Dyrhólaey, Iceland.

Bestill og reis trygt med Vulkanreiser

Med sin fantastiske natur, sine åpne landskap og et unikt utvalg av severdigheter og aktiviteter er Island ditt perfekte reisemål i 2022. Ettersom vi tilbyr gratis ombooking for samtlige reiser, er det dessuten helt trygt å bestille en reise idag.

Jardbodin, Myvatn,Island.jpg

BESTILL TRYGT HOS OSS

Din sikkerhet er vår førsteprioritet. Vi vil at du som kunde skal føle deg trygg og ivaretatt. Vi garanterer kunnskap, ekspertise og fleksible vilkår som gjør at du kan føle deg trygg under hele reisen. Akkurat nå tilbyr vi alle som bestiller en reise hos oss, enda bedre vilkår for avbestilling og ombooking. Det betyr følgende:

For våre reiser til Island tilbyr vi fri ombooking frem til 30 dager før avreise. Vi følger alltid UDs reiseråd, og våre reiser omfattes av pakkereiseloven. 
 

Avbestillingsvilkår for pakkereiser

Disse vilkårene gjelder nybestillinger f.o.m. 31. januar 2022 og fremover.

  • Mer enn 30 dager før avreise, fri ombooking* eller avbestillingsgebyr 20% av reisens pris.
  • 30-16 dager, avbestillingsgebyr 50% av reisens pris.
  • 15-0 dager: ingen refusjon.

*Hvis reisen inneholder andre flybilletter enn Icelandair vil den kostnaden komme i tillegg.

Alle våre reiser omfattes av pakkereiseloven, noe som gir deg en stor grad av sikkerhet og beskyttelse når du bestiller en reise. Ved kjøp av en pakkereise hos Vulkanreiser omfattes du av våre obligatoriske reisegarantier, som vi som selskap har stilt hos Kammarkollegiet.

Ved bestilling betaler du 30% av reisens pris i påmeldingsgebyr og det resterende beløpet 30 dager før avreise.

Alle våre reiser dekkes av den statlige reisegarantien. Det betyr at du har krav på full erstatning hvis en del av pakkereisen ikke kan gjennomføres – for eksempel hvis vi som arrangør, et flyselskap eller et hotell går konkurs

Vestmannaeyjar, Island.

VANLIGE SPØRSMÅL

Her finner du svar på noen av de vanligste spørsmålene vi får, som kan være til hjelp for deg når du skal planlegge din ferie til Island i 2022.

Hvis UD fraråder reiser til Island og du har bestilt en pakkereise, gjelder fri ombooking til annen dato, eventuelt kan du bruke det innbetalte beløpet på en fremtidig reise eller få reisen refundert. 

Dette forutsetter at du bestilte før UDs fraråding kom, og at avreisedatoen er eller var planlagt i den perioden UD fraråder å reise.

På våre reiser til Island er gratis ombooking gyldig inntil 30 dager før avreise.

Les mer her om gjeldende avbestillingsvilkår og reisevilkår.

VÅRE REISER TIL ISLAND I 2022

Sjekk ut våre fantastiske reiser og bestill din drømmeferie til Island i dag!