minniborgir, timmerstuga, island, sydkusten
vik, sydkusten, island
seljalandsfoss, vattenfall, sydkusten, island
dyraholaey, sydkusten, island
dyraholaey, lunnefågel, sydkusten, island
thingvellir, island
gullfoss, island
gejser, island
reykjavik, island

Sørvest Island med tømmerhytte

4-5 Netter fra 7 550,-


Året rundt
4-5 Netter
fra 7 550,-

jan - mar  fra 8 200,-

apr - jun   fra 7 550,-

jul - sep   fra 8 350,-

okt - des   fra 8 500,-

Søk reise

Dette er reisen for deg som ønsker å oppdage det magiske ved det sørlige Island og bo nærmere den mektige naturen. Med leiebil og overnatting i en tømmerhytte med badestamp vil du få både eventyr og avslapning. Hytta ligger perfekt til for å oppdage mange av de beste severdighetene i denne delen av Island, som Den gylne sirkelen med attraksjonene Þingvellir, Geysir og Gullfoss. Reisen avsluttes med et besøk i Reykjavík, der du selv velger om du vil bo en eller to netter.

Avganger 2024: Året rundt, daglig.

Direktefly fra Oslo (alle dager) og fra Bergen på utvalgte dager. Korresponderende fly kan bestilles fra andre steder i Norge. 


 

Inkludert og tilvalg

Inkludert i pakken:

Fly t/r Island inkl. skatter og bagasje.
Leiebil 4–5 døgn inkl. ubegrenset kilometerstand og reduksjon av egenandel.
3 netter i tømmerhytte.
Håndklær, sengetøy og rengjøring ved avreise.
1–2 netter i selvvalgt hotell i Reykjavík.
Personlig service fra vårt kunnskapsrike personale.
Reiseforsikring gjennom den statlige reisegarantien.

Tilvalg:

Leiebil-pakken bygger på leiebil Hyundai i10 (5-dørs) eller tilvarende. Ved bestilling finns muligheter for oppgradering til andre biltyper mot ett tillegg.
Entré til den Blå Lagune (må bestilles i god tid).
Entré til Secret Lagoon.
Hvalsafari fra Reykjavik.
Avbestillingsforsikring.

Betales på stedet:

Bensinprisene på Island er omtrent som i Norge

Om våre priser:

Prisene våre gjelder per person, og går ut ifra overnatting som en del av et dobbeltrom. Vår pakkepriser settes alltid sammen av de beste tilgjengelige prisene på flybilletter (hvor det er oppgitt), hotell og leiebil.
Ettersom prisene varierer med sesong og i hvor stor grad våre tilbud er bestilt, kan det ofte være lønnsomt å sammenligne priser på forskjellige datoer.

høydepunkter:

Bada i Den blå lagune og Secret lagoon Vandre på den svarte lavastranden i Vík Opplev dramatiske fossefall og geysirer Oppdag severdighetene i Reykjavík

DEL EVENTYRET DITT MED OSS!

Del dine opplevelser av reisen til Island med oss!
@vulkantravelgroup | #vulkantravelgroup

 

Beskrivelse dag for dag

Day Dag 1

VELKOMIN TIL ÍSLANDS!

Dag 1

Når dere lander på Keflavík flyplass, står leiebilen klar og venter på dere. Samlebagasjen deres, finn utleieren, få nøklene til bilen og legg ut på eventyr i det islandske månelandskapet.

På vei mot den tømrede hytten deres på sørvestkysten av Island, foreslår vi et første stopp ved det nye og spektakulære Sky Lagoon, et geotermisk spa med en 75 meter lang infinitypool som ser ut til å smelte sammen med Atlanterhavet.Der kan dere prøve den unike 7-trinns ritualen med geotermisk bading, dykk i kaldt vann, dampbad, badstue og hudskrubbing. Inngang til Sky Lagoon er ikke inkludert i pakken, men kan enkelt legges til ved bestilling.

Etter et herlig besøk ved Sky Lagoon fortsetter reisen mot den koselige tømmerhytten deres, som har sitt eget badekar utendørs for ekstra avslapning hvis dere ønsker å fortsette badingen under den åpne himmelen. Turen til hytten, som ligger på sørvestkysten av Island, er enkel og direkte (ca. 123 km fra flyplassen via Sky Lagoon). Underveis vil dere bli belønnet med en fantastisk utsikt over Islands unike landskap.

