Kea Hotel Apotek
Kea Hotel Apotek
Kea Hotel Apotek
Kea Hotel Apotek
Kea Hotel Apotek
Kea Hotel Apotek
Kea Hotel Apotek
Kea Hotel Apotek
Kea Hotel Apotek
Kea Hotel Apotek

Kea Hotel Apotek

Velkommen til et luksushotell i en historisk, verneverdig bygning fra 1917. Hotellet ligger i hjertet av Reykjavik, nær det meste. Husets historie som apotek går igjen i stil og detaljer, samtidig som hotellet tilbyr moderne komfort i toppklasse.

Bo luksuriøst i et historisk landemerke
Apotek Hotell er et hotell utenom det vanlige og ligger i en verneverdig bygning som ble tegnet av arkitekten Gudjon Samuelsson i 1917, den samme mannen som designet den spektakulære kirken Hallgrímskirkja. Begge er landemerker i byen.
 
I den historiske bygningen har Reykjaviks apotek tidligere ligget, men i dag bor du moderne og luksuriøst i dette gamle apoteket. Samtidig har du hotellets historie nær deg – det betyr stor takhøyde, store vinduer og interiør i klassisk stil med fiskebeinsmønstret parkettgulv og mursteinaktige fliser på badene, blant annet. Dette toppes naturligvis med den spektakulære tårnsuiten, et hotellrom på tre (!) etasjer med panoramautsikt over Reykjavik. Hvis du ikke allerede hadde tenkt å gifte deg på Island, kan denne suiten gi deg ideen!
 
Restauranten Apotek Kitchen + Bar er noe spesielt med sin moderne innredning, som på en leken måte, fanger opp lokalenes historie som apotek. På menyen står en blanding av islandsk og europeisk mat, der rettene skal stå midt på bordet og deles av hele selskapet. Også baren leker med apotektemaet – skal det være litt smertestillende eller beroligende?
 
Godt å vite om hotellet
● Gratis Wi-Fi på hele hotellet.
● Frokostbuffé er tilgjengelig, men ikke inkludert.
● Rom for personer med funksjonshemming finnes.
● Kjæledyr er ikke tillatt.
 
Moderne rom med historisk særpreg
Apotek Hotel tilbyr tvers gjennom moderne rom som fortsatt fanger opp og møter hotellets rike eksteriør og historie gjennom for eksempel fiskebeinsmønstret parkett, klassiske farger og mursteinaktige fliser på badene. Alle rommene er godt utstyrt.
 

Inkludert og tilvalg