Bestill hotell i Reykjavik - Island

Hotell, Island, Reykjavik

.

DERFOR BØR DU BESTILLE HOTELL MED VULKANREISER!

 

 

MASSEVIS AV KUNDEVURDERINGER FRA VIRKELIGE REISENDE

Allerede i 2009 begynte vi med kundevurderinger på utfluktene, pakketurene og hotellene våre. Siden da har vi samlet tusenvis av vurderinger fra virkelige reisende. Vi publiserer alle vurderingene som kommer inn og sorterer ikke bort de dårlige. Kundevurderingen viser deretter den gjennomsnittlige vurderingen som gjestene våre har gitt hotellet.

 

KORREKT INFORMASJON

Vi prøver alltid å gi så korrekt informasjon som mulig om hotellene. Alt for at du som kunde skal kunne gjøre et valg som svarer til forventningene dine. Hotellene er oppdelt etter hotellklasser, og utover det har vi beskrevet hvert hotell mer inngående etter vårt eget kjennskap og kundenes omtaler. Hotellklassifiseringen følger den offisielle islandske klassifiseringen, med visse unntak der vi har valgt å sette en lavere klasse på hotellet.

 

INGEN MELLOMLEDD

Vi samarbeider direkte med hotellene på Island, helt uten mellomledd. Det betyr at vi kan tilby konkurransedyktige priser på alt fra billige hotell, leilighetshotell og vandrerhjem til de absolutt beste hotellene på Island.