90 minutter lange. Velg mellom soneterapi, forskjellige massasjebehandlinger eller ansiktsbehandling. Kvelden er fri til egne aktiviteter.

Day
Dag 3

Utflukt til Den blå lagune

blå lagunen, island

Dagens høydepunkt er en utflukt til Den blå lagune. Den blå lagune er et utendørsbad som får vannet sitt direkte fra geotermiske kilder som er opp mot 2000 meter dype, og vannet holder en varm og innbydende temperatur på 36–39°C hele året. Det finnes også en innendørs lagune og en geotermisk badstue på området og det er mulig å bestille en kortere massasjebehandling.

Etter badet kan dere enten spise middag på restaurant LAVA ved Den blå lagune eller kjøre videre til hotellet i Reykjavik. I Reykjavik sentrum finnes det et bredt utvalg av restauranter med retter av ypperste klasse.

Day
Dag 4

Reykjavik på egen hånd (4 netter)

reykjavik, island

Dere som blir i Reykjavik i fire netter kan bruke tiden i Reykjavik på egen hånd eller til å oppdage litt mer av Island på en valgt utflukt. Velg mellom forskjellige rideturer, hiking, hvalsafari eller hvorfor ikke en utflukt til Den gylne sirkelen, som tar deg med til mange av Islands mest kjente naturfenomener.

 

På egen hånd, i eget tempo, kan dere rusle rundt i byen. Vi foreslår at dere starter med et besøk i Hallgrimskirken, hvor dere kan gå opp i kirketårnet for å se Reykjavik fra ”oven” (mot et lite vedlegg). For de kulturinteresserte finnes det mange museum. I Reykjavik finnes det også mange små designbutikker og klesforretninger med flotte ullprodukter.

Day
Siste dag

Hjemreise

I forbindelse med flyets avgang blir dere plukket opp på hotellet deres av en minibuss som tar dere til flyplassen.

Vurderinger om reisen

lavagrottor, island
Hele turen var fantastisk og Island er spennende. Jeg reiser svært gjerne tilbake, dager var alt for kort tid og det er mye som gjestår som jeg vil oppleve.
Sevice på hotell var meget bra. Spa, massasje og alt var bare supert.
Takk for e fin reise og en flott opplevelse.
Hilde

Tilvalg

Her finner du tilvalgene du kan gjøre for denne reisen. Vi har håndplukket dem for deg, så du kan være sikker på at reisen passer perfekt for deg og reisefølget ditt. Du finner alt fra fartsfylte eventyr til roligere utflukter. Se nærmere på det du er interessert i, og legg det til som tilvalg når du bestiller reisen. 

<% totalFilter %> filter applicerade

VI HJELPER DEG MED REISEN DIN