Kundeservice, hverdager 8-17:  22 41 69 10
Din handlekurv

Hjem
Pakkereiser
Hotell
Leiebil
Utflukter
Firmaturer og Gruppereiser
Om Island
Om Vulkanreiser
Startside for Pakkereiser
Fly og hotell
Weekendturer
Fly og leiebil
Bilferie
Rundreiser med guide
Ridereiser
Vinterreiser
Ukereiser
Familiereiser
Skreddersydde reiser
Kontakt oss
Vi hjelper deg med å bestille og planlegge din islandsreise. Du er alltid velkommen til å kontakte oss!
Vil du at vi
skal kontakte deg?
Navn:
E-post:
Telefonnummer:
Beskjed:

Send


Vår klassiske rundreise, 7 netter


En gruppereise rundt hele Island, og dere får muligheten til å besøke mange av de mest kjente stedene på øya. Hva med fugleparadiset Mývatn, Europas største isbre Vatnajökull, sprutende geysirer og brusende fossefall?

Vår guide er med under hele reisen, og forteller om Island og stedene dere besøker. Vår rundreise tar deg med til de kjente severdighetene men den gir deg også et godt innblikk i Islands geografi og historie.Avganger: 22. mai - 28. august, utvalgte onsdager.

Direktefly: Oslo (alle dager) og fra Bergen på utvalgte dager og perioder. Korresponderende fly kan bestilles fra andre steder i Norge.


sida1 Kundevurdering: 4,7 sida2
Les våre kundevurderinger

 


I pakken inngår:

 • Fly tur/retur Island inkl. skatter og bagasje.
 • 7 netter på hotell på Island inkl. frokost. (privat dusj/wc).
 • Guidede turer på skandinavisk med en kunnskapsrik islandsk guide.
 • Velkomsttransfer (og mulig tilvalg av Den blå lagune) til hotellet i Reykjavik.
 • Transfer fra hotellet til flyplassen ved hjemreise.
 • 4 middager.
 • Byrundtur i Reykjavik.
 • Entré til museum i Glaumbær og Eyjafjallajökull Visitor Center.
 • Personlig service fra vårt kunnskapsrike personale.
 • Reisen beskyttes av den statlige reisegarantien.


 • Tilleggsvalg (reservasjon nødvendig):

 • Bad i Den blå lagune
 • Hvalsafari fra Akureyri
 • Naturbad ved Mývatn
 • Båttur på isbrelagune Jökulsárlón
 • Ridetur på Islandshest, Selfoss
 • Avbestillingsforsikring.
Bestilling
Vår klassiske rundreise, 7 netter

fra 20.035,-

fra 19.225,-

22. mai - 17. jul

24. jul - 28. aug

BESTILL
 

Om våre priser
Prisene våre gjelder per person, og går ut ifra overnatting som en del av et dobbeltrom. Vår pakkepriser settes alltid sammen av de beste tilgjengelige prisene på flybilletter (hvor det er oppgitt), hotell og aktiviteter. Ettersom prisene varierer med sesong og i hvor stor grad våre tilbud er bestilt, kan det ofte være lønnsomt å sammenligne priser på forskjellige datoer.

 

Spesialpris
Akkurat nå har vi et spesialtilbud med rabatt på 3.100,- for hver person i reisefølget ditt. Den reduserte prisen ser du i bestillingsflyten når du velger hotell. Tilbudet gjelder til videre varsel for bestillinger gjort etter 04/06.

Beskrivelse dag for dag
Onsdag | Velkommen til Island og Reykjavik

Avreisen fra Norge skjer på ettermiddagen og flyturen til Island tar 3 timer. Ved ankomst til Keflavik flyplass ønsker vår sjåfør dere velkommen til Island! Mulig tilvalg av Den blå lagune.


Bussen kjører dere til Reykjavik hvor den første natten tilbringes. Resten av dagen kan brukes til å utforske byen på egen hånd.

Dere overnatter på sentrale Reykjavik Hotel Klettur eller motsvarande.

Torsdag | Historisk bondegård og hestenes dal

På torsdagen går turen nordover via Hvalfjordstunnelen til Borgarnes og videre nordover til Skagafjörður, hestenes dal. Dere besøker det lokale museet i Glaumbær (entré er inkludert). Herfra går ferden gjennom Öxnadalsheidi til Nordlandets hovedstad Akureyri, en hyggelig by med en flott moderne kirke, en interessant botanisk hage, butikker, kafeer og et stort utendørs svømmebasseng.


Overnatting og middag på Hotel Kea Akureyri eller motsvarende.

Akureyri
Fredag | Fiskerlandsby, hvalsafari og fossefall

Dere drar til den lille fiskerlandsbyen Húsavík, hvor det blir et kort stopp. Deretter går turen videre til halvøyen Tjörnes som tar leder til den hesteskoformede dalen Ásbyrgi. Det blir også et besøk til Dettifoss, et av Europas mektigste fossefall. De som ønsker kan bruke kvelden til å dra på hvalsafari.


Overnatting på Hotel Kea Akureyri eller motsvarende.


Tilvalg: Utendørsbad i Jardbödin, Mývatn (må bestilles i god tid før avreise).

Tilvalg: Hvalsafari i Akureyri (må bestilles i god tid før avreise).

