Hótel Ranga
Hótel Ranga
Hótel Ranga
Hótel Ranga
Hótel Ranga
Hótel Ranga
Hótel Ranga

Hótel Ranga

Hotell Ranga er et luksuriøst 4-stjerners hotell på den islandske landsbygda. Hotellet har 51 koselige, store rom med bekvemme fasiliteter. Hotellet ligger i Hella, nært den Gylne Sirkelen, Hellas golfbane samt Sagasenteret. På vinteren er det mange muligheter for å se nordlyset her.

Beliggenhet
Hotell Ranga ligger i Hella (den Gylne Sirkelen) 1 time utenfor Reykjavík, nært Hellas golfsenter og Sagasenteret.

Rom
De 51 luksuriøse rommene på hotell Ranga har minibar og badekåpe. Det er TV med satelittkanaler på rommene, badet har hårføner og gratis toalettartikler. Ved forespørsel tilbys også massasje på rommet, strykejern/strykebrett og allergitestet sengetøy. Rengjørning tilbys daglig.

Standardrom
Hotellet har 24 bekvemme standardrom med moderne innredning. 5 rom har dobbelseng og de øvrige 2 enkeltsenger som ved forespørsel kan settes sammen. Rommene har fasiliteter som minibar, te - og kaffemuligheter, badekåpe, wc/dusj, telefon, hårføner, gratis trådløs internettforbindelse og TV.

Deluxrom
Hotellet har 20 deluxrom for de som ønsker ytterligere komfort og luksus. Rommene er 26 kvadratmeter og har dobbelseng eller alternativt 2 senger. Rommene har fasiliteter som minibar, te - og kaffemuligheter, badekåpe, wc/dusj, telefon, hårføner, gratis trådløs internettforbindelse og TV.

Suite
Hotellet har et antall luksuriøse suiter, hver og en med et tema fra de sju kontinentene. Suitene varierer i størrelse mellom 40 – 74 kvadratmeter. Disse tema-suitene er et unikt konsept som tilbyr de reisende det lille ekstra. Rommene har fasiliteter som minibar, te - og kaffemuligheter, badekåpe, wc/dusj, telefon, hårføner, gratis trådløs internettforbindelse og TV.

Restaurant
Hotellets restaurant er en hyllet gourmetrestaurant med fin utsikt over elven. Restauranten serverer først tog fremsts lokale råvarer tilpasset sesongens spesialiteter og tilgjengelighet. Rettene er nordiske med innflytelse fra middelhavet. Restauranten har også utsikt over elven som hotellet ligger ved.

Parkering
Gjester tilbys gratis parkering.

Øvrig info
Gjester serveres gratis frokost hver morgen. Gratis wi-fi i allmenne rom. Personalet kan hjelpe med concierge-tjenester og bryllupstjenester. Gjester har tilgang til bandt annet: Flerspråklig personal, room service døgnet rundt, samt renseri og klesvasktjenester. Mot en tilleggsavgift kan gjester benytte seg av tur/retur flyplasstransfer (tilgjengelighet ved forespørsel). Hotellet er røykfritt. På vinteren kan man bestille vekking i tilfelle nordlys.

Inkludert og tilvalg