Fosshotel Reykholt
Fosshotel Reykholt
Fosshotel Reykholt
Fosshotel Reykholt
Fosshotel Reykholt
Fosshotel Reykholt
Fosshotel Reykholt
Fosshotel Reykholt
Fosshotel Reykholt

Fosshotel Reykholt

Dette hotellet i Reykholt er varmt og romantisk med sine innslag av tre, koselige lamper og mørke tekstiler. Hotellet ligger sjarmerende og bekvemt til i byen Reykholt, omgitt av mange naturfenomener som er vel verdt å oppdage.

Et romantisk, landlig hotell
Velkommen til dette landlige og romantiske hotellet som ligger i Reykholt ved vakre Borgarfjörður på det vestlige Island. Området er kanskje mest kjent fordi historikeren og dikteren Snorre Sturlason bodde her, men i dag kommer turistene for mer enn arven etter ham. I dette området finnes blant annet Islands kraftigste varmtvannskilde, Deildartunguhver, og fossene Hraunfossar og Barnafoss. Gjestene kan dessuten utforske lavafelt, fjell, krater og grotter i nærområdet.
 
Hotellet holder gjennomgående høy standard og inngir en varm følelse med sine innslag av tre, koselige lamper og mørke tekstiler. Den naturlige samlingsplassen er lobbyen med bar og trivelige sofagrupper. Restauranten serverer både tradisjonell islandsk mat og internasjonale retter laget med ferske, lokale råvarer.
 
Godt å vite om hotellet
• Avstand til Reykjavík: 93 km.
• Gratis WiFi på hele hotellet.
• Flerspråklig personale.
• Hotellet har rom tilrettelagt for funksjonshemmede.
• Gratis parkering.
• Golfbane mindre enn 3 km unna.
 
Komfortable rom med elementer av tre
Fosshotel Reykholt har 53 komfortable, luftige rom med elementer av tre og farger valgt ut fra den islandske naturen. Her bor du behagelig med de bekvemmeligheter du forventer deg av et hotell, i rom som byr på variert utsikt.
 

Inkludert og tilvalg