Når dere ankommer, får dere nøkkelen til hytten og kan umiddelbart starte opp badekaret. Snart kan dere senke dere ned i et varmt og avslappende bad, omgitt av den stille og vakre islandske naturen. Dette øyeblikket gir en perfekt mulighet for å komme seg og reflektere over dagens opplevelser i ro og fred, samtidig som dere kan nyte den vakre naturen rundt dere.

Day Dag 2

Utforske Islands sørkyst

Dag 2

I dag våkner du på et spektakulært sted. Herfra har du et godt utgangspunkt for å kjøre med leiebil til hele Islands sørlige kyst, der perlene ligger på rekke og rad. Hvorfor ikke ta en tur til småbyen Vík, som ligger omtrent 150 kilometer østover langs sørkysten? 

Vík er Islands sørligste by med vakre omgivelser og en berømt svart lavasandstrand, men det er kanskje først og fremst stoppene på veien som gjør turen til en av de flotteste på Island. Hvis du velger å dra til Vík, anbefaler vi at du stopper ved de vakre fossene Seljalandsfoss og Skógafoss, som ligger henholdsvis ca. 90 og 120 km fra hytta der du bor. På veien kommer du også til å passere vulkanen Eyjafjallajökull og isbreen Solheimajökull, der du kan gå tur med en guide på isbretungen som strekker seg ned mot kystlinjen. Under bilturen vil du kunne se de svarte lavasandstrendene og det stormfulle havet til høyre, mens til venstre kan du titte opp på de dramatiske fjellene. 

Rett før Vík ligger fuglefjellene ved Dyrhólaey. Når du har parkert bilen, går du ut til en storslagen utsikt over klippeformasjonene, den svarte stranden og havet. Klippene her er kjent for sitt rike fugleliv, der de fleste kommer for å se lundefuglene som hekker fra mai til august. Hvis du velger å gå på stranden, må vi advare mot å gå for nær vannet. Store bølger sveiper innover med jevne mellomrom og suger med seg den som står for nær. 

Om kvelden kjører du tilbake til hytta, der du overnatter.

Day Dag 3

Den Gylne Sirkelen

Dag 3

Enda en dag til for å utforske Islands sørkyst! Hva sier du til å ta en tur rundt den berømte Gylne sirkelen? Sirkelen består av de tre stoppene Þingvellir nasjonalpark, Geysir og Gullfoss. 

Þingvellir nasjonalpark er et område av historisk betydning. Dette er nemlig stedet der islendingene opprettet verdens første demokratiske parlament, Alltinget, allerede i år 900. Stedet er også geologisk interessant, da det er nettopp her den nordamerikanske kontinentalplaten møter den eurasiske, noe som resulterer i en seks kilometer bred dal som begynner og slutter med bratte stup. Geysir er et verdensberømt geotermisk område der hovedattraksjonen heter Strokkur, en geysir med regelmessige utbrudd (5–10 minutters mellomrom). Når Strokkur eksploderer, skyter den opp i en 20 meter høy vannkaskade i luften. Gullfoss er et majestetisk fossefall som regnes som et av Islands aller vakreste. Fossen starter der elven Hvítá styrter ned i en ca. 32 m dyp kløft. Vannet faller i etapper, og det er mulig å komme tett innpå de veldige vannmassene som kaster seg utfor stupet og ned i ravinen. 

Denne dagen har du også mulighet til å velge å besøke Secret Lagoon. Lagunen er en varm kilde ca. åtte mil øst for Reykjavík, der du også kan dusje og kjøpe noe lett å spise eller drikke i baren. Også denne kvelden kjører du tilbake til hytta for å overnatte.

Day Dag 4

Fra sørkysten til Reykjavik

Dag 4

I dag har du siste sjanse til å oppdage det du har gått glipp av på sørkysten før ferden går til Reykjavík. Velg mellom å dra inn på for- eller ettermiddagen. 

Reykjavík er en liten fargeeksplosjon ved Atlanterhavet. Her finner du mange gode restauranter, spennende museer, shopping, spa-opplevelser og et pulserende uteliv. Du vil ikke ha noe problem med å underholde deg selv på egen hånd. Hvis du vil, kan du også dra på en utflukt som starter fra byen. I denne pakken kan du velge å legge til en hvalsafari denne dagen, som starter fra havnen i Reykjavík. Du drar da ut med båt og får lære mer om og se havets mektige giganter. 

