Hotel Gigur
Hotel Gigur
Hotel Gigur
Hotel Gigur
Hotel Gigur
Hotel Gigur
Hotel Gigur
Hotel Gigur
Hotel Gigur
Hotel Gigur
Hotel Gigur
Hotel Gigur
Hotel Gigur
Hotel Gigur
Hotel Gigur
Hotel Gigur

Hotel Gigur

Her har du et moderne og enkelt hotell med litt mindre rom, en ypperlig beliggenhet ved bredden av innsjøen Myvatn. Nyt en panoramarestaurant med gulv-til-tak-vinduer, som gir fantastisk utsikt over havet.

Ved magiske Mývatns strand
Det er umulig å beskrive Hotel Gigur uten å starte med beliggenheten: bare noen meter fra bredden til den magiske sjøen Myvatn. Myvatn er nordøstlige Islands kanskje fremste attraksjon og har blitt formet av vulkansk aktivitet for tusenvis av år siden. Innsjøen beskrives ofte av besøkende som om den var fra en annen planet. Her finner man boblende gjørmehull, merkelige lavaformasjoner, dampende fumaroler og vulkanske krater.

På Hotel Gigur er Myvatn med andre ord i sentrum. Restauranten tilbyr panoramautsikt over sjøen ved hjelp av gulv-til-tak-vinduer. Her kan du bestille en ekstra rett eller to bare for å bli litt lenger. Når du skal ut og utforske området rundt neste dag, kan du velge å gå direkte fra hotellet, eller du kan ta en lang tur rundt innsjøen med bil eller turbolag. Når du føler deg mett på Myvatn (om det er mulig), kommer du på bare 45 minutter i bil til Husavik, Islands fremste hvalsafaristed.

Rommene på hotellet er freshe og funksjonelle, men mindre enn det du er vant til. Hvis du reiser med familien, bestill flere rom.

Godt å vite om hotellet
●Gratis Wi-Fi på hele hotellet.
●Frokostbuffé inkludert.
●Gratis parkering.
●Oppbevaring av verdisaker i resepsjonen.
●Rom for personer med funksjonshemming finnes.
●Kjæledyr er ikke tillatt.

Stilrent med sjøen i hovedrollen
Rommene på Hotel Gigur er funksjonelle og stilige, med en rustikk tone i interiøret toppet av koselige tepper på hver seng. Det stilrene matcher og gir rom til at den fantastiske naturen utenfor vinduet ditt kan få spille hovedrollen.

Alle rom har
●Bad med dusj.
●Lite skrivebord.
●Hårføner.
●Garderobe.

Inkludert og tilvalg