Fosshotel Westfjords
Fosshotel Westfjords
Fosshotel Westfjords
Fosshotel Westfjords
Fosshotel Westfjords
Fosshotel Westfjords
Fosshotel Westfjords

Fosshotel Westfjords

Velkommen til dette toppmoderne hotellet med stilrene klassiske rom og storslagen beliggenhet i den mektige Patreksfjördur. Hotellet er et utmerket utgangspunkt for å utforske Västfjordarna og besøke det berømte fuglefjellet Latrabjarg.

Eksklusiv beliggenhet i fjorden
Dette moderne hotellet, som åpnet i 2013, er svært populært, og når besøkende gir tommel opp, er nesten alltid samme grunn øverst på listen: beliggenheten! Her bor du med det iskalde vannet i fjorden Patreksfjördur på den andre siden av veien og har dermed utsikt over et dramatisk landskap som ikke står tilbake for noe.
 
Herfra kan du utforske Västfjordarnas fjellandskap. En anbefaling er fossen Dynjandi, som ligger mindre enn ti mil unna. Den største attraksjonen i området er imidlertid fuglefjellet Latrabjarg, et av Europas største, og dessuten Islands vestligste punkt. Her kan du oppleve millioner av fugler av mange forskjellige arter, der kanskje den mest karakteristiske er lundefuglen med sitt oransje nebb. Den beste tiden for fugletitting er fra midten av mai til sent i august.
 
Fosshotel Westfjords ligger et lite stykke utenfor byen med samme navn som fjorden, Patreksfjördur. Du kan gå dit på ti minutter og finne butikker og restauranter. Selvfølgelig har hotellet sin egen restaurant med en meny preget av det lokale fisket.
 
Godt å vite om hotellet
• Gratis Wi-Fi på hele hotellet.
• Gratis parkering.
• Tilpasset rullestol.
• Frokostbuffet hver dag (tilvalg).
 
Stilfulle og moderne rom
På Fosshotel Westfjords bor du uansett prisklasse på et rom som er selve bildet på et stilrent og moderne hotellrom. Alle rom har gulv og interiør i mørkt tre, som skaper en vakker kontrast mot lyse vegger.
 

Inkludert og tilvalg