Dyrhólaey, Iceland.

Bestill og reis trygt med Vulkanreiser

Med sin fantastiske natur, sine åpne landskap og et unikt utvalg av severdigheter og aktiviteter er Island ditt perfekte reisemål i 2022. Ettersom vi tilbyr gratis ombooking for samtlige reiser, er det dessuten helt trygt å bestille en reise idag.

Jardbodin, Myvatn,Island.jpg

BESTILL TRYGT HOS OSS

Din sikkerhet er vår førsteprioritet. Vi vil at du som kunde skal føle deg trygg og ivaretatt. Vi garanterer kunnskap, ekspertise og fleksible vilkår som gjør at du kan føle deg trygg under hele reisen. Akkurat nå tilbyr vi alle som bestiller en reise hos oss, enda bedre vilkår for avbestilling og ombooking. Det betyr følgende:

Akkurat nå! Du kan må booke om reisen kostnadsfritt frem til 30 dager før avreise. Du kan endre reise, innkvartering, ankomstdato og reisens varighet. Du kan med andre ord trygt planlegge ferien allerede i dag!

Alle våre reiser omfattes av pakkereiseloven, noe som gir deg en stor grad av sikkerhet og beskyttelse når du bestiller en reise. Ved kjøp av en pakkereise hos Vulkanreiser omfattes du av våre obligatoriske reisegarantier, som vi som selskap har stilt hos Kammarkollegiet.

Ved bestilling betaler du 30% av reisens pris i påmeldingsgebyr og det resterende beløpet 30 dager før avreise.

Alle våre reiser dekkes av den statlige reisegarantien. Det betyr at du har krav på full erstatning hvis en del av pakkereisen ikke kan gjennomføres – for eksempel hvis vi som arrangør, et flyselskap eller et hotell går konkurs

Disse vilkårene gjelder nybestillinger f.o.m. 14 september 2021 och framåt och tills vidare. For private reiser og gruppereiser med 10 eller flere personer gjelder egne vilkår.

Vestmannaeyjar, Island.

VANLIGE SPØRSMÅL

Her finner du svar på noen av de vanligste spørsmålene vi får, som kan være til hjelp for deg når du skal planlegge din ferie til Island i 2022.

Jeg har blitt fullt vaksinert mot Covid-19
Alle reisende som har blitt fullt vaksinert, kan nå reise til Island. Fra 1. Juli blir du ikke testet ved ankomst hvis du fremviser dokumentasjon på at du er fult vaksinert eller har hatt sykdommen. Barn født 2005 eller senere følger de regler som gjelder for den voksne de er i følge med.

Jeg har hatt Covid-19
Hvis du har et gyldig sertifikat som viser at du har hatt Covid-19 og har antistoffer, kan du komme inn på Island.  Sertifikatet må bevise at personen allerede har fått Covid-19 og gjenopprettet, og utstedes innenfor EØS / EFTA-området. Fra 1. Juli blir du ikke testet ved ankomst hvis du fremviser dokumentasjon på at du er fult vaksinert eller har hatt sykdommen. Barn født 2005 eller senere følger de regler som gjelder for den voksne de er i følge med.
 
Jeg har ikke blitt vaksinert eller hatt Covid-19
Land er klassifisert i forskjellige risikosoner. Hvis du kommer fra et land med lav infeksjonsfare (grønn eller oransje eller rød sone) og kan vise en negativ PCR-test tatt innen 72 timer etter avreise, må du gjennomgå doble tester med en fem dagers karantene imellom.

Mer informasjon finner du her.

I påvente av standardisering av et internasjonalt digitalt vaksinesertifikat godtar Island den attesten du får når du vaksinerer deg på legekontoret eller vaksinesenteret. Du må også være fullvaksinert, og 2 uker etter andre dosen. Under finner du kriterier for attesten.

Vaccination certificates must fulfill the following criteria

Must be submitted in Icelandic, Danish, Norwegian, Swedish, English, or French. 

  • First name and last name (comparable to travel documentation).
  • Date of birth.
  • Name of the vaccinated disease (Covid-19).
  • Where and when the vaccinations took place (date(s))
  • Vaccination must be complete; the number of doses required to complete the vaccination for each vaccine must be according to manufacturer recommendations.
  • Information on the issuer of the certificate (Healthcare Professional/Institution), along with a signature in the case of an international vaccination certificate.
  • Name of the vaccine.
  • Manufacturer of vaccine and batch number.

Hvis UD fraråder reiser til Island og du har bestilt en pakkereise, gjelder fri ombooking til annen dato, eventuelt kan du bruke det innbetalte beløpet på en fremtidig reise eller få reisen refundert. 

Dette forutsetter at du bestilte før UDs fraråding kom, og at avreisedatoen er eller var planlagt i den perioden UD fraråder å reise.

VÅRE REISER TIL ISLAND I 2022

Sjekk ut våre fantastiske reiser og bestill din drømmeferie til Island i dag!