Valskådning

Hvalsafari

2-3 timer | Mai - September
Valskådning

Hvalsafari

Det er få steder der den ville naturen er mer tilgjengelig enn på Island. Langs hele Islands sørvestre kyst lever mange ulike arter av delfiner og hvaler, som med sine grasiøse bevegelser, hopp og spektakulære dykk kan beskues bare en kort båttur fra Reykjavik. Island er også et av de få stedene på jorden der man har sjansen til å oppleve verdens største dyr, blåhvalen, når forholdene ligger til rette. Utfluktens varighet er avhengig av hvor langt ute hvalene befinner seg. Regn med noen timer på leting ute på havet. De lengre utfluktene går bare i sommermånedene juni–august.

Sydkusten

Superjeepsafari

5-10 timer | Året rundt
Sydkusten

Superjeepsafari

Med superjeep blir naturens hindringer en utfordring og en opplevelse for passasjerene. Superjeep er en modifisert firehjulsdrevet jeep, som er spesielt utstyrt for å takle det ujevne terrenget som fører til mange av Islands mest spennende severdigheter. En superjeepsafari kan vare i alt fra noen timer til en hel dag og kan kombineres med andre aktiviteter, som snøscootertur, ridning, rafting og forskjellige lagbyggingsaktiviteter. Gruppen kan stoppe på interessante steder som de oppdager langs veien.

forsränning, gullfoss, island

Rafting

1-5 timer | Mai - Oktober
forsränning, gullfoss, island

Rafting

Utfordre den islandske naturen og jobb sammen for å overvinne strykene. Rafting gir gruppen en felles opplevelse som styrker lagfølelsen. Aktiviteten kan gjennomføres mange steder i landet. Noen av de mest populære strykene på Island ligger ved fossen Gullfoss og i breelven Hvítá med sine vakre omgivelser, som ligger i nærheten av Reykjavik. Rafting kombineres oftest med en annen aktivitet og gjennomføres i løpet av én til fem timer etter ønske. Transport direkte til og fra Reykjavik tar ca. to timer.

ridning, islandshäst, island

Ridning på Islandshester

2-8 timer | Året rundt
ridning, islandshäst, island

Ridning på Islandshester

Siden Island har hatt importforbud på hester siden 1100-tallet, har islandshesten fått en særegen karakter. Den er en trygg kamerat som bærer deg over det islandske terrenget og gjennom den fantastiske naturen uansett årstid eller værforhold. En ridetur kan gjennomføres som en del av et program eller en egen utflukt, på noen timer eller opptil en hel dag, i nærheten av Reykjavik eller andre steder på størstedelen av Island. Turene går langs fjellskråninger, bratte stup, i øde lavafelt og storslåtte raviner. Hestene fordeles i gruppen etter rytternes erfaring, og vi sørger for at deltakerne får det utstyret og de instruksjonene som trengs for turen.