island, skogafoss, familj, familjeresa
reykjavik, island
gejser, island
thingvellir, island
gullfoss, island
austurvollur, sommar, island
reykjavik, familj, island
reykjavik, sommar, island
reykjavik, harpa, hallgrimskirkja, island

Familiereise til Island

3-5 Netter fra 13 300,-

Året rundt
3-5 Netter
fra 13 300,-

jan - mar   

apr - jun   fra 16 250,-

jul - sep   fra 17 800,-

okt - des   fra 13 300,-

Søk reise

En klassisk familiereise med egne turer og arrangementer. Fordelen med et eget arrangement er at dere får kvalitetstid med familie og venner, og at dere selv kan bruke tid til severdigheter etter eget ønske. Opplegget i denne reisen tar dere med til noen av de største og mest kjente klassiske severdighetene på Island. På dag nr. 2 møter dere landets naturfenomener ved blant annet de varme kildene ved Geysir og den mektige fossen Gullfoss.

Avganger 2024: året rundt; daglig. 

Direktefly: Oslo (alle dager) og fra Bergen på utvalgte dager og perioder. Korresponderende fly kan bestilles fra andre steder i Norge.


 

Inkludert og tilvalg

Inkludert i pakken:

Fly t/r Island inkl. skatter og bagasje.
3, 4 eller 5 netter på hotell i Reykjavik.
Frokost er inkludert dersom det er spesifisert.
Privat transfer Keflavik flyplass – hotell i Reykjavik (1 timer).
Privat utflukt til Den gylne sirkel (8 timer, guide).
Privat transfer fra hotellet til flyplassen ved hjemreise. (1 time)
Personlig service fra vårt kunnskapsrike personale.
Reisen beskyttes av den statlige reisegarantien.

Tilvalg:

Ekstra utflukter under dag 3, 4 eller 5.
Avbestillingsforsikring.

Større reisefølge:

Dersom det er flere enn åtte personer i reisefølget, kan dere kontakte oss på 22 41 69 10, slik at vi kan hjelpe dere med reiseopplegget.

Om våre priser:

Prisene våre gjelder per person, og går ut ifra overnatting som en del av et familierom för 2 voksne och 2 barn. Vår pakkepriser settes alltid sammen av de beste tilgjengelige prisene på flybilletter (hvor det er oppgitt) , hotell og aktiviteter.
Ettersom prisene varierer med sesong og i hvor stor grad våre tilbud er bestilt, kan det ofte være lønnsomt å sammenligne priser på forskjellige datoer.

høydepunkter:

Den Gylne Sirkelen

DEL EVENTYRET DITT MED OSS!

Del dine opplevelser av reisen til Island med oss!
@vulkantravelgroup | #vulkantravelgroup

 

Beskrivelse dag for dag

Day Dag 1

Velkommen til Island!

reykjavik, sommar, island

Ankomst til Island om for- eller ettermiddagen. Ved ankomsten til Keflavik flyplass møter dere sjåføren vår, og dere ønskes velkommen til Island. Bussen deres kjører dere til hotellet i Reykjavik.

Day Dag 2

Geysirer, glitrende fossefall og Thingvellir!

gejser, island

Frokost på hotellet. Henting på hotellet fra kl. 9.00 for en tur til Den gylne sirkel. Reisen går fra Reykjavik over høylandet Hellisheiði mot byen Hveragerði som er første stopp. Byen er kjent for sine mange drivhus, som varmes opp med jordvarme.

Neste stopp er det geotermiske Geysir-området med sine varme kilder og Islands mest aktive geysir Strokkur. Geysiren har regelmessige utbrudd hvert femte minutt, og dere får flere muligheter til å se de majestetiske kaskadene av vann bli slynget til værs. Dere kan rusle rundt blant boblende leirpytter og dampende underjordiske kilder – og kjenne jordens indre krefter rett under føttene.

Like i nærheten av Geysir finner dere mektige Gullfoss, som av mange regnes som Islands aller vakreste fossefall. Fossen faller i to etapper, og man kan komme tett innpå de mektige vannmassene som kaster seg utfor stupet og ned i ravinen.

Neste stopp på reisen er den vakre nasjonalparken Thingvellir. Her ble verdens eldste nasjonalforsamling, Alltinget, samlet allerede på 900-tallet. Island ligger midt over sprekken mellom den europeiske og den amerikanske kontinentalplaten, og i Thingvellir er forskyvningen som oppstår når de to kontinentene glir sakte fra hverandre, svært tydelig. Etterpå går turen tilbake til Reykjavik. Kvelden er til fri disposisjon.

Day Dag 3-5

Egne aktiviteter og utflukter

austurvollur, sommar, island

Avhengig av hvor lenge dere blir, vil dere ha minst én dag fri til egne oppdagelser og utflukter. Dere kan også velge å legge til noen av våre utvalgte aktiviteter og utflukter i løpet av disse dagene. Nedenfor har vi listet opp aktiviteter vi anbefaler etter hvilke perioder og dager aktivitetene kan gjennomføres.

Day Siste dagen

Hjemreise

Frokost på hotellet. Dere blir hentet på hotellet og kjørt til flyplassen av deres buss, som korresponderer med flyavgangen.

Tilvalg

Her finner du tilvalgene du kan gjøre for denne reisen. Vi har håndplukket dem for deg, så du kan være sikker på at reisen passer perfekt for deg og reisefølget ditt. Du finner alt fra fartsfylte eventyr til roligere utflukter. Se nærmere på det du er interessert i, og legg det til som tilvalg når du bestiller reisen. 

<% totalFilter %> filter applicerade

VI HJELPER DEG MED REISEN DIN

Staff

Sara Kristinsson

[email protected]