Mývatn
Lørdag | Geotermisk bad, fossefall og lavafelt

Stopp ved fossen Goðafoss på vei til innsjøen Mývatn. Området rundt Mývatn består av berg, vulkaner og lavafelt. Dere kan studere unike lavaformasjoner i Dimmuborgir og i Grjótagjá finnes pseudo krater og undervanns grotter med geotermisk vann. Deretter viser besøket i Námaskarð frem damputbrudd og kokende svovelgroper.
Dere besøker også Jardbödin, Nord-Islands "Blå lagune", hvor muligheten byr seg for ett bad og en god lunsj. Dagen avsluttes med å forlate Mývatn og reise gjennom de tynt befolkede Østfjordene og å gjøre ett kort stopp i Egilstadir.


Overnatting og middag på Hotel Bláfell, Breiddalsfjördur.

 

Dettifoss
Søndag | Grønn nasjonalpark og hvit isbre

Dere farter langs den dramatiske og unike kystlinjen ved østfjordene og passerer Djúpivogur og Höfn. Ved Vatnajökulls føtter, ikke så langt fra Höfn, ligger isbrelagunen Jökulsárlón. Flytende isfjell som har løsnet fra breen skaper et eventyraktig landskap, og her er det anledning til å ta en kortere båttur mellom isfjell på isbrelagunen. Ismassen kommer til sin rett i bretungene som viser fram isens rene og klarblå farge. Fra lagunen renner en elv på omtrent en kilometer ut i Atlanterhavet og hvis dere er heldige får dere se nysgjerrige seler stikke opp hodet i dønningene.
Reisen går videre til Skaftafell nasjonalpark, en vakker, grønn oase nedenfor Islands høyeste punkt, Örfærajökull (2119 m).


Overnatting og middag på Hotel Islandia Núpar.


Tilvalg: Båttur blant flytende isfjell på isbrelagunen, Jökulssárlón (må bestilles i god tid før avreise).

Jökulsarlon
Mandag | Svart lavafelt og Islands sørligste punkt

Dagen starter med å passere lavafeltene i Eldhraun som ble dannet i et digert utbrudd i 1783. Neste stopp er en slette av svart sand, Mýrdalssandu før turen går videre mot de vakre klippene ved naturreservatet Dyrhólaey, hvor havet møter en vulkansk sandslette. Her hekker tusenvis av sjøfugler, inkludert den berømte lundefuglen. Lundefuglene kan sees frem til midten av august, før de forsvinner ut mot havet, men Dyrhólaey er vel verdt et besøk selv uten lundefugler.
I Skógar, besøker dere Skógar museum. Stopp også gjerne ved fossefallene Skógarfoss og Seljalandsfoss. Ved vakre Seljalandsfoss kan dere gå bak fossen for å oppleve en unik utsikt (vær forsiktig, steinene er alltid våte og svært glatte). Det blir også tid til et besøk i museet i Thorvaldseyri - Eyjafjallajökull visitor center. Deretter fortsetter turen gjennom Hella og Hvolsvöllur til Selfoss.

 

Overnatting og middag på Hotel Selfoss ****. Vi anbefaler å ta en tur innom hotellets fine spaavdeling.

 

Tilvalg: Ridetur på Islandshest, Selfoss (må bestilles i god tid før avreise).

Vik/Dyrholaey
Tirsdag | Gullfoss - Geysir og Thingvellir

Tirsdag er dagen da dere får oppleve noen av de mest interessante og kjente severdighetene på Island. Første stopp er majestetiske Gullfoss som mange regner som Islands vakreste. Fossen har to fossefall og det er mulig å komme tett opp til de enorme vannmassene som kaster seg ut over stupet og ned i ravinen.


Turen går videre til det verdensberømte geotermiske området Geysir hvor man finner Strokkur, Islands mest aktive geysir. Strokkur har regelmessige utbrudd hvert femte minutt og de regelmessige utbruddene gir dere flere muligheter til å oppleve øyeblikket når kilden slenger damp og varmt vann høyt til værs. Dere får føle jordens indre krefter rett under føttene når dere vandrer rundt blant boblende gjørmehull og dampende underjordiske kilder.


Neste stopp er Thingvellir nasjonalpark hvor verdens eldste nasjonalforsamling ble stiftet. Fra Tingvellir går turen til Reykjavik. Vel fremme blir dere introdusert til Reykjaviks sentrum av deres kunnskapsrike guide. Dere blir kjent med severdigheter og historie, og får kjenne på byens berømte sjarm og livlige atmosfære. 


Det blir blant annet besøk på rådhuset, Hallgrimskirken og Perlan som er ett flott sted å ta inn utsikten over Reykjavik og omegn.


Overnatting på sentrale Reykjavik Hotel Klettur. Kvelden kan brukes til egne aktiviteter.

Strokkur
Onsdag | Hjemreise
Hjemreise tidlig om morgenen. Dere hentes på hotellet og kjøres til Keflavik flyplass for hjemreise. Ankomst Norge ved lunsjtid.
Reykjavik

 

 

Bostandard

Privat dusj/wc - hotell
Overnatting på velrenommerte trestjerners hotell. Samtlige hoteller serverer frokost, og mange av dem har egen restaurant, iblant også bar.

Rommene har privat WC og dusj eller badekar. Oppredde senger, rom møblert med stoler, bord og garderobeskap. Rommene har telefon, radio og TV, ofte også tilgang til internett.


Vulkan Reiser AS startet år 2000 og stiller statlig reisegaranti gjennom Reisegarantifondet.
Om Vulkan Reiser | Min side | Sitekart
© Vulkan Reiser AS - Webmaster: Ulf Nordström