Dyrhólaey, Iceland.

Bestill og reis trygt med Vulkanreiser

Med sin fantastiske natur, sine åpne landskap og et unikt utvalg av severdigheter og aktiviteter er Island ditt perfekte reisemål i 2021. Ettersom vi tilbyr gratis avbestilling og ombooking for samtlige reiser, er det dessuten helt trygt å bestille en reise i dag.

Jardbodin, Myvatn,Island.jpg

BESTILL TRYGT HOS OSS

Din sikkerhet er vår førsteprioritet. Vi vil at du som kunde skal føle deg trygg og ivaretatt. Vi garanterer kunnskap, ekspertise og fleksible vilkår som gjør at du kan føle deg trygg under hele reisen. Akkurat nå tilbyr vi alle som bestiller en reise hos oss, enda bedre vilkår for avbestilling og ombooking. Det betyr følgende:

Akkurat nå! Åpent kjøp frem til 30 dager før avreise for alle reiser med Vulkanreiser. Hvis du ønsker å avbestille i åpent kjøp-perioden, får du full refusjon. Du kan også booke om reisen kostnadsfritt frem til 30 dager før avreise. Du kan endre reise, innkvartering, ankomstdato og reisens varighet. Du kan med andre ord trygt planlegge ferien allerede i dag!

Alle våre reiser omfattes av pakkereiseloven, noe som gir deg en stor grad av sikkerhet og beskyttelse når du bestiller en reise. Ved kjøp av en pakkereise hos Vulkanreiser omfattes du av våre obligatoriske reisegarantier, som vi som selskap har stilt hos Kammarkollegiet.

I den rådende verdenssituasjonen er det to mulige scenarioer når du har bestilt en reise hos oss. Det er enten fritt frem å reise, og du kan dra på din etterlengtede ferie, eller så er det ikke mulig å reise (Island er stengt, eller UD fraråder reise). Skulle dette skje, får du i stedet mulighet til å booke om reisen til en senere dato eller pengene tilbake.

Ved bestilling betaler du 20 % av reisens pris i påmeldingsgebyr og det resterende beløpet 30 dager før avreise.

Alle våre reiser dekkes av den statlige reisegarantien. Det betyr at du har krav på full erstatning hvis en del av pakkereisen ikke kan gjennomføres – for eksempel hvis vi som arrangør, et flyselskap eller et hotell går konkurs

Disse vilkårene gjelder nybestillinger f.o.m. 5 oktober 2020 och framåt och tills vidare. For private reiser og gruppereiser med 10 eller flere personer gjelder egne vilkår.

Vestmannaeyjar, Island.

VANLIGE SPØRSMÅL

Her finner du svar på noen av de vanligste spørsmålene vi får, som kan være til hjelp for deg når du skal planlegge din ferie til Island i 2021.

For våre reiser til Island tilbyr vi fri ombooking eller avbestilling frem til 30 dager før avreise. Det betyr at ved avbestilling, uansett grunn, refunderer vi det du har innbetalt. Du kan også velge å booke om reisen kostnadsfritt. Disse vilkårene gjelder inntil videre og for samtlige av våre reiser til Island. Vi følger alltid UDs reiseråd, og våre reiser omfattes av pakkereiseloven. Med mindre reiser til Island frarådes, gjennomfører vi alle reiser som normalt, der våre fleksible avbestillings- og ombookingsregler gjelder. Disse vilkårene gjelder nybestillinger f.o.m. 5. oktober 2020 og fremover. For bestillinger som er gjennomført tidligere enn dette, eller ombooking, gjelder de vilkårene som er angitt i den opprinnelige bestillingen.

Fleksible vilkår for Vulkanreisers pakkereiser:

  • senest 30 dager før avreise: fri ombooking eller gratis avbestilling
  • 29–8 dager: fri ombooking eller 20 % avbestillingsgebyr på reisens pris*
  • 7–3 dager: 75 % avbestillingsgebyr på reisens pris*
  • 3–0 dager: ingen refusjon

* Dersom reisen inneholder flybilletter, blir det også lagt til en kostnad for disse (29 dager eller mindre til avreise).
 

Hvis Island har karanteneregler ved innreise når du skal reise, regnes det som en vesentlig endring av reisen, og du får derfor gratis ombooking til annen dato, eller du kan bruke det innbetalte beløpet på en fremtidig reise, eventuelt få beløpet refundert.

Hvis UD fraråder reiser til Island og du har bestilt en pakkereise, gjelder fri ombooking til annen dato, eventuelt kan du bruke det innbetalte beløpet på en fremtidig reise eller få reisen refundert. 

Dette forutsetter at du bestilte før UDs fraråding kom, og at avreisedatoen er eller var planlagt i den perioden UD fraråder å reise.

Avbestillingsforsikringen som Vulkanreiser selger, gjelder kun hvis du har legeattest som bekrefter at du ikke kan reise på grunn av sykdom.

Ja, alle våre reiser omfattes av reisegarantien. Reisegarantiloven beskytter reisende som kjøper en pakkereise av en arrangør som har stilt garanti hos Kammarkollegiet. Garantien skal sikre reisende refusjon for alle reisetjenester som ikke kan benyttes på grunn av insolvens, herunder hjemreise.

Vær oppmerksom på at du som reisende ikke beskyttes av reisegarantiloven hvis du kun kjøper en flyreise eller bestiller separat hotell, utflukt eller leiebil. Under finner du en lenke til Kammarkollegiets hjemmeside som viser at Vulkanresor AB har stilt reisegaranti. Klikk deg videre til siden «Kolla din researrangör» (sjekk din reisearrangør). Søk deretter på vårt firmanavn eller organisasjonsnummer (556538-2685).

https://www.kammarkollegiet.se/resegarantier/du-som-ska-resa

Vulkanreiser AS
Org.nr: 983 041 337
Postboks 57 Sentrum 
0101 Oslo

VÅRE REISER TIL ISLAND I 2021

Sjekk ut våre fantastiske reiser og bestill din drømmeferie til Island i dag!