Kundeservice, hverdager 8-17:  22 41 69 10
Din handlekurv

Hjem
Pakkereiser
Hotell
Leiebil
Utflukter
Firmaturer og Gruppereiser
Om Island
Om Vulkanreiser
Startside for Pakkereiser
Fly og hotell
Weekendturer
Fly og leiebil
Bilferie
Rundreiser med guide
Ridereiser
Vinterreiser
Ukereiser
Familiereiser
Skreddersydde reiser
Kontakt oss
Vi hjelper deg med å bestille og planlegge din islandsreise. Du er alltid velkommen til å kontakte oss!
Vil du at vi
skal kontakte deg?
Navn:
E-post:
Telefonnummer:
Beskjed:

Send

Klassiske Sørkysten og Reykjavik

Tilbring en uke med minneverdige opplevelser i magiske omgivelser. Bad i naturlig oppvarmet lyseblått vann, dra på hvalsafari og opplev flotte naturfenomen langs sørkysten. Det blir også tid til å bli kjent med Reykjaviks intensive kultur- og musikkliv. Dette er en reise som gir deg en perfekt introduksjon til Islands unike kultur og natur.Avganger 2019-2020: Hele året; daglig.

Direktefly: Oslo (alle dager) og fra Bergen på utvalgte dager og perioder. Korresponderende fly kan bestilles fra andre steder i Norge.

sida1 Nyhet! sida2

I pakken inngår:
 • Fly tur/retur Island inkl. skatter og bagasje.
 • 5/6/7 netter på hotell i Reykjavik.
 • Frokost er inkludert hvor det er spesifisert.
 • Transfer til hotellet i Reykjavik (1 tim).
 • Den Blå Lagune inkl. entre (5 tim).
 • Hvalsafari (3 tim).
 • Den Gylne Sirkel med bad i Fontana (8 tim).
 • Sørkysten (8 tim).
 • Transfer fra hotellet til flyplassen ved hjemreise.
 • Personlig service fra vårt kunnskapsrike personale.
 • Reisen beskyttes av den statlige reisegarantien.

Tilleggsvalg:
 • Ekstra utflukter
 • Leiebil
 • Avbestillingsforsikring
Bestilling
Klassiske Sørkysten og Reykjavik, 5/6/7 netter

fra 9.455,-

fra 9.900,-

fra 9.675,-

fra 10.210,-

01. okt - 31. des
01. jan - 31. mar
01. apr - 14. mai
15. mai - 30. aug

BOKA
 
Om våre priser
Prisene våre gjelder per person, og går ut ifra overnatting som en del av et dobbeltrom. Vår pakkepriser settes alltid sammen av de beste tilgjengelige prisene på flybilletter (hvor det er oppgitt), hotell og aktiviteter. Ettersom prisene varierer med sesong og i hvor stor grad våre tilbud er bestilt, kan det ofte være lønnsomt å sammenligne priser på forskjellige datoer.
Beskrivelse dag før dag
Dag 1 | Velkommen til Island!
Flyturen til Island tar 3 timer. Ved ankomst tar dere transferbussen fra Keflavik flyplass til hotellet i Reykjavik for å sjekke inn.
Avhengig av hvilken tid dere lander, kan dere bruke dagen/kvelden til å bli kjent med Reykjavik. Hovedstaden er full av interessante severdigheter og fine restauranter. Det islandske kjøkkenet holder en høy standard og er inspirert av landets vakre natur. Avslutt gjerne dagen med en utsøkt middag på en av Reykjaviks mange restauranter.
Dag 2 | Den Gylne Sirkel og Fontana Spa

I dag går turen fra Reykjavik til majestetiske Gullfoss, "det gylne fossefallet", som av mange regnes som Islands aller vakreste. Fossen faller i to etapper og det er mulig å komme svært tett på de enorme vannmassene som kaster seg over stupet og ned i ravinen. I nærheten av Gullfoss finner dere det geotermiske Geysir-området med sine varme kilder og Islands mest aktive geysir, Strokkur. Med regelmessige utbrudd omkring hvert femte minutt vil dere få flere muligheter til å oppleve øyeblikket når Strokkur majestetisk slynger damp og kokende varmt vann opp mot himmelen. På området kan dere også vandre rundt blant boblende gjørmehull og dampende underjordiske kilder mens dere føler jordens indre krefter rett under føttene.

