Lundefugltur (12:30/1 tim/no pick-up) (T04)

Lundefugltur (12:30/1 tim/no pick-up) (T04)

Dette er utflukten for deg som vil komme ekstra nær lundefuglene, mest kjent for sin store, fargerike papegøye-lignende nebb kombinert med en pingvin-look. Med en spesialdesignet båt kan du og ditt følge dra ut 15 minutter utenfor Reykjavik.

Denne turen har vært populær i over 20 år, så mannskapet vet hvordan de skal ta deg nært fuglelivet uten å forstyrre. Guiden deler fakta og historier om lundefuglen og områdets andre dyreliv. Du vil også få se en ny side av Reykjavik og lære mer om bygningene du ser langs veien. Ikke glem kameraet!

Inkludert:

Guidet lundefugltur.
Garanti for å se lundefugler.
Lån av kikkert.
Tilvalg:

Henting i Reykjavik.
Avganger: 1. mai - 20. august.
Varighet: 1,5-2 timer.
Krav: Ingen forkunnskaper nødvendig.
Vanskelighetsgrad: Passer for alle.
Produktkode: T04.
Annen informasjon:
Denne utflukten kan avlyses hvis været er for dårlig. Hvis utflukten avlyses, får du muligheten til å delta på neste tur i stedet, eller du kan få pengene tilbake hvis du foretrekker det.

Utstyr:
På denne utflukten er det viktig at du kler deg etter det islandske været, som kan være skiftende og tøft: ikke glem lue og hansker! Ta også med gode sko som holder deg tørr og varm. Varme kjeledresser er inkludert. Ta gjerne med et kamera med god zoom for å fange de små lundefuglene.

Inkludert og tilvalg