Hallgrimskirkja i Reykjavik Island.
reykjavik, stad, island
blå lagunen, island
hallgrimskirkja, reykjavik, island
gullfoss, island
geysir, island
thingvellir, island
reykjavik, harpa, hallgrimskirkja, island

Weekendreise med guide

3-4 Netter fra 11 200,-

Mai - Oktober
3-4 Netter
fra 11 200,-

mai - jul   fra  11 700,-

aug - okt   fra 11 200,-

Søk reise

En gruppereise der du får bli med til noen av de største og mest kjente severdighetene på Island. Med på reisen er en erfaren islandsk guide. Du får bli kjent med Reykjavik, byens omgivelser, historie og det moderne samfunnet i et litt mer konsentrert opplegg. Du finner mer informasjon om reisen i beskrivelsen lenger nede på siden.

Avganger 2024: Mai - oktober, hver torsdag.

Direktefly fra Oslo (alle dager) og fra Bergen på utvalgte dager. Korresponderende fly kan bestilles fra andre steder i Norge.

 

 

Inkludert og tilvalg

Inkludert i pakken:

Fly t/r Island inkl. skatter og bagasje.
3 eller 4 netter på hotell i Reykjavik.
Frokost er inkludert dersom det er spesifisert.
Guidede turer på skandinavisk med en kunnskapsrik islandsk guide.
Transfer fra flyplassen til hotellet (1 time).
Utflukt til Den gylne sirkel (8 timer).
Byrundtur, FlyOver Iceland & Den blå lagune (7 timer).
Inngangsbillett (Blå lagune), lån av håndkle og valgfri drikke.
Transfer fra hotellet til flyplassen ved hjemreise (1 time).
Personlig rådgivning fra våre ansatte.
Reisebeskyttelse gjennom den statlige reisegarantien.

Tilvalg:

Egne utflukter på søndag (4 netters reise)
Avbestillningsforsikring

Om våre priser:

Prisene gjelder per person, og tar utgangspunkt i overnatting i dobbeltrom. Våre pakkepriser settes alltid sammen av de beste tilgjengelige prisene på flybilletter (dersom det er oppgitt), hotell og aktiviteter.
Ettersom prisene varierer ut fra sesong og i hvor stor grad tilbudene våre er bestilt, kan det ofte lønne seg å sammenligne priser på forskjellige datoer.

høydepunkter:

Bad i Den blå lagune! Den gylne sirkel Reykjaviks attraksjoner, kultur og restauranter FlyOver Iceland Reisen guides på skandinavisk

DEL EVENTYRET DITT MED OSS!

Del dine opplevelser av reisen til Island med oss!
@vulkantravelgroup | #vulkantravelgroup

 

Beskrivelse dag for dag

Day Torsdag

Velkomin til Íslands!

reykjavik, island

Siden flyturen til Island ikke tar mer enn tre timer, vil du og reisefølget ditt fortsatt ha masse energi til å utforske dette spennende landet ved ankomst. Fra den lille, oversiktlige flyplassen tar dere enkelt flybussen inn til Reykjavik, en tur som tar ca. 50 minutter. Fra bussvinduet får dere en forsmak på hva Island har å by på. Vel fremme i hovedstaden sjekker dere inn på hotellet, og etterpå har dere god tid til å utforske dette forvokste fiskeværet av en by, som ligger som en fargeklatt ved Atlanteren, med et storslagent tilbud av både kultur og restauranter. Vårt tips for denne første kvelden er å bli kjent med Reykjavik og spise middag på en av byens mange gode restauranter. 

 

Velkomin til Íslands!

Day Fredag

Byrundtur i Reykjavik, FlyOver Iceland og bad i Den blå lagune

blå lagunen, island

Frokost på hotellet. Dere blir hentet på hotellet for en rundtur i Reykjavik, hvor dere sammen med en dyktig guide blir kjent med byen og får et innblikk i historie og serverdigheter. 

Vi utforsker historiske og moderne steder i Reykjavik, og noen av utfluktens høydepunkter er Perlan, Hallgrímskirkja, Reykjavik havn og sentrum samt det spektakulære konsert- og konferansesenteret Harpa. 

