Fosshotel Vatnajökull
Fosshotel Vatnajökull
Fosshotel Vatnajökull
Fosshotel Vatnajökull
Fosshotel Vatnajökull
Fosshotel Vatnajökull
Fosshotel Vatnajökull
Fosshotel Vatnajökull
Fosshotel Vatnajökull

Fosshotel Vatnajökull

Dette hyggelige og populære hotellet er nærmeste nabo til Europas største isbre. Her kan du bade i vakre omgivelser, takket være hotellets sjenerøse vinduer som stolt viser frem isbreen bare et kort stykke unna.

Bo som nærmeste nabo til isbreen
Bor du på Fosshotel Vatnajökull, er du mer enn bare i nærheten av Vatnajökull – du bor praktisk talt rett ved siden av den. Fra mange av hotellets fellesområder og rom ser du den eldgamle bretungen som siger nedover fjellet, takket være alle de store panoramavinduene.
 
Ett av stedene du kan nyte utsikten, er hotellets restaurant, som fokuserer på råvarer fra lokale bønder og fiskere. Sjøkrepsen, fanget i en nærliggende fjord, er sentral. Med denne maten og utsikten er det umulig å føle seg mer i ett med den islandske naturen enn når du bor her. Bortsett fra når du faktisk er ute i naturen, da.
 
Du kommer selvfølgelig til å tilbringe dagene med å besøke de mange severdighetene i nærheten. En guidet brevandring på Vatnajökull bør være førsteprioritet. Etter det kan du ta en båttur på isbrelagunen Jökulsarlon eller en guidet fottur i nasjonalparken Skaftafell, som begge er perfekte dagsutflukter fra hotellet. En fin detalj ved hotellet er at rommene er lydisolerte, så det er tilrettelagt for optimal avkobling etter dagens strabaser.
 
Hotellet ligger herlig avsides til ved breen, men likevel bare to kilometer fra Islands Ringvei 1. Til sentrum i tettstedet Höfn er det bare 15 minutter.
 
Godt å vite om hotellet
• Gratis Wi-Fi på hele hotellet.
• Gratis parkering.
• Rom tilrettelagt for funksjonshemmede er tilgjengelig.
• Rommene er lydisolerte.
• Frokost kan velges i tillegg.
 
Varme rom i karrig land
Rommene på Vatnajökull er innredet hjemmekoselig og pent. Det skandinavisk spartanske er valgt bort til fordel for en litt mer fargerik og variert stil som samsvarer med de skiftende fargene i den islandske villmarken utenfor vinduet.
 

Inkludert og tilvalg