Hotel Canopy Reykjavik
Hotel Canopy Reykjavik
Hotel Canopy Reykjavik
Hotel Canopy Reykjavik
Hotel Canopy Reykjavik
Hotel Canopy Reykjavik
Hotel Canopy Reykjavik
Hotel Canopy Reykjavik
Hotel Canopy Reykjavik
Hotel Canopy Reykjavik

Hotel Canopy Reykjavik

Skikkelig luksusovernatting der du har Reykjavík sentrum med shoppingmuligheter og severdigheter rett utenfor døren. Dette hotellet tilbyr en stor frokostbuffé, rom med skandinavisk innredning, spesialdesignede senger, restaurant og egen kafé.

Sentralt hotell som setter en ekstra spiss på reisen
Med senger som er utformet med tanke på ekstra komfort, en egen restaurant som serverer lokalt inspirert mat, og en uslåelig sentral beliggenhet er Canopy et hotell for deg med høye forventninger. Hotellet består av seks sammenkoblede bygninger og har rom i flere forskjellige størrelser. Felles for alle er gratis Wi-Fi, minikjøleskap, kaffemaskin og privat baderom med dusj.

Du får også tilgang til hotellets restaurant, kafé og bistro – i den sistnevnte har hotellet hver kveld smaksprøver av lokale godsaker. Frokostbuffeen (og kaffen!) har fått god omtale av tidligere gjester og serveres hver morgen i restauranten. Og hvis du ikke rekker frokosten, kan hotellet levere en praktisk frokostpose til rommet ditt.

I resepsjonen kan du få hjelp med anbefalinger og bestilling av alle slags aktiviteter. Mange av Reyjkavíks severdigheter, for eksempel kirken Hallgrímskirkja og konserthuset Harpa, er tilgjengelige en kort spasertur unna, og det er også handlegaten Laugavegur, der du kan kjøpe mange lokale designprodukter. Bruk gjerne en av hotellets sykler for å komme deg rundt! Gå heller ikke glipp av en dukkert i de geotermisk oppvarmede bassengene i badehuset Sundhöll.

Nyttig info om hotellet
● Avstand til sentrum: 0 km.
● Gratis Wi-Fi på hele hotellet.
● Døgnåpen resepsjon.
● Flerspråklig personale.
● Heis.
● Hotellet har rom tilpasset bevegelseshemmede.
● Safe i resepsjonen og på rommene.

Rom med alt du forventer deg
Rommene på Canopy er lyse med en skandinavisk vri på innredningen. Sengene er utstyrt med «minneskum» for ekstra komfort og Serta Cool Balance-teknologi for kjøling. Mange av rommene har utsikt over både Atlanterhavet og de omkringliggende fjellene.

Alle rom har
● Gratis Wi-Fi.
● Eget bad med dusj.
● Kaffe-/tekoker.
● Kabel-TV.
● Telefon.
● Minibar.
● Safe.

Inkludert og tilvalg