Flybuss, Keflavik flyplass - Hotell i Reykjavik (t/r reise) (A62)

Flybuss, Keflavik flyplass - Hotell i Reykjavik (t/r reise) (A62)

Flybussen avgår fra Keflaviks flyplass i forbindelse med fly ankomst. Fra flyplassen tar flybussen passasjerene til de større hoteller og gjestehus i Reykjavik og før returflyvningen avgår Flybussen fra Reykjavik i forbindelse med fly avganger.

Fra flyplassen tar flybussen passasjerene til bussterminalen BSI i Reykjavik hvor det er direkte transport muligheter videre til de større hoteller og gjestehus i Reykjavik. Det finns også taxier rett ved bussterminalen BSI, for transport til de hotell og gjestehus som ikke flybussen ikke kjører til. Transporten betales selv.


Returen:
Til de fleste fly avganger henter flybussen passasjerene ved hotellet og kjører til Keflavik flyplass via bussterminalen. Henting er mulig ved de fleste hotell og gjestehus, og resepsjonen er behjelpelig med detaljert informasjon om opphentningstid.


Obs! I de tilfeller hvor det ikke er mulighet for opphentning fra hotellet, er det mange avganger fra bussterminalen BSI. Om man ønsker å reise med disse må den reisende selv betale transporten fra hotellet/gjestehuset til bussterminalen BSI.


Lengde:ca 60-75 minutter inkl. opphentning ved hotellet.


Obs!Vi anbefaler å være ute på flyplassen i god tid, før flyavgang; minst 2 timer før avgang.

Inkludert og tilvalg