Nordlystur med båt (21:00/3 tim) (T03)
Nordlystur med båt (21:00/3 tim) (T03)
Nordlystur med båt (21:00/3 tim) (T03)
Nordlystur med båt (21:00/3 tim) (T03)
Nordlystur med båt (21:00/3 tim) (T03)

Nordlystur med båt (21:00/3 tim) (T03)

3 timer fr. 985:-

Denne utflukten tar deg og reisefølget ditt med fra Reykjavik og ut på jakt etter nordlyset med båt. Å lete etter nordlyset på Nord-Atlanteren er en særegen opplevelse omgitt av mørket men med vakre fjell og gløden fra byens i bakgrunnen.

Vi bruker 15-20 minutter på å nå området som er optimalt for å se nordlys, litt utenfor skinnet fra byens lys. Guiden deler historier og myter fra ulike deler av verden som er knyttet til nordlyset, men forteller også om vitenskapen rundt fenomenet nordlys.

På utflukten vises en video med interessante fakta om nordlys og folklore. Synes du det er kjølig, kan du alltid trekke inn i varmen og nyte en drink i baren, foran filmen eller speide ut mot byens lys.

Inkludert i utflukten:

Båttur med engelsk guiding.
Varme flytekjeledresser for komfort og sikkerhet.
Ny gratisbillett dersom dere ikke ser nordlyset.
Detaljer:

Avganger: Daglig, 1/9-15/4.
Tidsbruk: 2-3 timer.
Avgang fra: Reykjaviks gamle havn.
Produktkod: T03
Utstyr og klær:
På denne utflukten er det viktig at du kler deg etter det islandske været, som kan både skifte på kort varsel og være tøft. Glem ikke hansker og lue! Ta også med gode sko som holder deg varm og tørr. Varme kjeledresser er inkludert.

Godt å vite:
Denne utflukten gjennomføres med værforbehold, og det finnes ingen garantier for at vi vil se nordlys. Utflukten kan avlyses dersom været er for dårlig. Dersom det skjer, tilbys du en plass på neste avgang eller pengene tilbake om du heller ønsker det. Mannskapet tar bilder, så du slipper å bruke tid på egne kamerainnstillinger. Send en e-post og be om bildene etter utflukten. Det finnes wifi, café, bar, toalett og suvenirbutikk på båten.

Inkludert og tilvalg

Inkludert:

 • Båttur med engelsk guiding
 • Varme flytekjeledresser for komfort og sikkerhet
 • Ny gratisbillett dersom dere ikke ser nordlyset

Tilvalg:

 • Henting i Reykjavik

Detaljer:

 • Avgang : 1. september - 15. april
 • Avgangstid : 21:00
 • Krav : Ingen forkunnskaper kreves
 • Vanskelighetsgrad : Utflukten passer for alle
 • Produktkode : T03
 • Annen informasjon : Denne utflukten gjennomføres med værforbehold og det finnes ingen garantier for at vi vil se nordlys. Utflukten kan avlyses dersom været er for dårlig. Dersom det skjer tilbys du en plass på neste avgang eller pengene tilbake om du heller ønsker det.

Utstyr og klær

 • På denne utflukten er det viktig at du kler deg etter det islandske været som kan både skifte på kort varsel og være tøft. Glem ikke hansker og lue! Ta også med gode sko som holder deg varm og tørr. Varme kjeledresser er inkludert.