 
Neste stopp er vakre Thingvellir nasjonalpark. Island ligger midt på sprekken mellom den europeiske og den amerikanske kontinentalplaten og i Thingvellir dannes den tydelige forkastningen som er resultatet av to kontinenter som sakte driver fra hverandre. Dagen avsluttes med et stopp på Laugarvatn Fontana, et anlegg som består av bad og dampbad som henger sammen og kompletterer hverandre på en måte som skaper en både naturlig og unik spa-opplevelse.

Dag 3 | Hvalsafari
Formiddagen er åpen for egne aktiviteter i hovedstaden. Etter lunsj er det tid for å borde katamaran Hafsulan i Reykjavik og en imponerende naturopplevelse venter. Det er få steder hvor dyrelivet er mer tilgjengelig enn på Island og langs hele Islands sørvestkyst lever det mange forskjellige arter av både delfiner og hvaler. Utfluktens mål er å komme nært innpå delfiner, vågehval, knølhval og til og med spekkhoggere. Dersom forholdene ligger til rette, er det også mulig å møte verdens største dyr, blåhvalen.
På kveldstid har Reykjavik mye å by på og dersom dere liker å danse blir det ikke skuffet. Reykjavik har et bredt utvalg av barer og nattklubber hvor dansen fortsette inn i de små timer.
Dag 4 | Sørkystens vakre natur
Turen tar deg til naturlige perler og områder med stor betydelse for Islands historie. I lavlandet på Sør-Island finner dere frodige jordbruksområder, høye fossefall, strender som åler seg langs kysten, isbreer og hyggelige små landsbyer. I dag får dere muligheten til å bli kjent med mange av landets imponerende naturfenomener på en dag. Fra Reykjavik kjører vi sørover mot Hvolsvöllur og deretter videre til Seljalandsfoss, hvor du kan ta deg inn bak selve fossefallet. Turen fortsetter videre til Skógafoss som er en størrelse større. Her er det også mulig å komme tett på vannmassene som om sommeren ligger omgitt av et frodig og grønt landskap. Dersom veiforholdene tillater det, passerer vi isbreen Sólheimajökull på veien og får på nært hold oppleve dens overveldende størrelse.
Utflukten fortsetter deretter til landsbyen Vík på sørkysten hvor vi tar dagens lunsjpause. Vík omgis av mektige svarte strender av vulkansk sand og et rikt fugleliv langs kystens klipper og underlige lavaformasjoner. Dette blir en variert og opplevelsesrik dag fylt av Islands kontraster.
Dag 5 | Den Blå Lagune
Dagens høydepunkt er en utflukt til utendørsbadet den Blå Lagune som ligger omtrent 45 minutter utenfor Reykjavik. Den Blå Lagune er en innbydende varm oase i det karrige islandske lavalandskapet. Kontrastene overrasker når du senker kroppen ned i 38 grader varmt og dampende vann i utendørsbassenget.
Lagunen får vannet sitt direkte fra geotermiske brønner som er opp mot 2000 meter dype. På området finner dere også en innendørs lagune og en geotermisk badstue. Ved ankomst blir du tilbudt en velkomstdrink før det er tid for et unikt og avslappende bad. Varm i kroppen går turen tilbake til Reykjavik. Kvelden er åpen for å på egen hånd oppdage hva hovedstaden har å by på.
Dag 6-7 | Egne aktiviteter og utflukter eller Hjemreise
På egen hånd og i ditt eget tempo kan du spasere rundt i byen. Hovedstaden er full av interessante museer, designerbutikker og restauranter. Gå en tur gjennom Reykjavik å føl byens puls. Samle gjerne ukens inntrykk over en kopp kaffe på en av byens kafeer. Island er en øy med en lang historie og mye å oppdage.
For de av dere som ønsker å bli med på flere av våre spektakulære aktiviteter så har vi mye å velge mellom. Noen forslag er ridning, bytur eller turer med superjeep, osv.
Siste dagen | Hjemreise

I forbindelse med flyets avgangstid, hentes dere ved hotellet av en transferbuss som tar dere til Keflavik flyplass.

 

 

Eksempel på utflukter og aktiviteter som kan legges til på dag 6 o 7
Vulkan Reiser AS startet år 2000 og stiller statlig reisegaranti gjennom Reisegarantifondet.
Om Vulkan Reiser | Min side | Sitekart
© Vulkan Reiser AS - Webmaster: Ulf Nordström