Inngang til Secret lagoon
Inngang til Secret lagoon
Inngang til Secret lagoon
Inngang til Secret lagoon
Inngang til Secret lagoon
Inngang til Secret lagoon

Inngang til Secret lagoon

Velkommen til en av Islands mest autentiske opplevelser - et bad i Secret lagoons naturlige varme kilder. I denne utflukten inngår bare inngangsbilletten til lagunen, slik at dere har muligheten til å gjøre deres egne utflukter i det geotermiske nærområdet.

Islands eldste svømmebasseng
Secret Lagoon er et område med naturlige varme kilder i den lille landsbyen Flúðir, nær Geysir og Gullfoss. Med bil fra Reykjavík kommer dere til området på knapt en og en halv time.

Lagunen ligger innenfor et område som er kjent for sin geotermiske aktivitet, Den gylne sirkelen, som er et utmerket reisemål for de som ønsker å utforske mer av Islands hemmeligheter. Ettersom Secret lagoon ble grunnlagt i 1891, er det Islands eldste svømmebasseng, men lagunen har fått være så uberørt som mulig for å beholde den ekte følelsen. Derfor føles det kort og godt magisk å skli ned i naturlig varmt vann med en temperatur på 38-40 grader, mens dampen henger i luften over. Bader dere på vinteren er det gode sjanser for å få se nordlyset som ofte viser seg i disse traktene.

Secret Lagoon har moderne fasiliteter inkludert dusj, bar og mulighet for snacks og drikke. Et tips er å ta med mat, eller å planlegge et besøk på restauranten i nærheten, ettersom Secret Lagoon ikke serverer mat daglig.

Inkludert:
• Inngang til Secret Lagoon.

Detaljer
Måltider: Ikke inkludert.
Åpningstider:
https://secretlagoon.is/

Utstyr og klær
Bringe badedrakt og håndkle. Håndkle er tilgjengelig for leie mot kostnad.

Inkludert og tilvalg