Du overnatter på hotell i Reykjavík, som du selv velger når du bestiller reisen.

Day Dag 5

På oppendagelsesferd i byen eller hjemreise (4n)

Dag 5

For deg som har valgt en reise på fire netter, er dette dagen for hjemreise. Flyet går om morgenen eller om ettermiddagen, og før det må leiebilen leveres tilbake på Keflavík flyplass. Bilturen fra Reykjavík til flyplassen tar ca. 45 minutter. Pass på å være ute i god tid! 

For deg som har valgt å bli i fem netter, venter det deg enda dag i Reykjavík med nye opplevelser. Natten tilbringer du igjen på hotellet i Reykjavík.

Day Dag 6

Hjemreise (5n)

I dag er det tid for hjemreise for deg som har valgt å bli i fem netter. Du reiser om morgenen eller om ettermiddagen. Kjør leiebilen ut til flyplassen (ca. 45 minutter) og lever den tilbake i god tid før flyet letter. 

Velkommen tilbake til Island neste gang!

Leiebiler

HL
Antall dører
Personer
Vesker
Girkasse
Hyundai i10
Hyundai i10
highland: Nei
5 doors
4 persons
1 luggage
Manuel transmission
Toyota Yaris Sedan
Toyota Yaris Sedan
highland: Nei
5 doors
4 persons
2 luggage
Automat/Manuell transmission
Skoda Octavia Sedan
Skoda Octavia Sedan
highland: Nei
5 doors
5 persons
3 luggage
Automat/Manuell transmission
Skoda Octavia Station Wagon
Skoda Octavia Station Wagon
highland: Nei
3 doors
2 persons
2 luggage
Manuel transmission
Dacia Duster 4WD
Dacia Duster 4WD
highland: Nei
5 doors
4 persons
4 luggage
Manuel transmission
Ford Galaxy
Ford Galaxy
highland: Nei
5 doors
7 persons
2 luggage
Manuel transmission
Toyota Land Cruiser GX 4WD
Toyota Land Cruiser GX 4WD
highland: Ja
5 doors
5 persons
5 luggage
Automat transmission

Overnatting i tømmerhytter

tommerhytte

I den første delen av denne reisen bor du i en tømmerhytte på et område som ligger en drøy times biltur øst for Reykjavík. Området ligger på en slette med vid utsikt og strategisk nærhet til mange av denne delen av Islands beste severdigheter.

Hyttene har eget kjøkken, møblert terrasse, stue med TV, geotermisk varme og eget bad med dusj. Noen av hyttene har også badestamper. Du kan spise både frokost, lunsj og middag på områdets restaurant. Området har også et servicehus, badestamper, et vaskerom og en lekeplass for barn. Du kan velge mellom tre ulike typer hytte. Hytter av samme type står samlet og deler noe felles utstyr.

Village 1:

 • Størrelse: 30 m2. 
 • Soverom: 1. 
 • Senger: 1 dobbeltseng + 1 køyeseng. 
 • Gjester: 3 voksne + 2 barn. 
 • Diverse: velutstyrt kjøkken med kaffemaskin. 
 • Felles utstyr: 3 badestamper, kullgrill, en liten samlingshytte med plass til 40 personer. 

Village 2:

 • Størrelse: 40 m2. 
 • Soverom: 2. 
 • Senger: 2 queen-size-senger + 1 køyeseng. 
 • Gjester: 6 voksne + 5 barn. 
 • Diverse: fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, hver hytte har sin egen badestamp, atskilthet fra andre hytter. Felles utstyr: griller, en samlingshytte til større selskap. 

Luxury houses:

 • Størrelse: 80 m2. 
 • Soverom: 3. 
 • Senger: 4 dobbeltsenger + 1 sovesofa. 
 • Gjester: 9 voksne + 8 barn. 
 • Diverse: egen badestamp, gassgrill, 2 etasjer, 2 TVer, møblert terrasse, fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, stort kjøleskap, atskilthet fra andre hytter.

VI HJELPER DEG MED REISEN DIN

Staff

Sara Kristinsson

[email protected]