Fosshotel Stykkisholmur
Fosshotel Stykkisholmur
Fosshotel Stykkisholmur
Fosshotel Stykkisholmur
Fosshotel Stykkisholmur
Fosshotel Stykkisholmur
Fosshotel Stykkisholmur
Fosshotel Stykkisholmur

Fosshotel Stykkisholmur

Velkommen til dette oppdaterte hotellet i klassisk stil. Her får du bo på en flott beliggenhet i den tradisjonsrike fiskerbyen Stykkisholmur, en by som ofte kalles en tidsmaskin på grunn av sin godt bevarte og prisbelønte arkitektur.

Et klassisk hotell i en tradisjonsrik by
Bo sentralt i fiskerbyen Stykkisholmur, ofte omtalt som de tusen øyers by fordi den ligger akkurat der fastlandet møter fjorden Breidarfjordur. Du kan gå en tur fra hotellet til byens hjerte og oppleve denne vakre byen, som med sine gamle og godt bevarte hus fører deg tilbake i tiden. Sørg for å få med deg kirken med utsikten over fjorden.
 
Fra Fosshotel Stykkisholmur kan du dessuten utforske hele Snæfellsnes-halvøya, med utgangspunkt i severdighetene like i nærheten. Like ved hotellet ligger mineralbadet Sundlaug, og noen kilometer unna ligger den utdødde vulkanen Helgafell. Stykkisholmur har en fergeterminal bare 700 meter fra hotellet, så du for eksempel kan ta en sightseeing-tur på fjorden. Stykkisholmur golfbane ligger også bare et golfballslag fra hotellet.
 
Tilbake på hotellet etter dagens utforskning av Snæfellsnes kan du nyte dagens fiskefangst som serveres i restauranten, ofte breiflabb, torsk eller kveite. Selvfølgelig byr restauranten på en praktfull utsikt over fjorden, og det samme gjelder mange av hotellets rom.
 
Godt å vite om hotellet
• Gratis Wi-Fi på hele hotellet.
• Gratis parkering.
• Tilpasset funksjonshemmede.
• Frokost kan velges i tillegg.
 
Klassisk og romslig like ved fjorden
Rommene på Fosshotel Stykkisholmur er pene og romslige. Her blir du møtt av en innredning i en litt eldre, klassisk hotellstil, som du vil sette pris på hvis du vil se noe annet enn den moderne, minimalistiske skandinaviske stilen som er blitt så vanlig.
 

Inkludert og tilvalg