Hotel Cabin
Hotel Cabin
Hotel Cabin
Hotel Cabin
Hotel Cabin
Hotel Cabin
Hotel Cabin
Hotel Cabin

Hotel Cabin

Et enkelt hotell med små rom som gir deg valuta for pengene. Hotellet ligger 15 minutters gange fra sentrum, med vakker beliggenhet ved Borgartun.

Enkelt hotell med rolig beliggenhet og små standardrom
Hotell Cabins filosofi er å tilby behagelige overnattingsmuligheter for deg som heller vil bruke penger på annet enn hotellet når du reiser. Her finner du en bar, et salongområde og en restaurant. En fin detalj er at hotellet gjerne lager niste for grupper som skal være ute hele dagen. Dersom du foretrekker å komme tilbake til hotellet for å spise lunsj, kan du gjøre dette i hotellets salatbar.
 
Hotellets gjester bruker tar ofte i bruk Laugardalur, et stort friluftsområde som det er hyggelig å gå turer i. På området finner du Reykjaviks største geotermisk oppvarmede basseng, Laugar Spa, Reykjavik Zoo med de fleste av Islands innfødte dyrearter og Botanisk hage med imponerende arktiske planter. Her finner du også landets største idrettsarena og en rekke andre idrettsbaner som løpebane og utendørs skøytebane for ishockey.
 
Det er 1,4 kilometer til sentrum. Litt lenger bort ligger blant annet den mektige Hallgrímskirken og landemerket Perlan. Det er lett å ta seg og til fra hotellet med bil langs vei 41, og hotellet tilbyr gratis parkering.
 
Godt å vite om hotellet
• Avstand til sentrum: 1,4 km.
• Gratis wifi på hele hotellet.
• Resepsjonen holder døgnåpent.
• Flerspråklig personale.
• Heis.
• Rom tilrettelagt for rullestolbrukere.
• Gratis parkering.
 
Enkle rom for avslapping
Standard-rommene er svært små og enkle, men har alt du trenger for å slappe av mellom utflukter og opplevelser. Superior-rommene er av normal størrelse, og jo høyere opp i bygget rommene ligger, jo bedre er sjansen for utsikt.
 

Inkludert og tilvalg