Kundeservice, hverdager 8-17:  22 41 69 10
Din handlekurv

Hjem
Pakkereiser
Hotell
Leiebil
Utflukter
Firmaturer og Gruppereiser
Om Island
Om Vulkanreiser
Startside for Pakkereiser
Fly og hotell
Weekendturer
Fly og leiebil
Bilferie
Rundreiser med guide
Ridereiser
Vinterreiser
Ukereiser
Familiereiser
Skreddersydde reiser
Kundeservice
» Beste pris?
» Bestilling og betaling
» FAQ - Vanlige spørsmål
» Trygghet og reisegaranti
» Reisevilkår
» Avbestillingsforsikring
» Spørsmål om Island
Kontakt oss
Vi hjelper deg med å bestille og planlegge din islandsreise. Du er alltid velkommen til å kontakte oss!
Vil du at vi
skal kontakte deg?
Navn:
E-post:
Telefonnummer:
Beskjed:

SendThorsmörk

Rideturen går gjennom dalen Thórsmörk, et av Islands vakreste steder, som en gang ble helliggjort til ære for guden Tor. Her forenes den grønne skogen med nærheten til isbreene Myrdalsjökull og Eyjafjallajökull. Turen til den mektige kløften Stakkholtsgjá blir også en uforglemmelig opplevelse. Ri langs den svarte sandstranden på Islands Sørkyst og kom ett på en av Islands største fossefall, Seljalandsfoss. Turen egner seg for de som vil ri en kortere tur, men likevel vil oppleve mange sider av Islands varierte natur.Avganger 2019: mai - august

Direktefly: Oslo (alle dager) og fra Bergen på utvalgte dager og perioder. Korresponderende fly kan bestilles fra andre steder i Norge.

I pakken inngår:
  • Fly tur/retur Island inkl. skatter og bagasje.
  • Overnatting 4 netter i soveposelosji, 1 natt i Reykjavik.
  • Ridning 4 dager. Dagsetapper på 20 - 40 km (5 - 8 timers ridning).
  • Under rideturen inngår helpensjon (frokost, lunsj og middag), middag siste kvelden inngår ikke.
  • Transport til og fra Reykjavik, i forbindelse med rideturen.
  • Turene guides på engelsk/skandinavisk.
  • Personlig service fra vårt kunnskapsrike personale.
  • Reisen beskyttes av den statlige reisegarantien.

Tilleggsvalg:
  • Transfer til/fra flyplassen til Reykjavik.
  • Avbestillingsforsikring.
Bestilling
Thórsmörk, 5 netter

fra 17.805,-

fra 18.210,-

fra 16.035,-

27. mai - 05. jun.

24. jun. - 15. jul.

14. aug. - 07. sep.

BESTILL
 

Om våre priser
Prisene våre gjelder per person, og går ut ifra overnatting som en del av et dobbeltrom. Vår pakkepriser settes alltid sammen av de beste tilgjengelige prisene på flybilletter (hvor det er oppgitt), hotell og aktiviteter. Ettersom prisene varierer med sesong og i hvor stor grad våre tilbud er bestilt, kan det ofte være lønnsomt å sammenligne priser på forskjellige datoer.  

 

Dag 1 | Ankomst
Turen starter på kvelden. Turdeltagere som ankommer Island samme dag tar flybussen fra flyplassen til busstasjonen BSI i Reykjavik. Vi møter opp og ønsker dere velkommen på busstasjonen eller ved overnattingsstedet i Reykjavik mellom kl 17.30 og 18.00. Derfra kjører vi dere med til gården vår, Vellir i Hveragerði. Her innkvarteres dere i vårt nye gjestehus. En hyggelig middag serveres på Hotell Eldhestar, hvor alle kan lære hverandre å kjenne. Kvelden avsluttes med en detaljert presentasjon av turen som venter.
Dag 2 | Hveragerdi – Stóra-Mörk
Turdeltakerne kjøres med buss til gården Torfastaðir i Fljótshlið på Sør-Island hvor rideturen begynner. Etter å ha gjort dere kjent med hestene rir dere til elven Markarfljót, hvor turen fortsetter langs den gamle elvebredden til steinen Dímon, som er kjent fra Njåls Saga. Dagens etappe avsluttes med å ri over den gamle broen over Markarfljót. Natten tilbringes på Stóra- Mörk/ Ásgarður.
Dag 3 | Stóra-Mörk - Thórsmörk

Idag rir dere fra gården Stóra- Mörk i retning Thórsmörk, og fortsetter langs elven Markarfljót under isbreen Eyjafjallajökulls stupbratte sider. Ridestien tar dere videre over et par mindre elver og senere langs med Krossá, en elv med fossende fjellvann fra isbreene. Til slutt kommer dere fram til Thórsmörk, en vakker, uberørt dal som er helliggjort til ære for guden Tor (med hammeren). Dalen omringes av de tre isbreene Eyjafjallajökull, Tindfjallajökull og Mýrdalsjökull. Her overnatter dere i en fjellhytte i Básum. På kvelden kan dere nyte alt det den vidstrakte dalen har å tilby; et uforglemmelig landskap av bjørkeskog, juv, grotter og kraftige fosser.

 

22-25 km, 4 h.

Dag 4 | Thórsmörk - Stóra-Mörk

Start dagen med å besøke alvenes kirke før dere fortsetter til den mektige kløften Stakkholtsgjá, en opplevelse som blir et minne for livet. Etter dette snur dere og rir langs vår tidligere rute over heia Hamragarðaheiði og tilbake til gården Stóra- Mörk hvor hestene blir over natten. Dere overnatter på Stóra- Mörk/ Ásgarður.

 

25 km, 6-7 h

Dag 5 | Stóra-Mörk - Torfastaðir
 

Første delen av dagens etappe går på fine stier i området rundt Markarfljót. En gammel vei gir dere muligheten til å oppleve det vakre området Fljótshlið. På tilbakeveien passerer dere gården hvor en av Islands mest kjente vikinger, Gunnar á Hlíðarendi, levde frem til sin død. Rundt kl 15 leverer dere hestene og kjøres tilbake til Vellir hvor forfriskninger venter. Senere går turen videre inn til Reykjavik. Natten i Reykjavik.

 

30 km, 7 h.

Dag 6 | Hjemreise

Deltakerne tar flybussen til flyplassen i Keflavik på egen hånd eller fortsetter reisen sin på Island.


• Vennligst legg merk til at middagen den siste kvelden ikke er inkludert i prisen.

Vulkan Reiser AS startet år 2000 og stiller statlig reisegaranti gjennom Reisegarantifondet.
Om Vulkan Reiser | Min side | Sitekart
© Vulkan Reiser AS - Webmaster: Ulf Nordström