Vi avslutter turen med et besøk på FlyOver Iceland. FlyOver Iceland benytter toppmoderne teknologi som gir deg følelsen av å fly. Med bena dinglende i luften sitter du foran en 20 meter stor sfærisk skjerm mens filmen tar deg med på en spennende reise gjennom Island. Med spesialeffekter som vind, tåke og lukt kombinert med flyturens bevegelse får du en uforglemmelig opplevelse.

Deretter drar vi videre til utendørsbadet Den blå lagune, som ligger ca. 45 minutter utenfor Reykjavik. Den blå lagune er en innbydende varm oase i det karrige islandske lavalandskapet. Kontrastene er overraskende når du senker deg ned i det 38 grader varme, dampende vannet i utendørsbassenget. 

Lagunen får vannet sitt direkte fra geotermiske kilder på hele 2000 meters dybde. Stedet har også en innendørs lagune og en geotermisk badstue. Ved ankomst blir dere servert en velkomstdrink, før dere nyter et uforglemmelig, avslappende bad. Varme i kroppen reiser dere tilbake til Reykjavik. Kvelden kan fritt disponeres til egne oppdagelsesturer i hovedstaden. 
 

Day Lørdag

Den gylne sirkel – Gullfoss, Geysir og Thingvellir

gullfoss, island

Frokost på hotellet før dere blir hentet for en tur til Den gylne sirkel, som kan by på noen av de største severdighetene på Island. 

Dagens første stopp er den vakre nasjonalparken Thingvellir. Her ble det islandske Alltinget, verdens eldste parlament, samlet allerede på 900-tallet. Island ligger midt over sprekken mellom den europeiske og den amerikanske kontinentalplaten, og i Thingvellir blir forkastningen som dannes når de to kontinentene glir sakte fra hverandre, svært tydelig. 

Neste stopp er det geotermiske Geysirområdet med sine varme kilder og Islands mest aktive geysir, Strokkur. Med regelmessige utbrudd hvert femte minutt får dere flere muligheter til å oppleve de majestetiske vannkaskadene som spruter opp mot himmelen. Jordens indre krefter kjennes rett under føttene når dere vandrer rundt blant boblende leirpytter og dampende underjordiske kilder. 

I nærheten av Geysir finner dere storslåtte Gullfoss, «det gylne fossefallet», som regnes som Islands aller vakreste. Gullfoss har to fall, og det er mulig å komme tett innpå de enorme vannmassene som kaster seg utfor stupet og ned i ravinen. 
 
Etter en opplevelsesrik dag kjører dere gjennom landsbygda, hvor dere blant annet passerer «drivhusbyen» Hveragerdi på vei tilbake til Reykjavik. Det er i Hveragerdi at mange av Islands grønnsaker dyrkes. Kvelden er fri til egen disposisjon. 

 

Day Søndag

Hjemreise (3 netter) eller ekstra dag i Reykjavik

hallgrimskirkja, reykjavik, island

For deg som velger trenettersreisen, er det hjemreise denne dagen. Du blir hentet på hotellet i forbindelse med flyavgangen. Ingen guide.

Hvis du har valgt å forlenge reisen med en ekstra natt, kan du velge noen av aktivitetene eller utfluktene våre: rideturer, hvalsafari, havfiske m.m. Eller du kan bruke dagen til å utforske mer av Reykjavik. Hovedstaden kryr av interessante museer, designbutikker og restauranter. Benytt også anledningen til å spise god mat – i Reykjavik er det et stort utvalg av restauranter der du kan nyte islandske spesialiteter og internasjonale retter. Det islandske kjøkkenet har svært høy kvalitet og er inspirert av den islandske naturen. 
 

Day Mandag

Hjemreise (4 netter)

Siste dagen er det tidlig hjemreise, og du blir hentet på hotellet i forbindelse med flyavgang. Ingen guide.

Tilvalg

Her finner du tilvalgene du kan gjøre for denne reisen. Vi har håndplukket dem for deg, så du kan være sikker på at reisen passer perfekt for deg og reisefølget ditt. Du finner alt fra fartsfylte eventyr til roligere utflukter. Se nærmere på det du er interessert i, og legg det til som tilvalg når du bestiller reisen. 

<% totalFilter %> filter applicerade

Vi hjelper deg med reisen din

Staff

Sara Kristinsson

[email protected]