Imagine Peace Tour (15:15/2 tim/inkl. pick up)

Imagine Peace Tour (15:15/2 tim/inkl. pick up)

Imagine Peace Tour er en guidet kveldstur tilegnet Yoko Onos IMAGINE PEACE TOWER, som hun har oppført til minne om John Lennon og deres kampanje for verdensfreden.

Imagine Peace Tour
Imagine Peace Tour er en guidet kveldstur tilegnet Yoko Onos IMAGINE PEACE TOWER, som hun har oppført til minne om John Lennon og deres kampanje for verdensfreden. Turen starter med henting på hotellet (som tilvalg), en båttur til øya Viðey og en guidet spasertur mot Imagine Peace Tower med interessante stopp på veien. Imagine Peace Tour kombinerer historie, kunst og natur på en interessant måte, og de stadig skiftende værforholdene spiller en viktig rolle for lyssøylen fra Imagine Peace Tower.

IMAGINE PEACE TOWER
Foruten en følelse av varm medmenneskelighet kan Imagine Peace Tower by på en oppvisning der styrken og intensiteten på lyset fra tårnet stadig endres med de rådende vær- og atmosfæreforholdene som er så unike for Island. I en skyfri natt skaper monumentet en høy og tydelig lyssøyle, når det regner eller snør, kan man iblant fornemme en regnbue og når himmelen dekkes av skyer, skapes skinnende refleksjoner. Skulle du være så heldig å se lyset i kombinasjon med nordlyset, vil du oppleve ytterligere en dimensjon.
På Imagine Peace Towers fundament er ordet PEACE støpt inn på 24 forskjellige språk.

Inkludert: Båttur med guiding på engelsk, henting på overnattingsted i Reykjavík.
Varighet: 1,5–2 timer.

Annet: Varme klær anbefales. På denne turen er det to alternativer, enten med pickup fra hotellet eller at du selv tar deg til Reykjavíks havn avhengig av hvilket hotell du bor på.

Inkludert og tilvalg